Prepaid creditcard aanvragen

Ook een prepaid creditcard aanvragen? Deze zijn het populairst:

MEEST GEKOZEN

Money2Go prepaid MasterCard aanvragen

VEILIG & MAKKELIJK

prepaid mastercard 5 euro cadeau

Prepaid creditcard aanvragen

Prepaid creditcards winnen snel aan populariteit. Met een prepaid creditcard weet je vooraf waar je aan toe bent. Anders dan de andere creditcards die je kunt aanvragen, kun je hier niet meer uitgeven dan je er zelf op stort. Gebruik onderstaande tabel om direct een keuze te maken voor één of meerdere prepaid creditcards.

Normale vs. prepaid creditcard

Wat zijn de verschillen tussen een prepaid creditcard en een normale? Eigenlijk is er één groot verschil: bij de prepaid variant stort je vooraf geld op de kaart. Bij een normale kredietkaart reken je achteraf af wat je hebt uitgegeven. Dit geldt voor zowel de normale, als bij de creditcard acties en zelfs bij de goedkoopste cards. Kun je dit niet op tijd terugbetalen, dan wordt er rente in rekening gebracht. Bij een prepaid creditcard zal dit nooit gebeuren. Is je geld op, dan kun je simpelweg niet meer met de kaart betalen.

Prepaid creditcard kopen

Via het overzicht op deze pagina kun je snel een prepaid creditcard kopen. Klik op de button om direct naar de website te worden verwezen, waar je de prepaid kaart kunt kopen. Nadat je er één hebt gekocht, kun je al je online aankopen ermee afrekenen. Welke kaart ga jij kopen?

Welke soorten prepaid creditcards zijn er?

Eigenlijk zijn er drie soorten prepaid creditcards:

  1. De normale prepaid kaart.
  2. De virtuele creditcard.
  3. De tijdelijke creditcard.

Alle drie hebben ze één overeenkomst: je zet er vooraf een geldbedrag op. Dit is ook gelijk je maximum besteding op dat moment. De verschillen lees je hieronder.

Virtuele creditcards

Een virtuele creditcard is eigenlijk alleen het nummer. Je ontvang bij een aanvraag daarvan geen echte kaart thuis. Je krijgt wel alle gegevens waarmee je online betalingen kunt verrichten, totdat je het creditcard tegoed op is.

Kenmerken van een virtuele creditcard

Het belangrijkste kenmerk van een virtuele creditcard is dat je deze direct kunt gebruiken. Er wordt geen kaart voor je aangemaakt. Ook is een kredietcheck niet nodig. Hierdoor kun je er direct na het kopen van deze prepaid creditcard mee afrekenen. Let wel op, betalen gaat dus alleen online. Omdat je geen fysieke kaart ontvangt, kun je er dus niet mee in de winkel betalen.

Opwaarderen gaat over het algemeen via iDeal. Gewoon via je eigen bankrekening dus. Let er wel op dat je niet onbeperkt kunt opwaarderen. Virtuele creditcards zijn bedoeld voor kleine online betalingen. Regelmatig zien we een limiet van € 150 voorbij komen.

Tijdelijke creditcard met tegoed

Een tijdelijke creditcard lijkt erg op een virtuele, met als grote verschil dat je hier wel een echte kaart ontvangt. Doordat je echt een tijdelijke kaart ontvangt, is het erg leuk om cadeau te geven. Op een tijdelijke prepaid kaart stort je meestal tussen de 25 en 250 euro aan tegoed. Ook erg handig wanneer je geen eigen creditcard wil hebben, maar er toch een keer één nodig hebt.

Creditcard zonder BKR toetsing

Doordat je met en prepaid kaart geen geld leent, hoeven de maatschappijen ook geen BKR toetsing te doen. Deze kaart kan dus werkelijk door vrijwel iedereen van 18 jaar of ouder worden aangevraagd. Ook wanneer je een negatieve BKR notering hebt, kan deze creditcard worden aangevraagd.

Verschil in voordeel met een prepaid creditcard?

Naast het feit dat je dus niet rood kunt staan, blijven vrijwel alle andere voordelen van een creditcard wel in stand. Zo geniet je bijvoorbeeld van de bekende garanties van de meeste aankopen tegen diefstal, verlies of beschadiging. Bovendien heb je een aflevergarantie.

Vergelijk kosten prepaid credit card vs normale

Wanneer we kijken naar de kosten van een prepaid credit card zien we dat deze veelal lager uitvallen dan bij een normale. Dat is dus nog een voordeel ten opzichte van de creditcards waar je achteraf betaalt, zoals de MasterCard Classic en de ANWB Visa Card.

Vergelijk de verschillende soorten prepaid creditcards

Op deze pagina plaatsen we altijd een overzicht van kaarten. Je vergelijkt zo en kiest zelf welke prepaid creditcard het beste bij je past. Er is nogal wat prijsverschil, dus even vergelijken voordat je er één aanvraagt kan geen kwaad.

Prepaid creditcard opwaarderen met nieuw tegoed via Paypal, iDeal

Een creditcard met tegoed kun je gemakkelijk online opwaarderen. Via iDeal of PayPal kun je een betaling verrichten. Dit bedrag wordt dan toegevoegd aan het tegoed op je prepaid creditcard. Heb je geen eigen PayPal rekening? Dan kun je deze eerst online openen, of vragen of iemand anders via zijn/haar PayPal geld naar je overmaakt.

let op geld lenen kost geld
Credit card aanvragen
Compare items
  • Total (0)
Compare
0