Mastercard creditcard aanvragen

Deze Mastercards werden door andere bezoekers het meest aangevraagd:

1 JAAR GRATIS + 25,- CADEAU

mastercard 25 euro cadeau

PREPAID MET 5,- CADEAU

prepaid mastercard 5 euro cadeau

Mastercard aanvragen

In Nederland wordt de Mastercard steeds populairder. De Mastercard is in Nederland het meest voorkomende creditcardtype. Maar liefst 3,5 miljoen Mastercards zijn er naar schatting uitgegeven. Er zijn globaal twee soorten Mastercards: bankgebonden Mastercards en bankvrije kaarten. Bankgebonden Mastercards passen alleen bij een betaalrekening van de bank die deze uitgeeft. Denk bijvoorbeeld aan de Rabocard, ANWB Mastercard en de ING Creditcard. Alleen klanten van de Rabobank, ANWB en ING kunnen deze Mastercard kopen.

Daarnaast heb je bankvrije creditcards. Deze creditcards zijn verder niet gebonden aan een bepaalde uitgevende bank Een voorbeeld hiervan is de Mastercard Classic. De Mastercard Classic is bijna door iedereen te bestellen. Wie nu kiest voor een Mastercard Classic hoeft het eerste jaar zelfs niks te betalen. Daarbij krijg je ook nog eens op je Mastercard 25 euro gratis tegoed. Dit houdt in dat je ter waarde van 25 euro extra shopgeld krijgt. Kan het nog mooier? Dit is bijna 50 euro korting op je Mastercard!  Bekijk op de website onze allerbeste creditcard acties en bestel je eigen Mastercard zo snel mogelijk aan zodat je kunt profiteren van alle voordelen. Een Mastercard Gold bestel je zelfs op dit moment korting.

Mastercard voordelen

Het betalen met een creditcard heeft veel voordelen. Met de creditcards van Mastercard heb je wereldwijd betaalgemak, kun je veilig online betalen en je kunt ook profiteren van extra voordeel. Het is mogelijk om met je Mastercard te betalen op alle plekken waar je het Mastercard-logo ziet. De Mastercard is de meest geaccepteerde betaalkaart ter wereld. Daarnaast zijn je aankopen automatisch verzekerd tegen diefstal, schade en verlies.  Bijna alles wat je afrekent met je Mastercard is tot 180 dagen na aankoop verzekerd. Heb je net een nieuwe set glazen gekocht maar heb je deze per ongeluk laten vallen? Dan krijg je dankzij de aankoopverzekering het aankoopbedrag terug. Een openstaande saldo op je Mastercard kun je betalen binnen 21 dagen. Online kun je makkelijk een rekeningoverzicht vinden van alle rekeningen en betalingen. Tevens heeft de Mastercard spaarmogelijkheden. Op de card kun je eenvoudig sparen.

Mastercard vergelijken

Als je op het punt staat om een creditcard aan te schaffen is het handig om de mogelijkheden van verschillende creditcards met elkaar te vergelijken. Om sommige diensten of producten te kunnen betalen is het zelfs noodzakelijk om een creditcard te hebben. Bijvoorbeeld bij bepaalde aankopen online of bij het huren van een auto in het buitenland. Op de website kun je een vergelijking maken van de verschillende Mastercards. In een overzichtelijke tabel kun je bekijken welke Mastercard het meest geschikt is voor jou. Het is ook mogelijk om de vergelijking te sorteren. Je kunt bijvoorbeeld sorteren op de laagste prijs of het hoogste limiet. Op deze manier kies je een Mastercard die goed bij je past. Als je alle aanbieders op een rijtje ziet is het veel makkelijker om een keuze te maken.

Veiligheid en zekerheid


De Mastercard garandeert veiligheid zodat je altijd met vertrouwen een betaling kan doen. Het maakt niet uit of je die betaling in de winkel, online of met je mobiel doet. Mastercard heeft waardevolle veiligheidsvoordelen om je altijd veilig te laten voelen. Ze hebben deskundigen die constant op zoek zijn naar verbeteringen en ontwikkeling en verfijning van bestaande technologieën. Op deze manier krijgen oplichters geen kans. Daarnaast beschikken zij over hulpmiddelen die op fraude controleren tijdens het koopproces. Dit gebeurd vaak al voordat je een aankoop daadwerkelijk hebt gedaan. Mastercard blijft voortdurend werken aan de ontwikkeling van nieuwe technieken zodat betaaltransacties altijd makkelijk en veilig gedaan kunnen worden.

Mastercard contactloos


Met je kaart die geschikt is om contactloos betalingen te doen, kun je tot 25 euro contactloos betalen. Dit houdt in dat jij je pincode niet hoeft in te toetsen om te betalen. Betalen kun je doen door enkel je kaart even tegen de betaalterminal te houden. Als de betaling is geaccepteerd zal er een groen lampje branden en hoor je een pieptoon. Dit is niet alleen erg makkelijk, maar ook een stuk veiliger. Het is niet nodig om de kaart los te laten waardoor kans op verlies en diefstal al een stuk kleiner wordt. Heb jij je kaart ook weleens vergeten na het pinnen in de supermarkt? Dit zal met contactloos betalen niet meer gebeuren. Veel winkeliers accepteren contactloos betalen. Bij de meeste supermarken en warenhuizen kun je gebruik maken van deze optie. Ook op treinstations is het handig om gebruik te maken van deze mogelijkheid. Je hoeft je pincode niet in te toetsen met zoveel reizigers om je heen en ook is het contactloos betalen een stuk sneller.

Mastercard Nederland presenteert het contactloos betalen:

Mastercard ervaringen


De ervaringen met de Mastercard zijn erg positief. Op internet kun je veel reviews over de Mastercard lezen van klanten die je voor gingen.  Enkele klanten vertellen op de website nederlandreview.nl over hun Mastercard ervaring. Deze klanten vertellen over de voordelen van de Mastercard tijdens het reizen:

  • ‘Ik had mijn kaart snel in huis en op vakantie werd deze overal geaccepteerd.’
  • ‘Op vakantie hebben wij geen problemen ondervonden en onze kaart werd overal geaccepteerd. Wij hebben nooit meegemaakt dat we zonder geld hebben komen te zitten.’
  • ‘Het was een veiliger gevoel dan met veel losgeld op zak te lopen.’
  • ‘Voor een betaling aan een buitenlandse ondernemer moest ik per se een creditcard hebben. Deze had ik niet en moest ik aanvragen. Binnen enkele dagen had ik de creditcard in huis en kon ik zonder problemen mijn aankoop betalen.’

Mastercard aanbiedingen


Wij hebben op onze website een handige overzicht met creditcard acties. Vraag nu je Mastercard aan en maak gebruik van een mooie aanbieding. Een Mastercard brengt veel voordelen met zich mee en je zult er geen spijt van krijgen. Het aanvragen van een nieuwe Mastercard kan heel eenvoudig online. Kijk op onze website en ontvang zo snel mogelijk je eigen Mastercard in huis.

Credit card aanvragen
Compare items
  • Total (0)
Compare
0