N26 creditcard aanvragen

N26 creditcard aanvragen

Deze N26 creditcards werden door andere bezoekers het meest aangevraagd:

Wil je een N26 creditcard aanvragen?

Het aanvragen van een N26 creditcard kan gelukkig heel simpel online. Gebruik onderstaande tabel om snel te zien welke het meest geschikt is voor jouw situatie. De N26 creditcard is gratis bij een betaalrekening. Kies je voor Express Levering dan heb je je creditcard binnen 48 in huis.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om via ons een N26 creditcard aan te vragen. We hebben wel andere prepaid creditcards voor je.

naamprijs p/jrbeoordeling
bunq Debit Card aanvragen

bunq Debit Card aanvragen

Deze bunq Debit Card is gratis bij een bunq bankrekening. Je opent een rekening al vanaf € 2,99 per maand. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Debit Card werkt met een app. De bunq debitcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

gratis bij bankrekening
gratis bij bankrekening
limiet: n.v.t.
393
371 beoordelingen
virtuele creditcard direct beschikbaar
geen BKR toetsing
Vergelijk details
2 ICS GO Card (Visa prepaid)

ICS GO Card (Visa prepaid)

Met een ICS GO Card (Visa Prepaid) profiteer je van alle gemakken, net als bij een reguliere creditcard. Kom je (nog) niet in aanmerking voor een reguliere creditcard? Dan is de ICS GO Card (Visa Prepaid) een uitkomst. Er is geen inkomenseis en er volgt geen BKR-toetsing voor deze creditcard. Je kunt kiezen uit 3 kleuren, blauw, oranje of groen.

21.67
21,67
limiet: n.v.t.
362
157 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
300
419 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
4 N26 You (niet aan te vragen via ons)

N26 You (niet aan te vragen via ons)

De N26 You biedt je meer dan de reguliere N26 creditcard, zoals meerdere verzekeringen, gratis onbeperkt pinnen en een exclusieve creditcard in een persoonlijke kleur.

9.90
9,90
limiet: n.v.t.
254
46 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
5 N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Business is ideaal voor zzp-ers. Geen BKR toetsing en geen jaarlijkse kosten. De creditcard is gratis bij een N26 business betaalrekening.

0
0
limiet: n.v.t.
440
222 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details

N26 creditcard aanvragen doe je eenvoudig online

Voor iedereen die gebruik wilt maken van de voordelen van een creditcard zonder zich zorgen te hoeven maken over hoge kosten en andere mogelijke nadelen van creditcard is er vandaag de dag de N26 creditcard. Deze creditcard is gratis aan te vragen bij een gratis betaalrekening bij de Duitse bank N26. Hiermee mogen we deze betaalpas van N26 gerust de goedkoopste optie voor Nederlanders noemen wanneer het gaat om het gebruik van een creditcard. Een van de grootste voordelen van de N26 creditcard is dat het een prepaid creditcard is en dat je dus geen geld kunt opnemen dat je (nog niet) hebt. Dat is een stuk veiliger voor mensen die gemakkelijk geld uitgeven zonder te bedenken of er genoeg geld op hun rekening staat. Daarnaast profiteer je wel gewoon van het betaalgemak van een gewone creditcard. Omdat het (nog) niet bekend is of en wanneer N26 kosten in rekening gaat brengen is deze creditcard de goedkoopste creditcard. Zelfs wanneer de bank besluit om een jaarlijkse bijdrage in te voeren ben je weinig geld kwijt. Je hoeft immers geen rente te betalen, omdat het geld van je eigen rekening af gaat.

 

Wat is een N26 creditcard?

Een N26 creditcard kunnen we dus beter zien als een prepaid betaalkaart. Je ontvangt deze creditcard gratis wanneer je een gratis rekening opent bij de Duitse bank N26. Hiervoor hoef je overigens niet per se in Nederland te wonen: ook inwoners van andere landen in Europa kunnen een N26 creditcard aanvragen. Omdat je een N26 creditcard kunt vergelijken met een gewone betaalpas wat betreft het betalen ermee heb je verder vrij weinig uitleg nodig over het gebruik van de pas. Wat goed is om hierbij te weten is dat betalingen met deze pas gratis zijn, ook wanneer je vreemde valuta opneemt. Geldopnames in euro’s met de pas zijn gratis wanneer je het aantal opnames beperkt tot maximaal vijf maal per maand. In niet-euro landen betaal je slechts 1,7% toeslag per opgenomen bedrag. Heb je minstens 100 euro op je rekening van N26 staan dan ontvang je, wederom gratis, een handige Maestro betaalpas. Wil je genieten van nóg meer voordelen? Dan vraag je de N26 Black Card aan, waarvoor je maandelijks 9,90 euro betaalt. Hierbij kun je onder meer gebruik maken van een uitgebreide reisverzekering, een aankoopverzekering en een diefstalverzekering.

