Mastercard creditcards

Mastercards

Deze 3 Mastercards werden door onze bezoekers het meest aangevraagd:

Wil je een Mastercard aanvragen?

Het aanvragen van een Mastercard kan gemakkelijk online. Er zijn verschillende soorten Mastercards, zo zijn er prepaid Mastercards, business Mastercards en Mastercards van banken of shops. Gebruik onderstaande tabel om snel te zien welke het meest geschikt is voor jouw situatie.

naamprijs per jaarbeoordeling
MasterCard Classic aanvragen

MasterCard Classic aanvragen

Vrijwel alle aankopen 180 dagen verzekerd. Veilig (online) betalen in binnen- en buitenland. Mastercard heeft een 24/7 Service en Fraudepreventie.

29.95
29,95
limiet: 5000
412
420 beoordelingen
Airmiles bij alle aankopen in het buitenland
Vergelijk details
2 ABN AMRO Creditcard

ABN AMRO Creditcard

De ABN AMRO creditcard is een van de meest gekozen creditcards. Handig voor op reis: je kunt er namelijk wereldwijd veilig mee betalen. Een ander voordeel is dat al je aankopen 180 dagen zijn verzekerd tegen schade of verlies.

20.40
20,40
limiet:
315
72 beoordelingen
Vergelijk details
3 bunq Debit Card aanvragen

bunq Debit Card aanvragen

Deze bunq Debit Card is gratis bij een bunq bankrekening. Je opent een rekening al vanaf € 2,99 per maand. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Debit Card werkt met een app. De bunq debitcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

gratis bij bankrekening
gratis bij bankrekening
limiet: n.v.t.
393
371 beoordelingen
virtuele creditcard direct beschikbaar
geen BKR toetsing
Vergelijk details
4 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
300
418 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 ANWB Mastercard aanvragen

ANWB Mastercard aanvragen

De voordeligste creditcard voor leden, kost slechts € 24,95 per jaar. Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met deze creditcard automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging.

24.95
24,95
limiet: 2500
348
23 beoordelingen
Vergelijk details
6 MasterCard Gold aanvragen

MasterCard Gold aanvragen

Profiteer van exclusieve voordelen met de MasterCard Gold, zoals gratis een extra creditcard.

42.95
42,95
limiet: 5.000
319
16 beoordelingen
gratis extra kaart
Vergelijk details
7 MasterCard Business aanvragen

MasterCard Business aanvragen

Populaire creditcard voor ondernemers. Nu zelfs met gratis tegoed op je kaart. Alle aankopen zijn verzekerd en ICS biedt aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

40.00
40,00
limiet: 2500
417
6 beoordelingen
Vergelijk details
8 Mastercard Black aanvragen

Mastercard Black aanvragen

De MasterCard Black is de meest exclusieve Mastercard. Geniet van bijzondere privileges en persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau. Nieuw: spaar Airmiles bij alle aankopen in het buitenland.

204
204
limiet: 5.000
333
30 beoordelingen
Vergelijk details
9 MasterCard Corporate aanvragen

MasterCard Corporate aanvragen

Voor bedrijven vanaf 50 medewerkers. Inzicht in alle transacties per medewerker. Verzekeringen en garanties: internetgarantie, aflevergarantie, 180 dagen aankoopverzekering, bagagevertragingsverzekering, vluchtvertragingsverzekering, aanvullende reisongevallenverzekering, verzekering tegen ongeoorloofd gebruik door medewerkers.

45.00
45,00
limiet: 2500
500
1 beoordeling
Vergelijk details
10 N26 You (niet aan te vragen via ons)

N26 You (niet aan te vragen via ons)

De N26 You biedt je meer dan de reguliere N26 creditcard, zoals meerdere verzekeringen, gratis onbeperkt pinnen en een exclusieve creditcard in een persoonlijke kleur.

