ANWB creditcard aanvragen

Alle ANWB creditcards vergelijken

Een ANWB creditcard aanvragen doe je hier snel en makkelijk

Wil je een ANWB creditcard aanvragen?

Het aanvragen van een ANWB creditcard kan gelukkig heel simpel online. Om een ANWB creditcard aan te vragen, moet je lid zijn/worden van de ANWB. Dit kan al vanaf 15 euro per jaar. Ondanks de kosten van dit lidmaatschap is een creditcard van ANWB een voordelige keus.

naamprijs per jaarbeoordeling
ANWB Visa Card aanvragen

ANWB Visa Card aanvragen

De voordeligste creditcard voor ANWB-leden. Slechts € 24,95 per jaar. Inclusief aankoopverzekering van 180 dagen.

24.95
24,95
limiet: 2500
324
54 beoordelingen
Vergelijk details
2 ANWB Visa Silver Card aanvragen

ANWB Visa Silver Card aanvragen

De ANWB Visa Silver Card heeft enkele voordelen t.o.v. de ANWB Visa Card. Je bestedingslimiet is € 3500 i.p.v. € 2500, je hebt een langere aankoopverzekering van maar liefst 270 dagen, € 1000 noodgeld op reis en je eigen risico autohuur is verzekerd tot € 750.

34.95
34,95
limiet: 3500
379
24 beoordelingen
€ 17,50
1ste jaar 50% korting
Vergelijk details
3 ANWB Mastercard aanvragen

ANWB Mastercard aanvragen

De voordeligste creditcard voor leden, kost slechts € 24,95 per jaar. Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met deze creditcard automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging.

24.95
24,95
limiet: 2500
348
23 beoordelingen
Vergelijk details
4 ANWB Visa Gold Card aanvragen

ANWB Visa Gold Card aanvragen

Deze ANWB Visa Gold card heeft een hoge limiet van € 5000. Bij veelvuldig gebruik is deze creditcard de beste keuze. Gratis Extra Card voor partner.

46.95
46,95
limiet: 5000
395
21 beoordelingen
1ste jaar 25% korting
Vergelijk details

ANWB creditcard – Voordelige optie

De ANWB creditcard is een betrouwbare betaalpas waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Je kunt er overal ter wereld snel en veilig mee betalen: ANWB creditcards worden in meer dan 200 landen geaccepteerd. Dat is ideaal wanneer je op vakantie geld wilt opnemen of je hotelrekening moet betalen. Het grote voordeel van een ANWB creditcard is dat je aankopen altijd verzekerd zijn, iets wat je bijvoorbeeld met een betaling met je gewone betaalpas niet hebt. Daarnaast biedt een dergelijke creditcard van ANWB de nodige extra financiële ruimte: je kunt er iedere maand tot een bepaald afgesproken bedrag mee betalen. Aan het einde van de maand betaal je de rekening van je ANWB creditcard in één keer. Je moet er wel rekening mee houden dat je als het ware een lening aangaat wanneer je een van de creditcards van ANWB aanvraagt. Zolang je ervoor zorgt dat je je rekeningen per maand gewoon aflost hoef je niet bang te zijn voor negatieve gevolgen. Iedereen boven de 18 jaar en met voldoende maandelijkse inkomsten mag al een ANWB creditcard aanvragen. Dat is heel handig, want sommige betalingen zoals het reserveren van hotels in het buitenland kan soms niet eens zonder creditcard! De creditcard ANWB is ook speciaal voor jongeren vanaf 18 t/m 24 jaar verkrijgbaar.

Meer over de ANWB creditcard

Waarschijnlijk pin je al jaren met je gewone betaalpas van de bank, maar is dit voor het eerst dat je een ANWB creditcard wilt aanvragen. Wat handig is om te weten is dat het betaalgemak met een creditcard een stuk hoger wordt. Het grootste verschil tussen een gewone betaalpas en een creditcard is dat het uitgegeven geld bij je creditcard niet direct wordt afgeschreven en bij je gewone bankpas wel. In het geval van een grotere uitgave kan dit handig zijn omdat je het geld pas aan het eind van de maand hoeft te betalen. Ook kun je bij een creditcard regelmatig kiezen voor gespreid betalen: op die manier bepaal je zelf wanneer je wat uitgeeft en kun je de kosten verdelen. Je moet er wel altijd rekening mee houden dat het hebben van een creditcard een soort lening is, geef daarom dus nooit geld uit wat je niet hebt om op die manier eventuele schulden te voorkomen.

