Snel en veilig een eenmalige creditcard kopen

Eenmalige creditcard kopen

Wat veel mensen niet weten is dat je een tijdelijke creditcard kunt kopen in plaats van een vaste creditcard waarbij je iedere maand een rekening thuisgestuurd krijgt. Een anonieme creditcard kopen is het perfecte alternatief voor wanneer je bijvoorbeeld online een aankoop wilt doen waarbij je een creditcard nodig hebt, zoals een vliegticket, maar niet vast wilt zitten aan de ‘lasten’ van een vaste creditcard. Op dergelijke momenten is een eenmalige creditcard een handige uitkomst.

naamprijs p/jrbeoordeling
Viabuy prepaid creditcard
Vergelijk details

Viabuy prepaid creditcard

Binnen 24-uur geleverd & zonder BKR toetsing.

19.90
19,90
limiet: geen
420
5 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
2 Prepaid MasterCard
Vergelijk details

Prepaid MasterCard

Creditcard zonder BKR toetsing van het betrouwbare MasterCard. Nu met gratis tegoed.

17.50
17,50
limiet: geen
463
8 beoordelingen
€ 5 gratis tegoed
geen BKR toetsing
3 Money2Go Prepaid MasterCard
Vergelijk details

Money2Go Prepaid MasterCard

Prepaid creditcard zonder BKR toetsing voor maar 9,95 per jaar.

9.95
9,95
limiet: prepaid
450
4 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
4 GWK Prepaid Creditcard Cash Passport
Vergelijk details

GWK Prepaid Creditcard Cash Passport

Prepaid creditcard voor slechts 9,95 per jaar.

9.95
9,95
limiet: prepaid
400
1 beoordeling
geen BKR toetsing

Voordelen prepaid creditcard

Het aanschaffen van een eenmalige creditcard heeft een aantal voordelen ten opzichte van een gewone creditcard. Het grootste voordeel is dat een prepaid creditcard het betaalgemak kent van een gewone creditcard zonder de nadelen. Je zet er namelijk van tevoren zelf geld op voordat je het geld kunt uitgeven. Je geeft dus geen geld uit wat je misschien niet hebt. Het is een beetje te vergelijken met beltegoed wat je voor een bepaald bedrag koopt. Alleen dat bedrag kun je uitgeven, meer niet. Andere voordelen zijn:

  • Je hebt geen minimaal vereist inkomen nodig
  • Je bouwt geen schuld op want je geeft alleen het geld uit wat je er zelf op hebt gezet
  • Eenvoudig om aan te schaffen
  • Geen BKR-toetsing omdat het geen lening is.

Een prepaid creditcard kopen? Waar kan dat? Dit soort creditcards koop je in de winkel of online.

Prepaid creditcard kopen in de winkel

Een dergelijke creditcard kopen doe je bij verschillende soorten winkels. Je kunt terecht bij een aantal supermarkten voor een anonieme creditcard. Een prepaid creditcard kopen bij Albert Heijn is bijvoorbeeld een eenvoudige en snelle manier om aan dit soort creditcard te komen. Deze kaarten koop je eenmalig om er vervolgens een bedrag naar keuze op te zetten. Wanneer je het bedrag via iDeal of Paypal hebt overgemaakt kun je de tijdelijke creditcard kort daarna wereldwijd gebruiken. Dit geldt ook bij een creditcard kopen bij Primera: je koopt het kaartje en zet er zelf een bedrag naar keuze op.

Credit card online kopen

Het is tevens mogelijk om via diverse webwinkels prepaid creditcards aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat je de tijd kunt nemen om uit te zoeken welke aanbieder je kiest. Daarnaast kun je de verschillende aanbieders in één overzicht gemakkelijk bekijken. Prepaid creditcards mét kaart kun je het meest vergelijken met een gewone creditcard. Houd er echter wel rekening mee dat wanneer je een prepaid creditcard met pas online bestelt, het een aantal dagen kan duren voordat je de kaart in huis hebt en kunt gebruiken. Het voordeel is dan wel weer dat je deze anonieme creditcard ook voor offline aankopen kunt gebruiken. Ben je van plan alleen online aankopen te doen met een tijdelijke creditcard? Dan is een virtuele prepaid creditcard wat voor jou.

Virtuele prepaid creditcard kopen

Een virtuele creditcard is zoals de naam het al zegt een virtuele kaart waarbij je geen fysieke kaart gebruikt. Wanneer je een virtuele creditcard aanschaft krijg je alleen de gegevens die je nodig hebt bij het gebruiken van een creditcard. Je kunt dergelijke kaarten gemakkelijk opladen via iDeal of Paypal. Virtuele prepaid kaarten kun je echter alleen online gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inkopen in webshops, het aanschaffen van vliegtickets of het boeken van hotelkamers. Een groot voordeel van de virtuele prepaid creditcard is dat je de kaart direct kunt gebruiken: je hoeft niet te wachten op de verwerking en het verzenden van een daadwerkelijke pas. Bij offline betalingen heb je echter een fysieke kaart nodig en is een fysieke prepaid creditcard een betere optie. Kijk dus goed naar de verschillende soorten prepaid creditcards om te kijken welk soort kaart het beste bij jouw gebruik past.

Prepaid creditcards vergelijken

Er zijn verschillende aanbieders op het gebied van anonieme creditcards. Om geld te storten op een prepaid creditcard moet je een bepaald bedrag geld betalen. Daarnaast zijn er een aantal andere soorten service waar je gebruik van kunt maken wanneer je een prepaid creditcard aanschaft. Sommige kaarten hebben bijvoorbeeld een maximumbedrag wat je erop kunt storten terwijl je bij anderen geen limiet hebt. Het is dus handig om de prepaid creditcards met elkaar te vergelijken voordat je een creditcard koopt.

Een tijdelijke creditcard kopen is dus eenvoudig en kan snel gebeuren, zolang je voor jezelf alles goed op een rij hebt wat je wel of niet verwacht van een prepaid creditcard. Bij het vergelijken van het aanbod is het aan te raden om te kijken naar de huidige creditcard acties. Bij veel aanbieders kun je namelijk goedkope creditcards aanvragen en bij sommige aanbieders krijg je zelfs een verrassend cadeau bij aankoop.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0