American Express creditcard aanvragen

Aanvragen American Express

Deze American Express creditcards werden door andere bezoekers het meest aangevraagd:

Wil je een American Express credit card aanvragen?

Het grote voordeel van een American Express creditcard is dat er geen limiet op de kaart zit. Zo heb je voor onverwachte grote uitgaven altijd geld op zak. Daarnaast spaar je met een American Express kaart voor Rewards Punten en met een Flying Blue kaart spaar je Award Miles.

naamprijs per jaarbeoordeling
Flying Blue Silver aanvragen

Flying Blue Silver aanvragen

Spaar met de Flying Blue Silver creditcard minimaal 0,8 Mile met al je aankopen. Inclusief een reisongevallen-, reisongemakken- en aankoopverzekering. Nú het eerste jaar helemaal gratis!

75.00
75,00
limiet: geen
315
68 beoordelingen
1e jaar gratis
Jaarlijks 15 XP cadeau
Vergelijk details
2 American Express Metal Platinum aanvragen

American Express Metal Platinum aanvragen

Met de American Express Platinum creditcard geniet je van snelle grenspassage op Schiphol met Privium Plus t.w.v. € 370, je hebt onbeperkt toegang tot ruim 1200 luchthavenlounges wereldwijd t.w.v. € 910 en tevens een uitgebreide reis(ongevallen)verzekeringen, een annuleringsverzekering en een autohuurverzekering.

780
780
limiet: geen
368
25 beoordelingen
Schiphol Previum t.w.v. € 370
Vergelijk details
3 American Express Flying Blue Gold aanvragen

American Express Flying Blue Gold aanvragen

De American Express Flying Blue Gold heeft nu het eerste jaar 50% korting à € 85. Maar dat is nog niet alles, je spaart namelijk met al je aankopen minimaal 1 Mile en ontvangt een jaarlijkse bonus van 30 XP cadeau.

170
170
limiet: flexibel
400
18 beoordelingen
1e jaar 50% korting
Jaarlijks 30 XP cadeau
Vergelijk details
4 American Express Flying Blue aanvragen

American Express Flying Blue aanvragen

De American Express Flying Blue Entry card is een populaire creditcard voor een goede prijs. Je spaart 0,5 Miles met al je aankopen. Inclusief aankoopverzekering, fraudebescherming en Geld-Terug-Garantie.

35.00
35,00
limiet: geen
350
6 beoordelingen
€ 35,00
0,5 Miles sparen
Vergelijk details
5 American Express Green aanvragen

American Express Green aanvragen

Spaar met je American Express Green Card punten voor mooie reizen en cadeaus. Verzekerd op reis met een reisongemakken en reisongevallenverzekering. Deze American Express Green card ontvang je nu het eerste jaar helemaal gratis!

66.00
66,00
limiet: geen
303
66 beoordelingen
1e jaar gratis
Spaar Membership Rewards punten
Vergelijk details
6 American Express Business Green Card aanvragen

American Express Business Green Card aanvragen

De American Express Business Green Card heeft geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet. Nu het eerste jaar helemaal gratis.

85.00
85,00
limiet: Flexibel
450
2 beoordelingen
1e jaar gratis
12.000 Membership Rewards punten
Vergelijk details
7 American Express Blue aanvragen

American Express Blue aanvragen

Deze instapkaart van American Express kost maar € 3 per maand. Je geniet van alle voordelen die betalen met een creditcard biedt, zoals onder andere veilig en verzekerd betalen.

0
0
limiet: geen
410
40 beoordelingen
Inclusief 2 Extra Blue Cards
Vergelijk details
8 American Express Business Gold Card aanvragen

American Express Business Gold Card aanvragen

De American Express Business Gold Card heeft geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet en tijdelijk ontvang je 25.000 Membership Rewards punten.

225
225
limiet: Flexibel
330
10 beoordelingen
1e jaar gratis
25.000 Membership Rewards punten
Vergelijk details
9 American Express Gold Card aanvragen

American Express Gold Card aanvragen

Met de Amex Gold Card ontvang je 2 x per jaar gratis luchthaven loungetoegang. Inclusief reis en annuleringsverzekering. Je spaart 1,2 punt per uitgegeven euro voor mooie ervaringen. Nu de eerste 6 maanden gratis aan te vragen.

198
198
limiet: geen
364
14 beoordelingen
€ 99
2 x gratis loungetoegang
Vergelijk details
10 American Express Flying Blue Platinum aanvragen

American Express Flying Blue Platinum aanvragen

De American Express Flying Blue Platinum Card is nu tijdelijk het eerste jaar met 50% korting aan te vragen. Je spaart minimaal 1,5 Mile met al je aankopen. Autohuurverzekering bovenop de uitgebreide reisverzekeringen.

600
600
limiet: geen
400
14 beoordelingen
1e jaar 50% korting
jaarlijks 60 XP cadeau
Vergelijk details

American Express credit card aanvragen

American Express is een Amerikaans bedrijf dat al bestaat sinds 1850 en ook al geruime tijd in Nederland actief is. Een American Express credit card aanvragen is heel eenvoudig, dit kun je namelijk gewoon online doen. De aanvraag moet wel eerst worden goedgekeurd door American Express, maar daarna heb je al snel de creditcard in huis. Je kunt bij American Express Nederland kiezen uit diverse soorten creditcards. Je moet echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen om voor een American Express credit card (ook wel Amex credit card genoemd) in aanmerking te komen.

