Creditcard met spoed aanvragen, hoe doe je dat?

DIT ZIJN DE ENIGE CREDITCARDS DIE JE BINNEN 24 UUR IN HUIS KUNT HEBBEN

Het aanvragen van andere creditcards duurt gemiddeld 14 dagen. Heb je gegarandeerd een creditcard nodig en kun je geen vertraging gebruiken? Ga dan voor een spoedaanvraag:

Met spoed een creditcard aanvragen

Een creditcard is zeer geschikt voor op vakantie. Een auto kun je eenvoudig huren en ook het boeken van een hotel is zo gebeurd. Daarnaast is een creditcard ook handig voor je aankopen via internet in binnen- en buitenland. Vrijwel al je aankopen zijn verzekerd tegen eventuele diefstal. In sommige gevallen is het relevant om een creditcard met spoed aan te vragen. Je gaat ongepland op vakantie of je moet plotseling een aankoop doen bij een website die alleen de mogelijkheid heeft om middels creditcard te betalen.  Hoe kun je een creditcard met spoed aanvragen?

naamlevertijdbeoordeling
bunq Debit Card aanvragen

bunq Debit Card aanvragen

Deze bunq Debit Card is gratis bij een bunq bankrekening. Je opent een rekening al vanaf € 2,99 per maand. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Debit Card werkt met een app. De bunq debitcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

1 dag
393
371 beoordelingen
virtuele creditcard direct beschikbaar
geen BKR toetsing
gratis bij bankrekening (na 1e jaar)
Vergelijk details
2 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

1 dag
300
417 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
€ 19,90 (na 1e jaar)
Vergelijk details
3 N26 You (niet aan te vragen via ons)

N26 You (niet aan te vragen via ons)

De N26 You biedt je meer dan de reguliere N26 creditcard, zoals meerdere verzekeringen, gratis onbeperkt pinnen en een exclusieve creditcard in een persoonlijke kleur.

1 dag
254
46 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
€ 9,90 (na 1e jaar)
Vergelijk details
4 N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Business is ideaal voor zzp-ers. Geen BKR toetsing en geen jaarlijkse kosten. De creditcard is gratis bij een N26 business betaalrekening.

1 dag
440
222 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
geen BKR toetsing
€ 0 (na 1e jaar)
Vergelijk details
5 N26 Metal aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Metal aanvragen (niet aan te vragen via ons)

Dit is de duurste N26 creditcard maar je krijgt daar veel voor terug. Alle voordelen van de N26 You en daarbij een Priority klantenservice, korting bij diverse partners en een toffe metal card.

1 dag
300
12 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
€ 202,80 (na 1e jaar)
Vergelijk details
6 N26 Debit Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Debit Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Mastercard Debit is gratis bij een betaalrekening, niet alleen het eerste jaar maar gedurende de gehele looptijd. Er vindt geen BKR toetsing plaats en met een spoedverzending heb je de kaart binnen 48 uur in huis.

1 dag
416
307 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
€ 0 (na 1e jaar)
Vergelijk details

Wat is een spoed creditcard?

Hoe lang het duurt voordat jij gebruik kunt maken van je creditcard is afhankelijk van de creditcard die je uitkiest en de manier waarop je deze aanvraagt. Er zijn veel verschillende soorten creditcardsPrepaid creditcards worden vaak sneller verzonden omdat daarvoor geen BKR- en inkomenscheck hoeft te worden uitgevoerd. Over het algemeen heb je de creditcard binnen 14 dagen in huis. Als blijkt dat je wel een negatieve BKR notering hebt, kun je kiezen voor een prepaid creditcard. De normale creditcard kun je dan niet aanvragen. Een creditcard is aan te vragen vanaf 18 jaar en ouder. Een tijdelijke creditcard is dan aan te raden als jij snel je creditcard wilt ontvangen.

