Vergelijk details

Visa World Panda Card

Over deze kaart:

visa world panda card aanvragen

Bij de Visa World Panda Card staat veiligheid en gemak voorop. Zo kun je er overal ter wereld mee betalen en heeft het 24/7 fraudepreventie. Daarnaast hebben gebruikers altijd inzicht in hun transacties. Wie op vakantie gaat kan eventueel een extra verzekering afsluiten, zoals een doorlopende reisverzekering of een kredietbeschermingsverzekering. Bovendien steun je met deze kaart het Wereld Natuur Fonds (WNF) omdat de uitgever, International Card Services (ICS), een donateur is van deze natuurbeschermingsorganisatie. Dit betekent dat jaarlijks een deel van de kosten die kaarthouders betalen gedoneerd wordt aan het WNF. Dit vindt automatisch plaats, dus je hoeft er verder niets voor te doen.

Wat zijn voordelen van de Visa World Panda Card?

 • De Visa World Panda Card wordt wereldwijd geaccepteerd. Tijdens het afrekenen op je vakantiebestemming ervaar je dus geen problemen.
 • De jaarlijkse bijdrage is het eerste jaar gratis, daarna 36,50 euro per jaar.
 • Vrijwel al je aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en/of beschadiging.
 • Dankzij fraudepreventie kun je veilig betalen, zowel online als op vakantie.
 • Je hebt de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen af te sluiten.
 • Deze creditcard heeft een speciale app die je altijd inzicht geeft in je uitgaven.

Wat zijn de voorwaarden van de Visa World Panda Card?

Voor het aanvragen van de Visa World Panda creditcard gelden een aantal voorwaarden. Zo dien je bij het aanvragen jouw inkomsten aan te geven. Op basis daarvan bepaalt het ICS of je in aanmerking komt voor deze kaart. Jouw inkomen dient minimaal 1150 euro netto per maand te zijn. Daarnaast kijkt de creditcardaanbieder in het BKR register om te zien of je schulden hebt. De bestedingslimiet van deze kaart is overigens standaard 2500 euro. Past dit niet bij je financiële situatie, dan verlaagt het ICS je bestedingslimiet. Tevens gelden de volgende voorwaarden om de Visa World Panda creditcard aan te mogen vragen:

 • Je moet minimaal 18 jaar of ouder zijn
 • Je moet in Nederland wonen.
 • Het is verplicht om in het bezit te zijn van een geldig Nederlands identiteitsbewijs of een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd.
 • Je moet in het bezit zijn van een geldig mobiel telefoonnummer.
 • Je mag geen negatieve BKR-registratie hebben.

Hoe vraag je deze kaart aan?

Je kunt de Visa World Panda kaart aanvragen via een online formulier. Dit geldt overigens voor alle creditcards van Visa. Zorg ervoor dat je bij het invullen van het formulier een geldig identiteitsbewijs bij de hand hebt. Je dient namelijk een geldig identiteitsbewijsnummer in te vullen. Daarnaast vraagt de creditcardaanbieder naar je netto maandinkomen, die hoger moet zijn dan 1150 euro per maand, en je BSN. Na het invullen van het formulier neemt de aanbieder je aanvraag in behandeling. Als het goed is krijg je vrij snel te horen of de aanvraag is goedgekeurd. Overigens ontvang je jouw creditcard in eerste instantie geblokkeerd. Dit doet de aanbieder vanwege veiligheidsoverwegingen. Kies de pincode van de ontvangen creditcard en activeer het. Als het goed is kun je de Visa World Panda creditcard daarna wereldwijd gebruiken.

let op geld lenen kost geld
Specificaties

basis

Prijs eerste jaar: 1e jaar gratis

Prijs: € 36,50

Standaardlimiet: € 5.000

Rente na betaaltermijn: 14%

Inkomenseis: € 1150 netto per maand

BKR toetsing

Actie:

Cash pinnen: € 1250

Aantal kaarten inclusief: 1

Prijs extra kaart: € 16

Tijd tot goedkeuring: 14 dagen

Soort kaart: creditcard - achteraf betalen

Slider title:

Slider Specifications:

Alle beschikbare Visa creditcards vind je op de speciale Visa pagina. Hier kun je makkelijk vergelijken en zo de Visa card kiezen die het best bij je past.

5.6 van 5 sterren

Beoordeling: 2.79 (38 stemmen)
Credit card aanvragen
Vergelijk details
 • Total (0)
Vergelijk
0