Visa creditcard aanvragen

Een Visa creditcard aanvragen kan gemakkelijk online

Deze Visa creditcards werden door andere bezoekers het meest aangevraagd:

Wil je een Visa credit card aanvragen?

Het aanvragen van een Visa credit card kan gelukkig heel simpel online. Gebruik onderstaande tabel om snel te zien welke Visa creditcard het meest geschikt is voor jouw situatie.

naamprijs per jaarbeoordeling
Visa World Card

Visa World Card

Wereldwijd geaccepteerd en nu het eerste jaar gratis. Tijdelijk ontvang je nu € 25 vakantiegeld op je Visa kaart.

36.50
36,50
limiet: 5.000
388
40 beoordelingen
1e jaar gratis
€ 25 vakantiegeld cadeau
Vergelijk details
2 Visa World Panda Card

Visa World Panda Card

Steun automatisch een goed doel met deze creditcard. Geniet verder van alle betrouwbaarheid van Visa. Nú het eerste jaar gratis.

36.50
36,50
limiet: 5.000
291
32 beoordelingen
1e jaar gratis
€ 25 vakantiegeld
Vergelijk details
3 ANWB Visa Card

ANWB Visa Card

Nu het eerste jaar gratis. Deze kaart kost slechts 16,- per jaar voor ANWB leden. Met de ANWB Visa creditcard tank je met korting tot 5 cent per liter.

16
16
limiet: 2500
343
21 beoordelingen
1e jaar gratis
Vergelijk details
4 ANWB Visa Silver Card

ANWB Visa Silver Card

De ANWB Visa Silver Card heeft enkele voordelen t.o.v. de ANWB Visa Card. Je bestedingslimiet is € 3500 i.p.v. € 2500, je hebt een langere aankoopverzekering van maar liefst 270 dagen, € 1000 noodgeld op reis en je eigen risico autohuur is verzekerd tot € 750.

26.50
26,50
limiet: 3500
447
15 beoordelingen
1e jaar gratis
Vergelijk details
5 Visa World Card Gold

Visa World Card Gold

Exclusieve creditcard met een hoger limiet van 5.000 euro & 365 dagen aankoopverzekering. Nu het eerste jaar voor slechts € 36,50.

55.00
55,00
limiet: 5000
390
10 beoordelingen
1e jaar 36,50
Vergelijk details
6 ANWB Visa Card voor jongeren

ANWB Visa Card voor jongeren

Creditcard met lagere inkomensvereiste (18 t/m 24 jaar). De bestedingslimiet bedraagt € 500. Aankoopverzekering van maar liefst 180 dagen. Tanken met korting.

16
16
limiet: 500
490
20 beoordelingen
1e jaar gratis
Vergelijk details
7 Visa World Card Business

Visa World Card Business

Wereldwijd ondernemen en betalen met deze Visa World Card Business. Tijdelijk krijg je nu € 50 cadeau op je kaart.

35.00
35,00
limiet: 2500
400
6 beoordelingen
€ 50 cadeau
Vergelijk details
8 ANWB Visa Gold Card

ANWB Visa Gold Card

Deze ANWB Visa Gold card heeft een hoge limiet van € 5000. Bij veelvuldig gebruik is deze creditcard de beste keuze. Gratis Extra Card voor partner.

38.50
38,50
limiet: 5000
413
15 beoordelingen
1e jaar gratis
Vergelijk details
9 Visa World Card Business Gold

Visa World Card Business Gold

Met de De Visa World Card Business Gold op zak doe jij je grenzeloos zaken. Tijdelijk krijg je € 50 tegoed op je kaart.

154
154
limiet: 5000
400
1 beoordeling
€ 50 cadeau
Vergelijk details
10 Visa Word Card Platinum

Visa Word Card Platinum

Exclusieve creditcard met een hoge limiet en een uitgebreide doorlopende reisverzekering. Nú tijdelijk het eerste jaar 50% korting.

154
154
limiet: 5.000
433
12 beoordelingen
1e jaar 50% korting
Vergelijk details

Visa card - veilige creditcard

De Visa card is te bestempelen als een vertrouwde, veilige creditcard. Je kunt ermee betalen in meer dan 200 landen wereldwijd. Er zijn zo’n 38 miljoen acceptatiepunten. Het laat je grenzeloos genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Alhoewel, er wordt wel degelijk een grens getrokken door het bestedingslimiet. En dat is misschien maar goed ook. Voor iedereen boven de 18 jaar die maandelijks voldoende inkomen genereert en geen schulden heeft of in het verleden heeft gehad, biedt de Visa card een extra financiële ruimte. Je betaalt ermee en elke maand wordt het gehele bedrag dat je ermee besteed hebt, afgeschreven van je rekening. Hier betaal je geen rente over, indien je later terugbetaalt dan deze termijn wordt er wel rente in rekening gebracht. Door een Visa card aan te vragen, ga je in feite een lening aan. Je hebt gelukkig nog genoeg controle door het bestedingslimiet te bepalen. Je loopt er soms gewoon mee vooruit op je salaris. En voor de rest verlopen de betalingen makkelijk en veilig. Ook reserveringen en borgbetalingen zijn vaak makkelijker als je een creditcard hebt. Soms zijn dit soort zaken zelfs onmogelijk zonder creditcard. Gemak dient de mens, zo zal je hoogstwaarschijnlijk denken als je een Visa creditcard overweegt. Naast hun reguliere creditcards biedt Visa ook zakelijke creditcards aan.