 

N26 creditcard aanvragen

Het aanvragen van een N26 creditcard is gemakkelijk en doe je al binnen enkele stappen online. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden die gelden bij het aanvragen van deze kaart; dit zijn dezelfde voorwaarden die normaal bij het openen van een rekening gelden:

 

 • Het aanvragen en registreren gaat volledig online
 • Je moet in het bezit zijn van een smartphone met minstens iOS 9 of Android 5 als besturingssysteem
 • Je moet een postadres hebben in Europa waar de pas naartoe kan worden gestuurd
 • Je moet minstens 100 euro op de rekening hebben staan om ook een Maestro betaalpas aan te kunnen vragen
 • Je moet akkoord gaan met alle voorwaarden.

 

Let hierbij op dat je gegevens altijd worden gecontroleerd. Bij aanvraag wordt er gevraagd naar je volledige naam, e-mailadres, geboortedatum, land waar je woont, telefoonnummer, postadres, maar ook naar je werk, nationaliteit, belastingsresidentie en BTW wanneer dit van toepassing is. Zodra je deze stappen bent doorlopen, ontvang je de creditcard en eventueel de betaalpas binnen enkele dagen. Vervolgens geniet je van de volgende voordelen van de N26 creditcard:

 

 • Geen jaarlijkse kosten
 • Bijna overal ter wereld betalingen doen
 • Gratis elektronisch betalen met de pas in vreemde valuta
 • 3 tot 5 gratis geldopnames per maand in Nederland
 • Slechts 1,7% commissie bij geldopnames in vreemde valuta in buitenland
 • Handige app voor al je uitgaven – direct up to date
 • Geen minimale looptijd
 • Creditcard zonder BKR toetsing
 • Je betaalt direct van je rekening dus geen rente
 • Goedkoper geld overboeken naar buitenland via Transferwise
 • Notificaties van iedere transactie.

 

Alle voordelen van N26 creditcard in een overzicht zie je in deze video. Wanneer je de N26 creditcard aanvraagt, is het fijn om te weten dat er slechts enkele nadelen te vinden zijn bij deze betaalpas. De gratis pas biedt bijvoorbeeld geen aankoopverzekering. Wil je daar wel gebruik van maken dan kies je voor de betaalde variant N26 Black Card. Daarnaast kun je geen gebruikmaken van iDeal én is alle informatie, de app en het betaaloverzicht in het Engels.

 

N26 creditcard vergelijken

Bank N26 biedt meerdere opties creditcards om aan te vragen. De gewone betaalpas is volledig gratis aan te vragen bij een gratis betaalrekening. Liever profiteren van meer voordelen? In dat geval kies je dus voor de N26 Black Card. Ook hiermee kun je gratis betalen overal ter wereld en kun je als extraatje gratis geld opnemen in het buitenland. Wil je je creditcard ook gebruiken als aankoopverzekering, dekking bij diefstal en als een reisverzekering? Dan zit je met de goedkope N26 Black Card ook goed. Deze creditcard heeft een minimale looptijd van 12 maanden. Toe aan nog net dat beetje meer? Kies dan voor een N26 Metal Card, een creditcard waar je maandelijks 16,90 voor betaalt. Ook met deze kaart is betalen in het buitenland gratis; hiervoor hoef je geen toeslagen te betalen. Daarnaast profiteer je ook van de bovengenoemde verzekeringen en dekkingen. Het grootste voordeel van deze creditcard is dat het kaartje van metaal is gemaakt en dus duurzaam is en niet gemakkelijk stuk gaat. Ben je zzp’er dan is het aan te raden om gebruik te maken van de N26 Business card, een volledige gratis kaart die alleen door freelancers te gebruiken is.

 

Welke N26 creditcard jij moet aanvragen hangt dus af van hoe je een creditcard wilt gebruiken. Reis je veel en/of maak je veel gebruik van je creditcard als betaalmiddel bij online aankopen? In dat geval kun je het beste gaan voor de betaalde variant, in ieder geval de N26 Black Card. Hiermee zijn je aankopen namelijk verzekerd. Wil je echter liever niet vastzitten aan een vast bedrag per maand of een minimale looptijd? Vraag dan de gratis N26 creditcard aan.

 

Vraag een N26 creditcard aan

Op onze website vraag je binnen enkele stappen al een N26 creditcard aan. Ook andere creditcards vergelijken doe je hier eenvoudig. Twijfel je nog over welke creditcard van N26 je moet kiezen? De Consumentenbond is een groot voorstander van meer concurrentie tussen banken en is daarom erg content met nieuwe aanbieders van betaalrekeningen, zoals die van de N26 bank. Zij geven aan dat het volledig aan je persoonlijke voorkeuren ligt of de N26 creditcard bij je past. Kijk daarom meteen in ons aanbod en je ontvangt je nieuwe N26 betaalpas al binnen enkele dagen na aanvraag.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
 • Total (0)
Vergelijk
0