9.90
9,90
limiet: n.v.t.
254
46 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
11 N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Business is ideaal voor zzp-ers. Geen BKR toetsing en geen jaarlijkse kosten. De creditcard is gratis bij een N26 business betaalrekening.

0
0
limiet: n.v.t.
440
222 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
12 N26 Metal aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Metal aanvragen (niet aan te vragen via ons)

Dit is de duurste N26 creditcard maar je krijgt daar veel voor terug. Alle voordelen van de N26 You en daarbij een Priority klantenservice, korting bij diverse partners en een toffe metal card.

202.80
202,80
limiet: n.v.t.
300
12 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
13 N26 Debit Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Debit Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Mastercard Debit is gratis bij een betaalrekening, niet alleen het eerste jaar maar gedurende de gehele looptijd. Er vindt geen BKR toetsing plaats en met een spoedverzending heb je de kaart binnen 48 uur in huis.

0
0
limiet: n.v.t.
416
307 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details

Mastercard aanvragen

In Nederland wordt de Mastercard steeds populairder. De Mastercard is in Nederland het meest voorkomende creditcardtype. Maar liefst 3,5 miljoen Mastercards zijn er naar schatting uitgegeven. Er zijn globaal twee soorten Mastercards: bankgebonden Mastercards en bankvrije kaarten. Bankgebonden Mastercards passen alleen bij een betaalrekening van de bank die deze uitgeeft. Denk bijvoorbeeld aan de Rabocard, ANWB Mastercard en de ING Creditcard. Alleen klanten van de Rabobank, ANWB en ING kunnen deze Mastercard kopen.

Daarnaast heb je bankvrije creditcards. Deze creditcards zijn verder niet gebonden aan een bepaalde uitgevende bank Een voorbeeld hiervan is de Mastercard Classic. De Mastercard Classic is bijna door iedereen te bestellen. Wie nu kiest voor een Mastercard Classic hoeft het eerste jaar zelfs niks te betalen. Daarbij krijg je ook nog eens op je Mastercard 25 euro gratis tegoed. Dit houdt in dat je ter waarde van 25 euro extra shopgeld krijgt. Kan het nog mooier? Dit is bijna 50 euro korting op je Mastercard!  Bekijk op de website onze allerbeste creditcard acties en bestel je eigen Mastercard zo snel mogelijk zodat je kunt profiteren van alle voordelen. Een Mastercard Gold bestel je op dit moment ook met korting. Mastercard heeft tevens zakelijke creditcards en ook deze zijn te bestellen met korting en/of een cadeau. 

Mastercard voordelen

Het betalen met een creditcard heeft veel voordelen. Met de creditcards van Mastercard heb je wereldwijd betaalgemak, kun je veilig online betalen en je kunt ook profiteren van extra voordeel. Het is mogelijk om met je Mastercard te betalen op alle plekken waar je het Mastercard-logo ziet. De Mastercard is de meest geaccepteerde betaalkaart ter wereld. Daarnaast zijn je aankopen automatisch verzekerd tegen diefstal, schade en verlies.  Bijna alles wat je afrekent met je Mastercard is tot 180 dagen na aankoop verzekerd. Heb je net een nieuwe set glazen gekocht maar heb je deze per ongeluk laten vallen? Dan krijg je dankzij de aankoopverzekering het aankoopbedrag terug. Een openstaande saldo op je Mastercard kun je betalen binnen 21 dagen. Online kun je makkelijk een rekeningoverzicht vinden van alle rekeningen en betalingen. Tevens heeft de Mastercard spaarmogelijkheden. Op de card kun je eenvoudig sparen.