Wat is een Visa card?

Iedereen kent de gewone betaalpas. Daarmee doe je betalingen welke direct van je lopende rekening worden afgeschreven. Doe je echter een aankoop met een creditcard dan is dit niet het geval. Het bedrag wordt pas aan het einde van de maand van je rekening afgeschreven. Zo kun je dus geld lenen en heb je meer financiële ruimte. Je zou zelfs kunnen kiezen voor de optie om het opgebouwde saldo in termijnen terug te betalen. Het gebeurt nou eenmaal wel eens dat je voor onverwachte grote uitgaven komt te staan of een bepaalde investering wilt doen met het oog op de toekomst. In dat geval biedt deze extra optie een uitkomst. Het geleende bedrag in dit geval betaal je later in gedeeltes terug. Met de Visa card doe je dus alle betalingen die je ook met de gewone betaalpas doet, en zelfs nog meer. Je kunt er borgbetalingen mee doen en reserveringen. Denk hierbij aan de autoverhuurder. Hier kom je met een gewone pinpas niet ver mee. Ook kun je met de Visa creditcard pinnen bij bankautomaten. Wereldwijd kan dat bij zo’n twee miljoen automaten, dus er is er altijd wel eentje in de buurt.

Visa creditcard aanvragen

Ruim veertig jaar geleden werden verschillende creditcardmaatschappijen gebundeld tot dé Visa card. Visa geeft naast creditcards ook debet kaarten uit. Betalingen worden altijd gedaan met een handtekening of een pincode. Zo wordt elke betaling met de kaart op een veilige manier gedaan. Om een Visa card aan te vragen moet je aan de volgende punten voldoen:

 • Ouder zijn dan 18 jaar
 • In Nederland wonen
 • Over een Nederlandse bankrekening beschikken
 • Een toereikende maandelijkse inkomstenbron kunnen aantonen
 • Geen schulden hebben (gehad) of een BKR notering hebben

Is dit het geval dan zal Visa jouw gegevens controleren en bij akkoord heb je jouw Visa credit card doorgaans binnen twee weken in huis. Jij profiteert op jouw beurt van het volgende:

 • Altijd geld op zak, je kunt contant- en contactloos betalen
 • Bijna overal ter wereld betalingen doen
 • Online aankopen doen, soms is een creditcard zelfs een vereist
 • Je aankopen die zijn gedaan met de Visa card zijn tot zo’n half jaar verzekerd tegen diefstal, schade en verlies
 • Er zijn interessante aanbiedingen of cadeaus als je een Visa card wilt aanvragen

Visa card vergelijken

In de eerste plaats heeft de Visa card zelf opties om uit te kiezen. Zo is er de Visa card Classic, de meest ‘gewone’. Wil je echter meer bestedingslimiet dan kun je de Visa card Gold overwegen. Hierbij kun je bovendien profiteren van extra verzekeringen bij online aankopen of een bagageverzekering tijdens je reis. Bepaalde leveranciers bieden zelfs kortingen en bonussen aan de Visa Gold leden. Een nog iets uitgebreidere kaart is de Visa Platinum card. Onder andere kun je hiermee in vreemde valuta betalen in het buitenland. Reis je op regelmatige basis, dan is dit wellicht een goede keuze voor jou. De Visa Infinite is de meest exclusieve kaart en wordt alleen op uitnodiging verstrekt. Hiermee onderga je een ware vip behandeling. De houder en het gezin zijn volledig verzekerd, er is elk uur van de dag een conciergedienst beschikbaar en altijd toegang tot lounges op de luchthavens en exclusieve evenementen wereldwijd. En als laatste is er de Visa Business card: voor elke kleine of middelgrote onderneming. Dit is handig om privé en zakelijke uitgaven gescheiden te houden en altijd in de gelegenheid zijn om zakelijke investeringen te doen. Het is dus goed om je persoonlijke situatie en verwachtingen op voorhand in kaart te brengen als je de Visa kaarten gaat vergelijken.

In de tweede plaats wil je misschien ook nog weten of een andere creditcard bij een andere maatschappij goed werkt. Je kunt de creditcards dan ook onderling vergelijken. Misschien past een Mastercard Classic, een ANWB Visa card of de Bijenkorf card beter bij jou.

Visa vergelijken

Wellicht is je keuze al gevallen op een Visa creditcard vanwege de veiligheid en de gunstige voorwaarden. Of kwam deze als beste uit de bus rollen toen je de allerbeste creditcard acties had bekeken. Wat de reden ook is van jouw interesse in Visa, vergelijken van de verschillende kaarten is de vervolgstap. Je kunt jezelf hierbij de volgende vragen stellen: Waar ga ik de kaart voor gebruiken? Kan ik goed omgaan met een hoog bestedingslimiet of is het veiliger om deze zo laag mogelijk te houden? Reis ik veel? Vind ik verzekeringen belangrijk? De antwoorden die je hierop geeft, maken jouw keuze uiteindelijk helder. En misschien kom je er zelfs wel achter dat de prepaid creditcard eigenlijk al voldoende is. Juist door niet de eerste de beste aanbieding van een creditcard te accepteren, zul je een weloverwogen keuze maken. En natuurlijk is het besef van verantwoordelijkheid geheel aan jouw zijde. Een Visa card aanvragen is één ding, maar er goed mee omspringen is nog altijd een tweede.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
 • Total (0)
Vergelijk
0