MasterCard debit card

Wil je ook graag een creditcard? Maar dan zonder een BKR toetsing, zonder vragen over je inkomen en uitgaven en zonder de schulden? Dan is de Mastercard debit card een goede keuze voor jou. Een Mastercard debit card is eigenlijk hetzelfde als een creditcard, het enige verschil is dat je geen ‘krediet’ krijgt zoals bij de Visa World Card of de ABN AMRO Creditcard. Je kunt deze kaart vergelijken met een prepaid creditcard. Voor dat je de Mastercard debit kunt gebruiken, moet je er geld op storten. De Mastercard debitcard kan overal voor gebruikt worden. Om een vlucht te boeken, auto te huren, voor online aankopen of om te gebruiken in restaurants en hotels. Overal waar je het MasterCard logo aantreft, kun je de kaart gebruiken.

Wil je de debitcard gebruiken om geld op te nemen? Dat kan bij ruim één miljoen pinautomaten over de hele wereld. Het is onmogelijk om met de debitcard rood te staan. Indien er betalingen worden gedaan, wordt er automatisch bekeken of uw saldo toereikend is. Op deze manier kom je nooit onverwacht in de schulden. Met een debitcard zit je nergens aan vast. Je krijgt geen krediet en je hoeft geen maandelijkse aflossingen te doen. Bekijk snel onze website om je eigen MasterCard debit card aan te vragen.

 Mastercard debit card Nederland

In Amerika is het woord debit card al helemaal ingeburgerd. Als je in Nederland de Mastercard debit card hoort, is het niet voor iedereen duidelijk wat voor soort kaart dit precies is. In Nederland is het gebruikelijk om de prepaid termen te gebruiken.

In deze video wordt uitgelegd wat een prepaid creditcard is en waar je het voor kunt gebruiken:

Verschil debitcard en prepaid card

Tussen een debitcard en prepaid debit card zit weinig verschil. Het grootste verschil zit in de limiet. De creditcard is overal te gebruiken en je aankopen moet je zien als een tijdelijke lening. Op een later moment kun je het bedrag vervolgens terugbetalen of aflossen in maandelijkse termijnen. Daarnaast wordt de limiet van een creditcard in de meeste gevallen bepaald op basis van inkomen en uitgaven. De betalingshistorie wordt gecontroleerd en staat geregistreerd bij het BKR.
De debitcard is daarentegen te zien als een creditcard die je zelf moet opwaarderen. Je limiet bepaal je zelf door het bedrag dat je erop stort. Stort je bijvoorbeeld €500,-, dat is dit ook het maximale dat je kunt uitgeven. Op deze manier kom je nooit in het rood te staan en bouw je geen schulden op. Er zijn veel verschillende prepaid creditcards. Maak een vergelijking van de prepaid creditcards om te kijken welke het beste bij jou past. Op de website kun je bekijken welke prepaid creditcards andere bezoekers het meest hebben aangevraagd.

De voordelen van een Mastercard debit card

Er zitten veel voordelen aan een Mastercard debit card. Allereerst opent het veel deuren in de betaalwereld. Je kunt er bijna overal ter wereld mee betalen en het mooie is, je kunt nooit meer verbruiken dan je hebt. Zo kom je nooit rood te staan. Is het geld op? Dan kun je makkelijk weer geld storten op je debitcard middels internetbankieren. Heb je afgelopen week een mooie vaas online gekocht, maar heb je dit per ongeluk laten vallen? Dat is geen probleem. Door het gebruik van de creditcard zijn je aankopen verzekerd tegen diefstal, verlies en schade.

Geldigheid debitcard

De geldigheid van de debitcard is afhankelijk van de aanbieder. Meestal is de geldigheid van een debitcard één tot drie jaar. Hierna kan er vaak een nieuwe kaart worden aangevraagd en in sommige gevallen kun je aangeven dat de huidige kaart verlengd moet worden. Bij sommige creditcardaanbieders is dit kosteloos.

Mastercard debit card aanbiedingen

Bekijk onze website voor de beste Mastercard debit card aanbiedingen. De populairste kaart is de Prepaid Mastercard. Je kunt je limiet zelf bepalen door geld te storten en ook heb je met de ICS App altijd inzicht in je uitgaven. Zodra je de kaart hebt ontvangen, kun je er geld op storten middels internetbankieren. Hierna werkt de debitcard op dezelfde manier als een creditcard. Je kunt offline en online wereldwijd betalen.

Opwaarderen

Het opwaarderen van je Mastercard debit card kan op verschillende manieren. Ten eerste is het mogelijk om dit te doen via een bankoverschrijving met de optie SHA. Daarnaast behoren betalingen via iDeal (direct bijgeschreven), creditcard en Mister Cash ook tot de mogelijkheden.

Mijn ICS

Met de App van ICS (International Card Services) kun je altijd in een persoonlijke en beveiligde online omgeving je uitgaven inzien. Ook kun je zien welk bedrag je nog kunt besteden. ICS is 24 uur per dag en zeven dagen per week telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Vooral als je bijvoorbeeld je kaart kwijt bent geraakt is dit handig en kun je snel geholpen worden.

Contactloos betalen

Het is ook mogelijk om contactloos te betalen met de Mastercard prepaid. Binnen Europa is het mogelijk om tot €25,- te betalen zonder je pincode in te toetsen. Op het moment dat je veel contactloze betalingen hebt gedaan, krijg je uit veiligheidsredenen de melding om eenmalig je pincode in te toetsen. Het is mogelijk dat het bedrag dat je zonder pincode kunt betalen per land verschillend is. Op het moment dat de betaling is gelukt zal er een groen lichtje branden en hoor je een pieptoon.

Mastercard debitcard aanvragen

De Mastercard debitcard is door iedereen aan te vragen. Zelfs als zelfstandige of zonder inkomen is deze kaart aan te vragen. De enige voorwaarde is dat je minimaal 18 jaar moet zijn om de kaart aan te kunnen vragen. Een ouder of voogd moet toestemming verlenen als een minderjarige een Mastercard debitcard wilt aanvragen. Het aanvragen van een nieuwe creditcard gaat online snel en simpel. Bekijk op onze website het gehele aanbod aan cards en vraag je eigen Mastercard debitcard aan.

 

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0