Gratis een creditcard aanvragen

6x gratis creditcard (+ geld toe!)

Een gratis creditcard aanvragen, kan dat? Jazeker. Sterker, je kunt geld toe krijgen. Hieronder lees je hoe.

Vergelijk alle gratis creditcards

Er zijn verschillende manieren om een gratis creditcard te bestellen. Wanneer je bijvoorbeeld klant bent van een bank, en je hebt al een betaalpakket, kun je in sommige gevallen de creditcard gratis ontvangen. In de tabel hieronder kun je deze kaarten zien. Je kunt ook het volledige overzicht bekijken van welke creditcards je nog meer kunt aanvragen. Vaak staan er leuke acties tussen, zoals gratis cadeaus die meer waard zijn dan wat je voor een jaar betaalt.

naamprijs 1e jaarbeoordeling
Flying Blue Silver aanvragen

Flying Blue Silver aanvragen

Spaar met de Flying Blue Silver creditcard minimaal 0,8 Mile met al je aankopen. Inclusief een reisongevallen-, reisongemakken- en aankoopverzekering. Nú het eerste jaar helemaal gratis!

gratis
315
68 beoordelingen
1e jaar gratis
Jaarlijks 15 XP cadeau
€ 75,00 (na 1e jaar)
Vergelijk details
2 American Express Green aanvragen

American Express Green aanvragen

Spaar met je American Express Green Card punten voor mooie reizen en cadeaus. Verzekerd op reis met een reisongemakken en reisongevallenverzekering. Deze American Express Green card ontvang je nu het eerste jaar helemaal gratis!

gratis
303
66 beoordelingen
1e jaar gratis
Spaar Membership Rewards punten
€ 66,00 (na 1e jaar)
Vergelijk details
3 MasterCard Business aanvragen

MasterCard Business aanvragen

Populaire creditcard voor ondernemers. Nu zelfs met gratis tegoed op je kaart. Alle aankopen zijn verzekerd en ICS biedt aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

gratis
417
6 beoordelingen
€ 40,00 (na 1e jaar)
Vergelijk details
4 American Express Business Green Card aanvragen

American Express Business Green Card aanvragen

De American Express Business Green Card heeft geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet. Nu het eerste jaar helemaal gratis.

gratis
450
2 beoordelingen
1e jaar gratis
12.000 Membership Rewards punten
€ 85,00 (na 1e jaar)
Vergelijk details
5 American Express Business Gold Card aanvragen

American Express Business Gold Card aanvragen

De American Express Business Gold Card heeft geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet en tijdelijk ontvang je 25.000 Membership Rewards punten.

gratis
330
10 beoordelingen
1e jaar gratis
25.000 Membership Rewards punten
€ 225 (na 1e jaar)
Vergelijk details
6 N26 Debit Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Debit Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Mastercard Debit is gratis bij een betaalrekening, niet alleen het eerste jaar maar gedurende de gehele looptijd. Er vindt geen BKR toetsing plaats en met een spoedverzending heb je de kaart binnen 48 uur in huis.

gratis
416
307 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
€ 0 (na 1e jaar)
Vergelijk details

Creditcardmaatschappijen geven je veel service, zoals achteraf betalen en gratis aankoopverzekering. Mede hierom is het niet mogelijk om een creditcard aan te vragen die blijvend gratis is. Ook op andere sites wordt dit niet aangeboden. Wat we wel kan doen, is slim gebruik maken van onderstaande acties, en zo alsnog een gratis kredietkaart te ontvangen.

1. Eerste jaar gratis

Veel creditcards hebben mooie welkomstacties. Zo kun je bijvoorbeeld het eerste jaar gratis krijgen. Je betaalt dan geen bijdrage voor de kaart. In theorie zou je elk jaar opnieuw kunnen kiezen voor één van deze aanbiedingen. Je hebt er dan wat meer werk aan, maar profiteert wel elk jaar opnieuw van de welkomstvoordelen. Bij energieleveranciers wordt dit steeds vaker gedaan, dus waarom niet bij je creditcard? Check deze creditcards, ook wel kredietkaarten genoemd, kun je nu aanvragen om het eerste jaar gratis te krijgen:

  1. MasterCard Classic
  2. Flying Blue Silver
  3. MasterCard Business

3. Krijg zelfs gratis geld toe

We zien het steeds vaker: een mooi welkomstbedrag bij de creditcard. Dit soort creditcard acties worden periodiek georganiseerd om jou als klant binnen te halen. Het mooie, vaak gaat dit gepaard met het eerste jaar gratis. Je betaalt dus niks voor je kaart, en krijgt zelfs geld toe. Betaal je vervolgens ook nog altijd op tijd (eenmaal per maand) je uitgaven, dan kost is het van de creditcard echt helemaal gratis. Er zijn steeds meer mensen die elk jaar een nieuwe creditcard aanvragen, zodat ze elk jaar opnieuw dit voordeel pakken.

Deze creditcards geven je momenteel een tegoed, helemaal gratis:

  1. MasterCard Classic € 25 gratis
  2. Prepaid MasterCard € 5 gratis
  3. MasterCard Gold € 25 gratis
  4. MasterCard Business € 25 gratis
Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0