ANWB creditcard aanvragen

Bij ANWB kun je kiezen uit meerdere creditcards, zoals de Visa creditcard en de MasterCard creditcard. Voor welke creditcard van ANWB je ook gaat, er zijn een aantal punten waar je aan moet voldoen bij het aanvragen van een ANWB creditcard. Om veilig te kunnen betalen met een van de creditcards van ANWB moet je in ieder geval:

 • 18 jaar of ouder zijn.
 • Wonen in Nederland.
 • Lid zijn van de ANWB.
 • Een lopende rekening hebben bij een bank in Nederland.
 • Geen negatieve BKR-registratie hebben.

Na de aanvraag van de ANWB creditcard wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor de creditcard. Als dit het geval is dan kun je al binnen een week of twee profiteren van de vele voordelen van een ANWB creditcard:

 • Wereldwijd betaalgemak.
 • Ruim bestedingslimiet.
 • Aankoopverzekering voor al je aankopen.
 • Lage jaarlijkse bijdrage.
 • Aflevergarantie voor online aankopen.
 • Via de gratis app kun je altijd je saldo checken.
 • Gespreid betalen is mogelijk.
 • Altijd welkomstcadeau bij ANWB creditcard.

ANWB creditcard vergelijken

ANWB beschikt over verschillende creditcards waar je uit kunt kiezen wanneer je een creditcard nodig hebt. Het is dan ook handig om ANWB creditcards te vergelijken zodat je zeker weet dat je de juiste betaalpas kiest. De ‘gewone’ creditcard is de ANWB Visa Card waarmee je een limiet hebt van 2500 euro. Dit is de meest gekozen ANWB creditcard omdat deze kaart goedkoop is en omdat je er eigenlijk alles mee kunt doen wat je met een creditcard hoort te doen: snel, veilig en gemakkelijk overal ter wereld betalen. Naast de ANWB Visa Card is de ANWB MasterCard de meest gekozen creditcard. Ook hiermee heb je een ruim bestedingslimiet én krijg je wanneer je de kaart aanvraagt een welkomstcadeau. Ook zijn er regelmatig andere leuke creditcard acties beschikbaar waar je van kunt profiteren. Ben je echter op zoek naar een creditcard met méér limiet om te besteden en net dat beetje extra service? Dan past de ANWB Visa Gold Card zonder twijfel bij jou: een iets duurdere kaart per jaar, maar ook met een veel hoger limiet. Daarmee kun je dus zonder problemen een mooie wereldreis maken of op die toffe zakenreis gaan. De ANWB Visa Gold Card is dan ook zeer geliefd in de zakelijke wereld. Ben je net 18 en op zoek naar een voordelige creditcard? Kies dan voor de ANWB Visa Card Voor Jongeren, een goedkopere betaalpas met een lager limiet.

ANWB creditcard prepaid

Naast bovenstaande ANWB creditcards bestaat er een prepaid creditcard van ANWB. Bij deze prepaid creditcard betaal je met geld dat je vooraf hebt gestort, zodat je zeker weet dat je geen geld kunt uitgeven dat je niet hebt. Het werkt dus als het ware net zoals een beltegoedkaart. Het voordeel hierbij is dat je wel kunt profiteren van de voordelen van een creditcard maar niet vast zit aan een ‘abonnement’. Ook krijg je bij een prepaid creditcard geen BKR-registratie omdat je geen geld leent; je geeft je eigen geld uit met een betaalpas met betaalgemak. Je kunt een ANWB prepaid creditcard bij ANWB aanvragen. Andere prepaid creditcards kun je bij diverse winkels kopen zoals de Primera of de Albert Heijn.

Blijf vergelijken

Het kan zijn dat je oog al gevallen is op een van de ANWB creditcards. Toch kan het geen kwaad om creditcards te blijven vergelijken met elkaar. Het kan namelijk maar zo zijn dat je aankomend jaar een heel aantrekkelijke korting of leuk cadeau krijgt wanneer je overstapt! Daarnaast is het altijd verstandig om te kijken welke creditcard het beste bij jouw uitgaven past. Reis je bijvoorbeeld veel? Dan kun je ook eens kijken of de MasterCard Gold iets voor jou is. Of misschien past de ABN AMRO Gold Card juist bij jou. Lees je altijd goed in en maak de juiste keuze wanneer het gaat om het kiezen van een creditcard. Heb je haast en heb je snel een creditcard nodig? Vraag dan met spoed een creditcard aan.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
 • Total (0)
Vergelijk
0