American Express creditcard aanvragen

Aanvragen American Express

Deze American Express creditcards werden door andere bezoekers het meest aangevraagd:

Wil je een American Express credit card aanvragen?

Het grote voordeel van een American Express creditcard is dat er geen limiet op de kaart zit. Zo heb je voor onverwachte grote uitgaven altijd geld op zak. Daarnaast spaar je met een American Express kaart voor Rewards Punten en met een Flying Blue kaart spaar je Award Miles.

naamprijs per jaarbeoordeling
Flying Blue Silver

Flying Blue Silver

Spaar extra miles met deze creditcard. Nú het eerste jaar helemaal gratis!

75.00
75,00
limiet: geen
341
22 beoordelingen
1e jaar gratis
5.000 Miles cadeau
Vergelijk details
2 American Express Flying Blue

American Express Flying Blue

Populaire creditcard met bovendien het eerste jaar gratis award miles.

75.00
75,00
limiet: geen
300
1 beoordeling
1e jaar gratis
5.000 Miles cadeau
Vergelijk details
3 American Express Green

American Express Green

Spaar met je American Express Green Card Membership Rewards punten voor mooie reizen en meer

66.00
66,00
limiet: geen
294
17 beoordelingen
1e jaar gratis
5.000 punten cadeau
Vergelijk details
4 American Express Business Green Card

American Express Business Green Card

De American Express Business Green Card heeft geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet. Tijdelijk krijg je nu een bol.com cadeaukaart t.w.v. € 50.

85.00
85,00
limiet: Flexibel
400
1 beoordeling
bol.com cadeaukaart van € 50
Vergelijk details
5 American Express Blue

American Express Blue

Vraag zonder extra kosten één extra Blue Card aan

60.00
60,00
limiet: geen
0
Geen beoordelingen
Vergelijk details
6 American Express Flying Blue Gold

American Express Flying Blue Gold

Krijg deze kaart het eerste jaar met 85,- korting + een welkomstbonus van 20.000 Award Miles.

170
170
limiet: flexibel
0
Geen beoordelingen
1e jaar € 85
20.000 Miles cadeau
Vergelijk details
7 American Express Business Gold Card

American Express Business Gold Card

De American Express Business Gold Card heeft geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet en tijdelijk ontvang je 25.000 Membership Rewards punten.

225
225
limiet: Flexibel
260
5 beoordelingen
25.000 punten cadeau
Vergelijk details
8 American Express Gold Card

American Express Gold Card

Exclusieve creditcard van American Express.

198
198
limiet: geen
0
Geen beoordelingen
1e jaar € 99
20.000 punten cadeau
Vergelijk details
9 American Express Platinum

American Express Platinum

Geniet met je American Express Platinum Card van gratis kamerupgrades en privileges bij duizenden hotels wereldwijd

702
702
limiet: geen
0
Geen beoordelingen
1e jaar € 351
20.000 punten cadeau
Vergelijk details
10 American Express Flying Blue Platinum

American Express Flying Blue Platinum

Met de American Express Flying Blue Platinum Card spaar je nog sneller voor upgrades & voorrang op de luchthaven

600
600
limiet: geen
0
Geen beoordelingen
1e jaar € 300
20.000 Miles cadeau
Vergelijk details

American Express credit card aanvragen

American Express is een Amerikaans bedrijf dat al bestaat sinds 1850 en ook al geruime tijd in Nederland actief is. Een American Express credit card aanvragen is heel eenvoudig, dit kun je namelijk gewoon online doen. De aanvraag moet wel eerst worden goedgekeurd door American Express, maar daarna heb je al snel de creditcard in huis. Je kunt bij American Express Nederland kiezen uit diverse soorten creditcards. Je moet echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen om voor een American Express credit card (ook wel Amex credit card genoemd) in aanmerking te komen.

Voorwaarden

Om een American Express credit card te kunnen ontvangen moet je ten eerste 18 jaar of ouder zijn. Daarnaast moet je een lopende rekening bij een Nederlandse bank hebben. Als je een negatieve registratie hebt bij het BKR in Tiel, dan kun je geen reguliere creditcard aanvragen. Je kunt wel een zogeheten prepaid creditcard aanvragen met een negatieve BKR-registratie. Deze worden echter op dit moment nog niet aangeboden door American Express. Ze kennen ook niet alle voordelen van de normale creditcard. Voor de diverse soorten creditcards van American Express gelden ook bepaalde inkomenseisen. Voor The Blue Card heb je bijvoorbeeld minimaal een bruto jaarinkomen van €25.000 nodig. Voor de andere cards worden hogere inkomens gevraagd. Als je aan alle voorwaarden voldoet kun je zonder problemen een American Express credit card aanvragen.