Mastercard vergelijken

Als je op het punt staat om een creditcard aan te schaffen is het handig om de mogelijkheden van verschillende creditcards met elkaar te vergelijken. Om sommige diensten of producten te kunnen betalen is het zelfs noodzakelijk om een creditcard te hebben. Bijvoorbeeld bij bepaalde aankopen online of bij het huren van een auto in het buitenland. Op de website kun je een vergelijking maken van de verschillende Mastercards. In een overzichtelijke tabel kun je bekijken welke Mastercard het meest geschikt is voor jou. Het is ook mogelijk om de vergelijking te sorteren. Je kunt bijvoorbeeld sorteren op de laagste prijs of het hoogste limiet. Op deze manier kies je een Mastercard die goed bij je past. Als je alle aanbieders op een rijtje ziet is het veel makkelijker om een keuze te maken.

Veiligheid en zekerheid


De Mastercard garandeert veiligheid zodat je altijd met vertrouwen een betaling kan doen. Het maakt niet uit of je die betaling in de winkel, online of met je mobiel doet. Mastercard heeft waardevolle veiligheidsvoordelen om je altijd veilig te laten voelen. Ze hebben deskundigen die constant op zoek zijn naar verbeteringen en ontwikkeling en verfijning van bestaande technologieën. Op deze manier krijgen oplichters geen kans. Daarnaast beschikken zij over hulpmiddelen die op fraude controleren tijdens het koopproces. Dit gebeurd vaak al voordat je een aankoop daadwerkelijk hebt gedaan. Mastercard blijft voortdurend werken aan de ontwikkeling van nieuwe technieken zodat betaaltransacties altijd makkelijk en veilig gedaan kunnen worden.

Mastercard contactloos


Met je kaart die geschikt is om contactloos betalingen te doen, kun je tot 25 euro contactloos betalen. Dit houdt in dat jij je pincode niet hoeft in te toetsen om te betalen. Betalen kun je doen door enkel je kaart even tegen de betaalterminal te houden. Als de betaling is geaccepteerd zal er een groen lampje branden en hoor je een pieptoon. Dit is niet alleen erg makkelijk, maar ook een stuk veiliger. Het is niet nodig om de kaart los te laten waardoor kans op verlies en diefstal al een stuk kleiner wordt. Heb jij je kaart ook weleens vergeten na het pinnen in de supermarkt? Dit zal met contactloos betalen niet meer gebeuren. Veel winkeliers accepteren contactloos betalen. Bij de meeste supermarken en warenhuizen kun je gebruik maken van deze optie. Ook op treinstations is het handig om gebruik te maken van deze mogelijkheid. Je hoeft je pincode niet in te toetsen met zoveel reizigers om je heen en ook is het contactloos betalen een stuk sneller.

Mastercard Nederland presenteert het contactloos betalen:

Mastercard ervaringen


De ervaringen met de Mastercard zijn erg positief. Op internet kun je veel reviews over de Mastercard lezen van klanten die je voor gingen.  Enkele klanten vertellen op de website nederlandreview.nl over hun Mastercard ervaring. Deze klanten vertellen over de voordelen van de Mastercard tijdens het reizen:

  • ‘Ik had mijn kaart snel in huis en op vakantie werd deze overal geaccepteerd.’
  • ‘Op vakantie hebben wij geen problemen ondervonden en onze kaart werd overal geaccepteerd. Wij hebben nooit meegemaakt dat we zonder geld hebben komen te zitten.’
  • ‘Het was een veiliger gevoel dan met veel losgeld op zak te lopen.’
  • ‘Voor een betaling aan een buitenlandse ondernemer moest ik per se een creditcard hebben. Deze had ik niet en moest ik aanvragen. Binnen enkele dagen had ik de creditcard in huis en kon ik zonder problemen mijn aankoop betalen.’

Mastercard aanbiedingen


Wij hebben op onze website een handige overzicht met creditcard acties. Vraag nu je Mastercard aan en maak gebruik van een mooie aanbieding. Een Mastercard brengt veel voordelen met zich mee en je zult er geen spijt van krijgen. Het aanvragen van een nieuwe Mastercard kan heel eenvoudig online. Kijk op onze website en ontvang zo snel mogelijk je eigen Mastercard in huis.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0