Visa creditcard aanvragen

Een Visa creditcard aanvragen kan gemakkelijk online

Deze Visa creditcards werden door andere bezoekers het meest aangevraagd:

Wil je een Visa credit card aanvragen?

Het aanvragen van een Visa credit card kan gelukkig heel simpel online. Gebruik onderstaande tabel om snel te zien welke Visa creditcard het meest geschikt is voor jouw situatie.

naamprijs per jaarbeoordeling
Visa World Card aanvragen

Visa World Card aanvragen

Visa is wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard. Je aankopen zijn automatisch 180 verzekerd en aflevergarantie op je aankopen. Altijd inzicht in je uitgaven met de ICS app.

39.95
39,95
limiet: 5.000
422
290 beoordelingen
Vergelijk details
2 ICS GO Card (Visa prepaid)

ICS GO Card (Visa prepaid)

Met een ICS GO Card (Visa Prepaid) profiteer je van alle gemakken, net als bij een reguliere creditcard. Kom je (nog) niet in aanmerking voor een reguliere creditcard? Dan is de ICS GO Card (Visa Prepaid) een uitkomst. Er is geen inkomenseis en er volgt geen BKR-toetsing voor deze creditcard. Je kunt kiezen uit 3 kleuren, blauw, oranje of groen.

21.67
21,67
limiet: n.v.t.
362
157 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 Visa World Panda Card aanvragen

Visa World Panda Card aanvragen

Steun automatisch een goed doel met deze creditcard. Geniet verder van alle betrouwbaarheid van Visa. Vrijwel al je aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging en met aankoopverzekering.

39.95
39,95
limiet: 5.000
294
52 beoordelingen
Vergelijk details
4 ANWB Visa Card aanvragen

ANWB Visa Card aanvragen

De voordeligste creditcard voor ANWB-leden. Slechts € 24,95 per jaar. Inclusief aankoopverzekering van 180 dagen.

24.95
24,95
limiet: 2500
324
54 beoordelingen
Vergelijk details
5 ANWB Visa Silver Card aanvragen

ANWB Visa Silver Card aanvragen

De ANWB Visa Silver Card heeft enkele voordelen t.o.v. de ANWB Visa Card. Je bestedingslimiet is € 3500 i.p.v. € 2500, je hebt een langere aankoopverzekering van maar liefst 270 dagen, € 1000 noodgeld op reis en je eigen risico autohuur is verzekerd tot € 750.

34.95
34,95
limiet: 3500
379
24 beoordelingen
€ 17,50
1ste jaar 50% korting
Vergelijk details
6 Visa World Card Gold aanvragen

Visa World Card Gold aanvragen

Exclusieve creditcard met een hoger limiet van € 5000 en 365 dagen aankoopverzekering. Aanvullende Reisverzekeringen bestaan uit: reisongevallenverzekering, hulpverleningsverzekering, vluchtvertragingsverzekering en een bagagevertragingsverzekering.

57.95
57,95
limiet: 5000
373
11 beoordelingen
1e jaar 39,95
Vergelijk details
7 Visa World Card Business aanvragen

Visa World Card Business aanvragen

Wereldwijd ondernemen en betalen met deze Visa World Card Business. Bepaal de limiet per medewerker.

42.00
42,00
limiet: 2500
400
6 beoordelingen
Vergelijk details
8 ANWB Visa Gold Card aanvragen

ANWB Visa Gold Card aanvragen

Deze ANWB Visa Gold card heeft een hoge limiet van € 5000. Bij veelvuldig gebruik is deze creditcard de beste keuze. Gratis Extra Card voor partner.

46.95
46,95
limiet: 5000
395
21 beoordelingen
1ste jaar 25% korting
Vergelijk details
9 Visa World Card Business Gold aanvragen

Visa World Card Business Gold aanvragen

Met de De Visa World Card Business Gold op zak doe jij je grenzeloos zaken. Inbegrepen verzekeringen en garanties: internetgarantie, aflevergarantie, doorlopende reisverzekering, aankoopverzekering 365 dagen en verzekering ongeoorloofd gebruik. Vervangende Card en cash in het buitenland (Global Customer Assistence Service).

154
154
limiet: 5000
400
1 beoordeling
Vergelijk details
10 Visa Word Card Platinum aanvragen

Visa Word Card Platinum aanvragen

Exclusieve creditcard met een hoge limiet en een uitgebreide doorlopende reisverzekering. Nú tijdelijk het eerste jaar 50% korting.

164.95
164,95
limiet: 5.000
406
17 beoordelingen
€ 82,48
Vergelijk details

Visa card - veilige creditcard

De Visa card is te bestempelen als een vertrouwde, veilige creditcard. Je kunt ermee betalen in meer dan 200 landen wereldwijd. Er zijn zo’n 38 miljoen acceptatiepunten. Het laat je grenzeloos genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Alhoewel, er wordt wel degelijk een grens getrokken door het bestedingslimiet. En dat is misschien maar goed ook. Voor iedereen boven de 18 jaar die maandelijks voldoende inkomen genereert en geen schulden heeft of in het verleden heeft gehad, biedt de Visa card een extra financiële ruimte. Je betaalt ermee en elke maand wordt het gehele bedrag dat je ermee besteed hebt, afgeschreven van je rekening. Hier betaal je geen rente over, indien je later terugbetaalt dan deze termijn wordt er wel rente in rekening gebracht. Door een Visa card aan te vragen, ga je in feite een lening aan. Je hebt gelukkig nog genoeg controle door het bestedingslimiet te bepalen. Je loopt er soms gewoon mee vooruit op je salaris. En voor de rest verlopen de betalingen makkelijk en veilig. Ook reserveringen en borgbetalingen zijn vaak makkelijker als je een creditcard hebt. Soms zijn dit soort zaken zelfs onmogelijk zonder creditcard. Gemak dient de mens, zo zal je hoogstwaarschijnlijk denken als je een Visa creditcard overweegt. Naast hun reguliere creditcards biedt Visa ook zakelijke creditcards aan.