American Express voordelen

Waarom zou je nou kiezen voor een American Express card en niet voor Visa of Mastercard? Hier lees je enkele van de grote American Express voordelen. Ten eerste streeft Amex er altijd naar om binnen 24 uur een nieuwe Amex credit card te leveren als die van jou kwijt of gestolen is. Als dit niet mogelijk is wordt een andere oplossing gezocht. Deze service geldt over de hele wereld. De service in het buitenland is sowieso erg sterk. Zo staat Global Assist voor je klaar als je tegen problemen aanloopt in het buitenland. Global Assist helpt je ook met niet-financiële vraagstukken. Betalingen met een American Express card zijn altijd veilig, ook online. Al je aankopen zijn namelijk verzekerd tegen schade en diefstal en beschermd tegen fraude. Amex helpt je ook om grip op je uitgaven te houden. Zo kun je dag en nacht je account controleren en alerts instellen. Bovendien betaal je elke maand het openstaande bedrag. Je krijgt dus nooit te maken met lange leningen en hoge rentes. Niet voor niets kwamen de Amex creditcards als beste uit de test van de Consumentenbond.

Welke American Express credit card aanvragen?

Zoals verteld zijn er diverse soorten van de American Express card. Afhankelijk van de soort hebben ze verschillende American Express voordelen. Welke Amex credit card voor jou het meest geschikt is kun je het beste bepalen door de kaarten met elkaar te vergelijken. Hieronder vind je een beschrijving van de vier reguliere creditcards, de Blue, Green, Gold en Platinum card.

The Blue Card

Voor de Blue Card betaal je 50 euro per jaar. Dit is de instapkaart. Je kunt zonder extra kosten één extra kaart voor een familielid of een vriend aanvragen. Je krijgt een online account waarmee je op elk moment van de dag je uitgaven kunt bekijken. Er is ook een American Express app. De card is inclusief fraudebescherming, aankoopverzekering en geld terug garantie. Het is dus een veilig betaalmiddel waar je gerust gebruik van kunt maken, ook online en in het buitenland. Je krijgt ook toegang tot exclusieve concerten en presales. Je krijgt een aanvullende reisverzekering en kunt gebruik maken van Global Assist. Als je wilt kun je ook deelnemen aan een spaarprogramma, de Membership Rewards. Dit kost 25 euro per jaar en bij iedere aankoop bouw je spaarpunten op die je kunt uitgeven aan artikelen, reizen of cadeaukaarten.

The Green Card

De Green Card heeft dezelfde voordelen als de Blue, maar biedt aanvullende. Het eerste jaar is de kaart gratis, daarna betaal je 65 euro per jaar. Je krijgt een welkomstbonus van 20.000 spaarpunten. Voor elke euro die je uitgeeft spaar je een punt. Er zit ook een reisongemakkenverzekering bij, zodat je een vergoeding krijgt bij vertraging van je vlucht of bagage.

The Gold Card

De Gold Card is nog weer een stapje luxer. Je krijgt per uitgegeven euro 1,2 spaarpunt en je kunt twee extra kaarten aanvragen zonder aanvullende kosten. Je krijgt ook diverse voordelen op het gebied van reizen, zoals hotelupgrades en een jaarlijkse reischeck ter waarde van 75 euro. Er zit ook een reis- en annuleringsverzekering bij. Deze Amex credit card kost het eerste jaar 99 euro en daarna 199 euro per jaar.

The Platinum Card

De Platinum Card is de meest uitgebreide kaart. Deze kost het eerste jaar 350 euro en daarna 700 euro per jaar. Per euro die je uitgeeft krijg je 1,5 spaarpunt. Je krijgt bij deze creditcard een heleboel extra’s en privileges, zoals kortingen bij hotels en autoverhuur. De jaarlijkse reischeck bij deze kaart is 150 euro waard. Naast de reis- en annuleringsverzekering krijg je ook een autohuurverzekering bij deze American Express card. Met deze kaart ben je dus van alle gemakken voorzien.

Flying Blue kaarten

Als je een Flying Blue lidmaatschap hebt dan is een Flying Blue kaart iets voor jou. Je hebt dan de voordelen van een normale creditcard en daarbij spaar je miles bij elke uitgave die je met deze creditcard doet. Je spaart zo dus sneller voor korting op vliegtickets, upgrades en andere leuke extra’s. Er zijn vier verschillende Flying Blue kaarten, namelijk de Entry Card, de Silver Card, de Gold Card en de Platinum Card. Elke kaart heeft zo zijn eigen voorwaarden en voordelen, dus het is altijd slim om de kaarten te vergelijken en zo uit te vinden welke het beste bij jou past.

Vergelijken en aanvragen

Een creditcard is een handige en veilige manier van betalen. Daarnaast krijg je bij de card vaak allerlei leuke extra’s. Ben je overtuigd van het gemak en wil je een American Express credit card aanvragen? Bekijk dan welke Amex credit card het beste bij jou past en of je aan de gestelde voorwaarden voldoet. Vervolgens kun je gemakkelijk en snel online je American Express credit card aanvragen.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0