Voorwaarden

Om een American Express credit card te kunnen ontvangen moet je ten eerste 18 jaar of ouder zijn. Daarnaast moet je een lopende rekening bij een Nederlandse bank hebben. Als je een negatieve registratie hebt bij het BKR in Tiel, dan kun je geen reguliere creditcard aanvragen. Je kunt wel een zogeheten prepaid creditcard aanvragen met een negatieve BKR-registratie. Deze worden echter op dit moment nog niet aangeboden door American Express. Ze kennen ook niet alle voordelen van de normale creditcard. Voor de diverse soorten creditcards van American Express gelden ook bepaalde inkomenseisen. Voor The Blue Card heb je bijvoorbeeld minimaal een bruto jaarinkomen van €25.000 nodig. Voor de andere cards worden hogere inkomens gevraagd. Als je aan alle voorwaarden voldoet kun je zonder problemen een American Express credit card aanvragen.

American Express voordelen

Waarom zou je nou kiezen voor een American Express card en niet voor Visa of Mastercard? Hier lees je enkele van de grote American Express voordelen. Ten eerste streeft Amex er altijd naar om binnen 24 uur een nieuwe Amex credit card te leveren als die van jou kwijt of gestolen is. Als dit niet mogelijk is wordt een andere oplossing gezocht. Deze service geldt over de hele wereld. De service in het buitenland is sowieso erg sterk. Zo staat Global Assist voor je klaar als je tegen problemen aanloopt in het buitenland. Global Assist helpt je ook met niet-financiële vraagstukken. Betalingen met een American Express card zijn altijd veilig, ook online. Al je aankopen zijn namelijk verzekerd tegen schade en diefstal en beschermd tegen fraude. Amex helpt je ook om grip op je uitgaven te houden. Zo kun je dag en nacht je account controleren en alerts instellen. Bovendien betaal je elke maand het openstaande bedrag. Je krijgt dus nooit te maken met lange leningen en hoge rentes. Niet voor niets kwamen de Amex creditcards als beste uit de test van de Consumentenbond.

Welke American Express credit card aanvragen?

Zoals verteld zijn er diverse soorten van de American Express card. Afhankelijk van de soort hebben ze verschillende American Express voordelen. Welke Amex credit card voor jou het meest geschikt is kun je het beste bepalen door de kaarten met elkaar te vergelijken. Hieronder vind je een beschrijving van de vier reguliere creditcards, de Blue, Green, Gold en Platinum card.

The Blue Card

Voor de Blue Card betaal je 50 euro per jaar. Dit is de instapkaart. Je kunt zonder extra kosten één extra kaart voor een familielid of een vriend aanvragen. Je krijgt een online account waarmee je op elk moment van de dag je uitgaven kunt bekijken. Er is ook een American Express app. De card is inclusief fraudebescherming, aankoopverzekering en geld terug garantie. Het is dus een veilig betaalmiddel waar je gerust gebruik van kunt maken, ook online en in het buitenland. Je krijgt ook toegang tot exclusieve concerten en presales. Je krijgt een aanvullende reisverzekering en kunt gebruik maken van Global Assist. Als je wilt kun je ook deelnemen aan een spaarprogramma, de Membership Rewards. Dit kost 25 euro per jaar en bij iedere aankoop bouw je spaarpunten op die je kunt uitgeven aan artikelen, reizen of cadeaukaarten.

The Green Card

De Green Card heeft dezelfde voordelen als de Blue, maar biedt aanvullende. Het eerste jaar is de kaart gratis, daarna betaal je 65 euro per jaar. Je krijgt een welkomstbonus van 20.000 spaarpunten. Voor elke euro die je uitgeeft spaar je een punt. Er zit ook een reisongemakkenverzekering bij, zodat je een vergoeding krijgt bij vertraging van je vlucht of bagage.

The Gold Card

De Gold Card is nog weer een stapje luxer. Je krijgt per uitgegeven euro 1,2 spaarpunt en je kunt twee extra kaarten aanvragen zonder aanvullende kosten. Je krijgt ook diverse voordelen op het gebied van reizen, zoals hotelupgrades en een jaarlijkse reischeck ter waarde van 75 euro. Er zit ook een reis- en annuleringsverzekering bij. Deze Amex credit card kost het eerste jaar 99 euro en daarna 199 euro per jaar.

The Platinum Card

De Platinum Card is de meest uitgebreide kaart. Deze kost het eerste jaar 350 euro en daarna 700 euro per jaar. Per euro die je uitgeeft krijg je 1,5 spaarpunt. Je krijgt bij deze creditcard een heleboel extra’s en privileges, zoals kortingen bij hotels en autoverhuur. De jaarlijkse reischeck bij deze kaart is 150 euro waard. Naast de reis- en annuleringsverzekering krijg je ook een autohuurverzekering bij deze American Express card. Met deze kaart ben je dus van alle gemakken voorzien.

Flying Blue kaarten

Als je een Flying Blue lidmaatschap hebt dan is een Flying Blue kaart iets voor jou. Je hebt dan de voordelen van een normale creditcard en daarbij spaar je miles bij elke uitgave die je met deze creditcard doet. Je spaart zo dus sneller voor korting op vliegtickets, upgrades en andere leuke extra’s. Er zijn vier verschillende Flying Blue kaarten, namelijk de Entry Card, de Silver Card, de Gold Card en de Platinum Card. Elke kaart heeft zo zijn eigen voorwaarden en voordelen, dus het is altijd slim om de kaarten te vergelijken en zo uit te vinden welke het beste bij jou past.

Vergelijken en aanvragen

Een creditcard is een handige en veilige manier van betalen. Daarnaast krijg je bij de card vaak allerlei leuke extra’s. Ben je overtuigd van het gemak en wil je een American Express credit card aanvragen? Bekijk dan welke Amex credit card het beste bij jou past en of je aan de gestelde voorwaarden voldoet. Vervolgens kun je gemakkelijk en snel online je American Express credit card aanvragen.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0