Snelste aanvraag creditcard

Een aanvraag van een creditcard die digitaal verloopt heeft over het algemeen het snelste resultaat. Het is daarom verstandig om de creditcard online aan te vragen. Vaak wordt via internet de aanvraag sneller afgehandeld. Een creditcard aanvragen is vaak een kwestie van een paar minuten.

In deze video kun je bekijken hoe je online een kredietkaart kunt aanvragen:

Snel creditcard ontvangen

Over het algemeen duurt een creditcard aanvraag 14 dagen. De Mastercard classic, Mastercard Gold en de Prepaid Mastercard hebben alle drie bijvoorbeeld 14 dagen staan als behandeltijd van de aanvraag. Indien je snel een creditcard moet regelen is het verstandig om contact op te nemen met de creditcardaanbieder. Je kunt bellen en aangegeven dat het noodzakelijk is om zo snel mogelijk de creditcard te ontvangen. Heb je dan de creditcard binnen 1 dag in huis? Dit is helaas niet realistisch, vaak duurt het alsnog minimaal 7 dagen. De procedure neemt veel tijd in beslag. Je gegevens worden gecontroleerd en daarnaast moet de creditcard ook worden voorzien van je naam. Bij ontvangst van de creditcard ontvang je vaak een brief met uitleg over de activering van de creditcard.

Helemaal gratis

Het is aan te raden om te kijken of uw eigen bank een creditcard heeft voor klanten. U kunt onder andere bij de ABN AMRO een creditcard aanvragen. Deze ABN AMRO Credit Card is geheel gratis aan te vragen voor mensen met een BetaalGemak Extra pakket bij de bank. De creditkaart is ook aan te vragen voor niet ABN AMRO klanten.

Creditcard acties

Indien je een creditcard aanvraagt, kun je gebruik maken van leuke aanbiedingen. Je kunt bijvoorbeeld extra geld krijgen op je kaart of leuke cadeaus ontvangen. Er zijn veel creditcards om uit te kiezen. Bekijk al onze creditcard acties om te kijken en te vergelijken welke het best bij jou past. Het is ook interessant om te bekijken welke creditcard andere bezoekers hebben gekozen. Per kaart staat de levertijd ook aangegeven. Zo weet je wanneer jij je aangevraagde creditcard kunt verwachten.

Wereldwijd te gebruiken

In het buitenland wordt de creditcard veel gebruikt. Vooral in de VS gaan de meeste betalingen via de creditcard. Een creditcard is heel handig omdat je deze wereldwijd kunt gebruiken. Bij een normale bankpas worden je betalingen direct afgeschreven. Een creditcard werkt anders. De uitgaven worden pas aan het eind van de maand van de bankrekening afgeschreven. Op deze manier kun je gebruik maken van een korte, renteloze lening. Er is ontzettend veel informatie te vinden over creditcards. Wil je wereldwijd betalen? Wij helpen je graag om snel een creditcard te regelen.

Creditcard op tijd aanvragen

Als je een vakantie hebt geboekt in het buitenland is te adviseren om al ruim op tijd na te denken over een creditcard. Twijfel je nog? Bekijk dan deze 8 redenen waarom een creditcard handig is op vakantie.  Zorg dat je de creditcard ruim van te voren hebt aangevraagd zodat je de creditcard ook op tijd in huis hebt. Ook als je al weet dat je bepaalde online aankopen moet doen in een webshop die alleen de creditcard heeft als betalingsmogelijkheid is het goed om snel een creditcard te regelen.

Profiteer van het betaalgemak

Wil je een creditcard moet spoed aanvragen? Bekijk dan eerst welke kaart je wilt hebben en vraag deze online aan. Je kunt erachter aan bellen om het proces te versnellen. Het is aan te raden om een creditcard te regelen om teleurstellingen te voorkomen. Het zou toch jammer zijn als je daardoor bepaalde aankopen niet kan doen. Vraag de creditcard aan zodat je zo snel mogelijk je eigen creditcard kunt ontvangen en kunt profiteren van het betaalgemak.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0