Snel en veilig een prepaid debit card aanvragen

Wil je een prepaid debit card aanvragen?

Het aanvragen van een debit card kan gelukkig heel simpel online. Check onderstaande tabel voor de beste aanbiedingen. Een debit card heeft als voordeel dat er geen BKR check plaats vindt en je geeft alleen geld uit dat je zelf op de kaart hebt gezet. Zo sta je eind van de maand niet voor een onaangename verrassing als je afrekening komt. Het is dan ook niet voor niets dat debit cards steeds populairder worden.

naamprijs p/jrbeoordeling
Viabuy prepaid creditcard

Viabuy prepaid creditcard

Binnen 24-uur geleverd & zonder BKR toetsing.

19.90
19,90
limiet: geen
332
25 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
2 Prepaid MasterCard

Prepaid MasterCard

Creditcard zonder BKR toetsing van het betrouwbare MasterCard. Nu met gratis tegoed.

17.50
17,50
limiet: geen
430
10 beoordelingen
€ 5 gratis tegoed
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 Money2Go Prepaid MasterCard

Money2Go Prepaid MasterCard

Prepaid creditcard zonder BKR toetsing voor maar 9,95 per jaar.

9.95
9,95
limiet: prepaid
323
13 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
4 GWK Prepaid Creditcard Cash Passport

GWK Prepaid Creditcard Cash Passport

Prepaid creditcard voor slechts 9,95 per jaar.

9.95
9,95
limiet: prepaid
300
4 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Wat zijn prepaid debit cards?

prepaid debit cardsDit artikel gaat over de prepaid debit card, maar wat is een debit card eigenlijk en waarom zou je er één nodig hebben? Een debit card is een pas waarmee je kunt betalen. In tegenstelling tot een creditcard, betaal je met geld waarover je al beschikt. Met een creditcard betaal je dikwijls met krediet, dat je later weer moet aflossen. Bij een debit card is dit niet mogelijk. Een debit card is eigenlijk gelijk aan onze pinpas. Deze is in beginsel ook bedoeld om geld mee uit te geven dat wij er eerder op hebben gezet.

Waarom zou je een prepaid debit card aanvragen? Met een prepaid debit card kun je over betalen waar je ook zou kunnen betalen met een creditcard. Nu is het in Nederland geen probleem om met jouw eigen pinpas te betalen, maar in het buitenland is dit niet het geval. Pinpassen werken namelijk via netwerken van de bank waar jij die pinpas vandaan hebt. Deze netwerken zijn niet overal ter wereld op elkaar aangesloten en dus kun je niet overal betalen met een pinpas. Met een prepaid debit card maak je wel gebruik van een wereldwijd netwerk en kun je dus op veel meer plaatsen betalen.

Voordelen van debitcards

Er is een aantal voordelen bij een debit card ten opzichte van een creditcard. Zo is het bedrag dat je jaarlijks moet betalen voor een dergelijke kaart een stuk lager dan dat voor een creditcard. Bovendien vraag je geen krediet aan, want je betaalt met geld dat je van te voren op de prepaid credit card zet. Je zult dus ook geen BKR toetsing krijgen. Je kunt dus ook geen schulden opbouwen met een prepaid debet card. Met een debit card ga je bewuster met geld om dan met een creditcard.

debit card gebruikenGeld op de debitcard zetten

Om te kunnen betalen met een prepaid debit card moet er dus eerst geld op staan. Dit geld moet je zelf storten. Hoe gaat dit in zijn werk? Er zijn verschillende manieren om geld om een debit card te zetten. Dit kan meestal bijvoorbeeld met iDeal, maar je kunt ook geld overboeken van een bankrekening naar de rekening van jouw debit card. Er is nog een hele rits mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Hieronder vind je de verschillende opties.

geld op debitcardJe kunt het dus doen met iDeal, maar het kan ook met andere manieren van internetbankieren. Zo kun je ook gebruik maken van Sepa of Sofort. Lukt de ene manier van storten niet, dan kan het wel via een andere manier. En het kan gewoon via de laptop, de smartphone of een tablet. Je kunt ook werken met papieren overschrijvingsformulieren wanneer je dat prettiger vindt. Het voordeel van een debit card is dat je geen vaste tegenrekening nodig hebt. Je kunt gewoon storten wanneer je wilt, vanaf welke rekening jij wilt.

