Vergelijk details

American Express Green aanvragen

American Express Green
Prijs per jaar:€ 66
Bestedingslimiet:persoonlijk
Verzekering:90 dagen
Levertijd:10 dagen

Over de American Express Green creditcard

De American Express Green Card is een zeer bekende creditcard van American Express. Hij bestaat al 50 jaar, en in de afgelopen decennia hebben ontelbaar veel mensen er dan ook gebruik van gemaakt. Om de paar jaar wordt deze klassieke creditcard vernieuwd. Zo kun je er tegenwoordig met voorrang concertkaartjes mee kopen. Ook niet onbelangrijk om te vermelden is dat de American Express Green Card overal ter wereld te gebruiken is. Mochten er op je bestemming problemen ontstaan met je creditcard, dan krijg je wereldwijd hulp van American Express. De service is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

American Express Green aanvragen? Belangrijk om te weten

Eerste jaar gratis
Spaar 1 Membership Rewards punt per euro op alle uitgaven
Verzekerd op reis met een reisongemakken en reisongevallenverzekering
Nu nog veiliger contactloos betalen met Apple Pay

Voordelen van een American Express Green creditcard

De American Express Green Card biedt gebruikers diverse voordelen, wat een van de redenen is voor zijn populariteit. Zo profiteer je met deze creditcard van het volgende:

 • Je kunt er wereldwijd mee betalen.
 • Hij is het eerste jaar gratis en kost daarna 5,50 euro per maand.
 • Je spaart 1 ‘Membership Rewards’ punt per euro bij al je uitgaven. Dit zijn punten die je kunt inleveren bij 9 frequent flyer programma’s. Daarnaast is het mogelijk om onder andere vliegtickets, cadeaus en upgrades er mee te betalen.
 • De American Express Green Card is inclusief reisongemakken en reisongevallenverzekering.
 • Je ontvangt exclusieve presale bij concerten. Dit betekent dat je dus voordat de reguliere verkoop start al een ticket kunt bemachtigen.
 • De service van American Express is 24/7 beschikbaar voor allerlei problemen. Zo staat de zogeheten ‘Global Assist’ service voor je klaar bij vragen over je visum, een verwijzing naar een dokter of advocaat of problemen met je creditcard in het buitenland.
 • Wordt jouw aankoop binnen 90 dagen gestolen of raakt het binnen deze periode beschadigd? Dan vergoedt American Express de diensten voor vervanging of reparatie tot maximaal 700 euro per gebeurtenis en 2800 euro voor een periode van een jaar.

American Express Green creditcard aanvragen? Hoe ga je te werk?

Dankzij het internet is het aanvragen van de American Express Green Card eenvoudiger dan ooit. Op de site van American Express vind je een pagina over deze creditcard waar ook het aanvraagformulier te vinden is. Gebruik het volgende stappenplan om binnen enkele minuten de American Express Green Card aan te vragen:

 1. Klik op het online aanvraagformulier en vul je persoonlijke gegevens in. Vergeet daarbij niet om je bruto jaarinkomen te vermelden.
 2. Na de aanvraag controleert American Express je gegevens. Wanneer er aanvullende informatie nodig is neemt de creditcardaanbieder contact met je op.
 3. Is je aanvraag goedgekeurd? Dan valt de creditcard als het goed is binnen tien werkdagen op je deurmat.
 4. Activeer de kaart tenslotte online of telefonisch.

Voorwaarden voor een American Express Green creditcard aanvragen

De American Express Green Card is binnen enkele minuten online aan te vragen, dus het kost je weinig moeite. Wel dien je een geldig identiteitsbewijs te hebben, om aan te tonen dat je 18 jaar of ouder bent. Daarnaast gelden de volgende voorwaarden bij het aanvragen van een American Express Green Card:

 • Je dient een bruto jaarinkomen van minstens 23.000 euro te hebben, wat neerkomt op 1900 euro bruto per maand.
 • Je moet een lopende privé rekening hebben bij een Nederlandse bank.
 • Je mag niet geregistreerd staan bij het BKR vanwege lopende schulden.
Specificaties

basis

Prijs eerste jaar: 1e jaar gratis

Prijs: € 66,00

Standaardlimiet: geen

Rente na betaaltermijn: nvt

Inkomenseis: € 1900 bruto per maand

BKR toetsing

Actie: Spaar Membership Rewards punten

Cash pinnen:

Aantal kaarten inclusief: 2

Prijs extra kaart: € 0

Tijd tot goedkeuring: 10 dagen

Soort kaart: creditcard - achteraf betalen

Slider title:

Slider Specifications:

Alle beschikbare American Express creditcards vind je op de speciale Amex pagina. Hier kun je makkelijk vergelijken en zo de American Express creditcard kiezen die het best bij je past.

6.1 van 5 sterren

Beoordeling: 3.03 (66 stemmen)
Credit card aanvragen
Vergelijk details
 • Total (0)
Vergelijk
0