6x gratis creditcard (+ geld toe!)

Een gratis creditcard aanvragen, kan dat? Jazeker. Sterker, je kunt geld toe krijgen. Hieronder lees je hoe.

1 JAAR GRATIS + 25,- CADEAU

mastercard 25 euro cadeau

1 JAAR GRATIS T.W.V. 75,-

flying blue 1 jaar gratis

Vergelijk alle gratis creditcards

Er zijn verschillende manieren om een gratis creditcard te bestellen. Wanneer je bijvoorbeeld klant bent van een bank, en je hebt al een betaalpakket, kun je in sommige gevallen de creditcard gratis ontvangen. In de tabel hieronder kun je deze kaarten zien. Je kunt ook het volledige overzicht bekijken van welke creditcards je nog meer kunt aanvragen. Vaak staan er leuke acties tussen, zoals gratis cadeaus die meer waard zijn dan wat je voor een jaar betaalt.

Hou er echter rekening mee dat creditcardmaatschappijen je veel service geven, zoals achteraf betalen en gratis aankoopverzekering. Mede hierom is het niet mogelijk om een creditcard aan te vragen die blijvend gratis is. Ook op andere sites wordt dit niet aangeboden. Wat we wel kan doen, is slim gebruik maken van onderstaande acties, en zo alsnog een gratis kredietkaart te ontvangen.

1. Eerste jaar gratis

Veel creditcards hebben mooie welkomstacties. Zo kun je bijvoorbeeld het eerste jaar gratis krijgen. Je betaalt dan geen bijdrage voor de kaart. In theorie zou je elk jaar opnieuw kunnen kiezen voor één van deze aanbiedingen. Je hebt er dan wat meer werk aan, maar profiteert wel elk jaar opnieuw van de welkomstvoordelen. Bij energieleveranciers wordt dit steeds vaker gedaan, dus waarom niet bij je creditcard? Check deze creditcards, ook wel kredietkaarten genoemd, kun je nu aanvragen om het eerste jaar gratis te krijgen:

  1. MasterCard Classic
  2. Flying Blue Silver
  3. MasterCard Business

3. Krijg zelfs gratis geld toe

We zien het steeds vaker: een mooi welkomstbedrag bij de creditcard. Dit soort creditcard acties worden periodiek georganiseerd om jou als klant binnen te halen. Het mooie, vaak gaat dit gepaard met het eerste jaar gratis. Je betaalt dus niks voor je kaart, en krijgt zelfs geld toe. Betaal je vervolgens ook nog altijd op tijd (eenmaal per maand) je uitgaven, dan kost is het van de creditcard echt helemaal gratis. Er zijn steeds meer mensen die elk jaar een nieuwe creditcard aanvragen, zodat ze elk jaar opnieuw dit voordeel pakken.

Deze creditcards geven je momenteel een tegoed, helemaal gratis:

  1. MasterCard Classic € 25 gratis
  2. Prepaid MasterCard € 5 gratis
  3. MasterCard Gold € 25 gratis
  4. MasterCard Business € 25 gratis
Credit card aanvragen
Compare items
  • Total (0)
Compare
0