Maar ook andere mensen, bedrijven of instellingen kunnen geld storten op de rekening van jouw debit card. Wanneer andere mensen jouw betalingen verschuldigd zijn kunnen zij dit makkelijk overboeken via bijvoorbeeld SEPA en iDeal. Het geld staat vrijwel direct op jouw rekening en je kunt er gelijk gebruik van maken.

Overige mogelijkheden van de prepaid debit cards

Er bestaan ook mogelijkheden om contant op te waarderen. Zo zijn er de Paysafe vouchers en kun je bij Western Union langsgaan om daar geld op jouw debit card te laten storten. Deze mogelijkheden zijn interessant wanneer je veel geld contant ontvangt van iemand en hiermee graag online aankopen wilt doen. Maar ook als je een PayPal account hebt kun je vanaf dat account geld opwaarderen naar de prepaid debit card. Nadeel van PayPal is wel dat er ongeveer drie dagen overheen gaan voordat het geld op jouw debit card staat.

Debit card aanvragen

Hoe vraag je een debit card aan en wat voor voorwaarden zitten daaraan verbonden? Het aanvragen van een debit card is gemakkelijk. Omdat een debit card niet met krediet werkt, kan deze meteen worden uitgegeven. De enige voorwaarde die belangrijk is, is dat je het vooraf aangegeven bedrag per jaar overmaakt en dat je 18 jaar of ouder bent. Verder kun je gewoon gebruik maken van de kaart. Wel zitten er bepaalde limieten op een prepaid debit card. Een bepaald maximum bedrag dat je kunt opnemen en hoe vaak je geld kunt opnemen. Om deze limieten te verhogen wordt er meestal om een kopie van een identiteitsbewijs gevraagd en andere officiële papieren.

De prepaid Mastercard is een prepaid debit card waarmee je dus kunt betalen met geld dat je vooraf op de rekening hebt gezet. Deze kaart kun je hier kopen: prepaid MasterCard . Met deze handige kaart kun je dus gebruik maken van een hoop voordelen. Zo kun je bijna overal ter wereld pinnen en betalen met geld dat jij erop hebt gezet. Het storten van geld op de debit card kost 0,95 cent per storting, maar bij betalingen is er geen extra tarief dat je moet betalen. Bij geld opnemen uit pinautomaten is er wel een opnamebedrag dat je moet betalen.

Verzekering met prepaid debit cards

Met een debit card heb je eigenlijk een prepaid creditcard. Je kunt geen krediet verbruiken, maar je maakt wel gebruik van de voordelen van een creditcard. Zo zijn vrijwel alle aankopen die je doet met een debit card verzekerd tegen diefstal, beschadigingen of het verlies ervan. Het is dus altijd handig om een grote aankoop met deze kaart te doen. Dit kan in een winkel, maar ook online. Bovendien zijn er ook steeds meer mensen die producten aanschaffen via buitenlandse sites. Met iDeal kun je daar niet betalen, met een debit card wel. 

prepaid debit cardsVoordelen van een prepaid debitcard

Een debit card aanvragen en ermee betalen, zo simpel is het. Wat zijn de grootste voordelen aan het betalen met debit card? Hier staan een paar voordelen op een rijtje.

  • Overal ter wereld kunnen betalen
  • Geen krediet, je verbruikt nooit meer dan je hebt
  • Makkelijk storten met internetbankieren
  • Verzekering tegen diefstal, verlies en schade

Zoals je ziet zitten er veel voordelen verbonden aan een prepaid debit card. Je geniet van de voordelen van een creditcard, maar het werkt zoals een pinpas (zonder krediet). Je kunt vrijwel overal ter wereld betalen. Daarnaast krijg je er ook een verzekering bij voor aangeschafte producten. Je kunt niet in de problemen raken qua geld, want je kunt niet meer spenderen dan je hebt. Een debit card is een interessante optie, vooral wanneer je veel aankopen doet, online of niet online, of wanneer je veel of voor lange tijd in het buitenland bent.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0