Wat is een Visa card?

Iedereen kent de gewone betaalpas. Daarmee doe je betalingen welke direct van je lopende rekening worden afgeschreven. Doe je echter een aankoop met een creditcard dan is dit niet het geval. Het bedrag wordt pas aan het einde van de maand van je rekening afgeschreven. Zo kun je dus geld lenen en heb je meer financiële ruimte. Je zou zelfs kunnen kiezen voor de optie om het opgebouwde saldo in termijnen terug te betalen. Het gebeurt nou eenmaal wel eens dat je voor onverwachte grote uitgaven komt te staan of een bepaalde investering wilt doen met het oog op de toekomst. In dat geval biedt deze extra optie een uitkomst. Het geleende bedrag in dit geval betaal je later in gedeeltes terug. Met de Visa card doe je dus alle betalingen die je ook met de gewone betaalpas doet, en zelfs nog meer. Je kunt er borgbetalingen mee doen en reserveringen. Denk hierbij aan de autoverhuurder. Hier kom je met een gewone pinpas niet ver mee. Ook kun je met de Visa creditcard pinnen bij bankautomaten. Wereldwijd kan dat bij zo’n twee miljoen automaten, dus er is er altijd wel eentje in de buurt.

Visa creditcard aanvragen

Ruim veertig jaar geleden werden verschillende creditcardmaatschappijen gebundeld tot dé Visa card. Visa geeft naast creditcards ook debet kaarten uit. Betalingen worden altijd gedaan met een handtekening of een pincode. Zo wordt elke betaling met de kaart op een veilige manier gedaan. Om een Visa card aan te vragen moet je aan de volgende punten voldoen:

 • Ouder zijn dan 18 jaar
 • In Nederland wonen
 • Over een Nederlandse bankrekening beschikken
 • Een toereikende maandelijkse inkomstenbron kunnen aantonen
 • Geen schulden hebben (gehad) of een BKR notering hebben

Is dit het geval dan zal Visa jouw gegevens controleren en bij akkoord heb je jouw Visa credit card doorgaans binnen twee weken in huis. Jij profiteert op jouw beurt van het volgende:

 • Altijd geld op zak, je kunt contant- en contactloos betalen
 • Bijna overal ter wereld betalingen doen
 • Online aankopen doen, soms is een creditcard zelfs een vereist
 • Je aankopen die zijn gedaan met de Visa card zijn tot zo’n half jaar verzekerd tegen diefstal, schade en verlies
 • Er zijn interessante aanbiedingen of cadeaus als je een Visa card wilt aanvragen

Visa card vergelijken

In de eerste plaats heeft de Visa card zelf opties om uit te kiezen. Zo is er de Visa card Classic, de meest ‘gewone’. Wil je echter meer bestedingslimiet dan kun je de Visa card Gold overwegen. Hierbij kun je bovendien profiteren van extra verzekeringen bij online aankopen of een bagageverzekering tijdens je reis. Bepaalde leveranciers bieden zelfs kortingen en bonussen aan de Visa Gold leden. Een nog iets uitgebreidere kaart is de Visa Platinum card. Onder andere kun je hiermee in vreemde valuta betalen in het buitenland. Reis je op regelmatige basis, dan is dit wellicht een goede keuze voor jou. De Visa Infinite is de meest exclusieve kaart en wordt alleen op uitnodiging verstrekt. Hiermee onderga je een ware vip behandeling. De houder en het gezin zijn volledig verzekerd, er is elk uur van de dag een conciergedienst beschikbaar en altijd toegang tot lounges op de luchthavens en exclusieve evenementen wereldwijd. En als laatste is er de Visa Business card: voor elke kleine of middelgrote onderneming. Dit is handig om privé en zakelijke uitgaven gescheiden te houden en altijd in de gelegenheid zijn om zakelijke investeringen te doen. Het is dus goed om je persoonlijke situatie en verwachtingen op voorhand in kaart te brengen als je de Visa kaarten gaat vergelijken.

In de tweede plaats wil je misschien ook nog weten of een andere creditcard bij een andere maatschappij goed werkt. Je kunt de creditcards dan ook onderling vergelijken. Misschien past een Mastercard Classic, een ANWB Visa card of de Bijenkorf card beter bij jou.

Visa vergelijken

Wellicht is je keuze al gevallen op een Visa creditcard vanwege de veiligheid en de gunstige voorwaarden. Of kwam deze als beste uit de bus rollen toen je de allerbeste creditcard acties had bekeken. Wat de reden ook is van jouw interesse in Visa, vergelijken van de verschillende kaarten is de vervolgstap. Je kunt jezelf hierbij de volgende vragen stellen: Waar ga ik de kaart voor gebruiken? Kan ik goed omgaan met een hoog bestedingslimiet of is het veiliger om deze zo laag mogelijk te houden? Reis ik veel? Vind ik verzekeringen belangrijk? De antwoorden die je hierop geeft, maken jouw keuze uiteindelijk helder. En misschien kom je er zelfs wel achter dat de prepaid creditcard eigenlijk al voldoende is. Juist door niet de eerste de beste aanbieding van een creditcard te accepteren, zul je een weloverwogen keuze maken. En natuurlijk is het besef van verantwoordelijkheid geheel aan jouw zijde. Een Visa card aanvragen is één ding, maar er goed mee omspringen is nog altijd een tweede.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
 • Total (0)
Vergelijk
0