Prepaid Visa Card

De prepaid Visa Card biedt voor velen de perfecte oplossing. Je geniet van de voordelen zoals veilig overal ter wereld betalen en kunt niet in de problemen komen door meer geld uit te geven dan je eigenlijk hebt. Als je een gewone creditcard aanvraagt dan wordt er een BKR toetsing gedaan en wordt het maximale limiet door de verstrekker bepaald. Een prepaid Visa World Card geeft jou juist alle touwtjes in handen. Of je nu schulden hebt (gehad) of niet, de kaart is er voor iedereen boven de 18 jaar. Je bepaalt zelf je limiet. Dat is omdat je zelf het bedrag op de kaart moet storten. Je laadt de kaart dus op en kunt dit geld vervolgens bij meer dan 30 miljoen adressen wereldwijd besteden. Zo betaal je gemakkelijk en snel in allerlei winkels, hotels, restaurants, benzinestations en vliegvelden. Maar vergeet ook niet de groeiende online markt. Er worden steeds meer aankopen via internet gedaan. Ook hier biedt de prepaid Visa Card een uitkomst. En dus altijd in de juiste valuta. De Visa prepaid creditcard wordt in Nederland al een bekend fenomeen: je kunt er bij ruim 90.000 punten mee betalen. De kaart is gemakkelijk aan te vragen en direct in gebruik te nemen. Wil je alle Visa Cards vergelijken? Neem dan een kijkje op de Visa pagina.

Waar kan je een Visa prepaid creditcard kopen?

Zodra je de aanvraag hebt gedaan zal de kaart binnen enkele dagen bij je op de deurmat vallen. De prepaid Visa Card kun je dus online kopen. Daarnaast kun je een Visa prepaid creditcard gemakkelijk aanvragen bij Primera. Er wordt geen onderzoek gedaan naar jouw financiële situatie of betalingsverleden. De kaart zelf kost je niks. Alleen betaal je jaarlijks wel een kleine bijdrage voor het gebruik van de kaart. Bij de gewone creditcards zoals de gewone Visa World Card of de MasterCard Classic of komt het voor dat je een boete krijgt als je de kaart niet gebruikt. In het geval van de prepaid Visa card is dit niet het geval. Verdere kosten maak je zodra je saldo op de kaart zet en zodra je saldo van de kaart terug wilt boeken naar je gewone rekening. Ook tijdens geld opnemen bij de pinautomaat wordt er een klein percentage in rekening gebracht. De Visa creditcard prepaid optie is geen lening. Wel kan het voorkomen dat je een negatief saldo hebt op de kaart waanneer de kaart niet voldoende geladen was toen de jaarlijkse bijdrage werd geïncasseerd. Er wordt verder geen melding van deze kaart op BKR gemaakt. Het is een eenvoudige kaart zonder risico.

Visa creditcard prepaid

De prepaid Visa World Card is eigenlijk de kaart voor iedereen die naast de gewone betaalpas ook van wat meer betaalgemak wilt genieten. Wat zijn nu de voordelen ten opzichte van een gewone pinpas of een normale creditcard?

  • Aankopen met de kaart zijn verzekerd (180 dagen tegen diefstal, schade of verlies)
  • Er wordt geen BKR toetsing gedaan
  • Je bepaalt zelf jouw bestedingslimiet
  • Makkelijk opwaarderen
  • Jouw uitgaven en stortingen zijn eenvoudig bij te houden via een app
  • Wereldwijd betaalgemak
  • Prepaid Visa card aanvragen is makkelijk
  • Online shoppen met garantie
  • Inclusief aanvullende reisverzekeringen

Er worden bovendien leuke welkomstacties aangeboden. Zo kun je net als bij de gewone creditcards gebruik maken van zo’n creditcard actie. Als je een bepaald bedrag stort krijg je van hen bijvoorbeeld extra geld gestort. Een lopende actie op dit moment is dat je vijf euro extra gestort krijgt als je binnen een maand vijftien euro op de kaart zet.

De prepaid Visa World Card voor jou

Je zult je misschien afvragen of deze kaart nu wel of niet geschikt is voor jou. Het is sowieso de enige optie als je niet voor een gewone creditcard in aanmerking komt omdat je een BKR notitie hebt vanwege opgelopen schulden. Of misschien is jouw inkomen niet toereikend genoeg om de beschikking te hebben over een creditcard. En mocht je jezelf kennen en weten dat een ruimer bestedingslimiet (de lening op een creditcard) eigenlijk toch wel een risico is voor jouw koopgrage handen, dan bouw je met de prepaid Visa Card simpelweg een veiligheid in. Je komt nooit voor verrassingen te staan omdat je niet meer geld uit kunt geven dan je hebt. Terwijl je dus wel alle voordelen hebt van een creditcard. Ideaal voor alle (online) aankopen in Nederland en ver daarbuiten. Overal waar het Visa logo wordt weergegeven is de Visa prepaid creditcard welkom.

Extra punten van aandacht

Het ICS (International Card Services) houdt dag en nacht al het betalingsverkeer in de gaten. Zo worden fraudeverdenkingen scherp gemonitord. Ook hebben zij een klantenservice die 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar is. Dit is wel zo handig mocht je misschien bestolen zijn of de kaart zijn kwijtgeraakt.

Zijn er verder nog punten waar je op moet letten als je deze kaart overweegt? Ja. Waar je altijd even op moet letten is dat het soms voorkomt dat de prepaid Visa Card niet te gebruiken is in het vliegtuig of op de tolwegen. Ook komt het voor dat autoverhuurbedrijven deze kaart weigeren. Het is dan ook handig om dit vooraf even te checken. Mocht je op vakantie gaan, bedenk dan dat de kaart ook direct een gratis reisverzekering biedt. Bovendien is de kaart contactloos te gebruiken in winkels. Hiermee loopt de prepaid kaart dus voor op de reguliere Visa Creditcard.
Uiteraard is Visa niet de enige aanbieder van de prepaid creditcard. Er zijn meerdere verstrekkers van deze interessante optie. Het loont de moeite om de kaarten met elkaar te vergelijken en zo een weloverwogen keuze te maken. Het kan zijn dat jouw bank jou hierover informeert. Nog eenvoudiger: ook de supermarkt verstrekt tegenwoordig deze prepaid creditcards. Maar je kunt natuurlijk ook heel gemakkelijk zelf een online prepaid creditcards vergelijken. Er is ten slotte nog een andere optie en dat is de virtuele prepaid creditcard. Hiermee heb je geen fysieke kaart, maar wel de gegevens die je nodig hebt om online aankopen te doen. Dit account waardeer je eenvoudig op via iDeal of Paypal. Een nadeel is dat je er verder buiten de online aankopen niets aan hebt. In de winkel en op reis is een fysieke kaart onmisbaar. Ben je overtuigd? Bestel dan vandaag nog de prepaid Visa Card!

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0