Dit zijn de allerbeste zakelijke creditcards

Snel kiezen uit de beste zakelijke creditcards? Zie hier welke kaart door andere bezoekers het meest werden aangevraagd:

NU 1 JAAR GRATIS + 50,- CADEAU

Zakelijke creditcard

NU € 50,- CADEAU

Beste Zakelijke creditcard

7.500 PUNTEN CADEAU

zakelijke creditcard

Beste zakelijke creditcard

Een zakelijke creditcard voor je bedrijf kun je uiteraard via je bank aanvragen. Het nadeel hiervan is echter dat je enkel de zakelijke rekening die bij de desbetreffende bank  loopt, kunt koppelen aan je business credit card. Met een zakelijke creditcard van ICS of Visa kun je elke zakelijke rekening koppelen aan de kaart. Dit maakt je bedrijf financieel flexibel. Je kiest namelijk zelf welke creditcard je koppelt aan welke rekening.

Voordelen van een zakelijke creditcard:

  1. Gescheiden administratie
  2. Per medewerker een volledig overzicht van de zakelijke uitgaven.
  3. Per medewerker een limiet
  4. Aankopen zijn verzekerd
  5. Wereldwijd betaalgemak

Veruit het grootste voordeel van een business credit card is de gescheiden administratie. Met een aparte card voor je privé en zakelijke  uitgaven loop je nooit het risico een rekening verkeerd in te boeken. Tevens heb je maandelijks een goed overzicht welke uitgaven je gedaan hebt voor je bedrijf. Heb je een bedrijf met meerdere medewerkers dan heb je zelfs een overzicht per medewerker. Ook kun je per medewerker de limiet bepalen. Naast deze voordelen geniet je ook van alle voordelen van een reguliere kaart. Zo zijn alle aankopen meestal minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Ook met een zakelijke creditcard betaal je wereldwijd veilig en gemakkelijk.

Nadelen van een business credit card:

  1. Hogere kosten
  2. Geringe keus
  3. Geen optie om gespreid te betalen
  4. ZZP’ers krijgen een BKR toetsing

Een business credit card heeft vaak een hogere jaarlijkse bijdrage dan een reguliere credit card. Een mooie uitzondering is de Visa World Class business, voor deze kaart betaal je als ondernemer slechts € 35 per jaar. Niet voor niets is dit dan ook de beste zakelijke creditcard. Zakelijke kaarten worden niet door alle creditcardaanbieders uitgegeven, daardoor is de keus beperkt. Slechts de grote aanbieders zoals ICS, Visa en American Express bieden business cards aan. In tegenstelling tot een reguliere kaart, dien je eind van de maand de gehele rekening te voldoen. Er is geen optie om gespreid te betalen. Ben je ZZP’er dan dien je minimaal een jaar ingeschreven te staan als ondernemer en je krijgt een BKR toetsing. Dus bij een negatieve BKR registratie krijg je helaas geen kaart. In zo’n geval kun je kiezen voor een zakelijke creditcard zonder BKR toetsing.

Voor wie is een zakelijke creditcard bedoeld?

Vooral grotere ondernemingen profiteren van de financiële voordelen van business creditcards. Bij afname van meerdere kaarten is er altijd bij de aanbieder een mooie korting te bedingen. Vanaf een bepaald aantal daalt de prijs per kaart aanzienlijk. Zo heb je alle zakelijke uitgaven goed in beeld zonder dat je extreem veel betaalt per kaart.

Kleine ondernemingen profiteren veel minder van dit financiële voordeel. Voor deze ondernemingen zit het voordeel veel meer in het gemak van de gespreide administratie en de tijdswinst omdat je eind van de maand niet hoeft te puzzelen welke uitgaven waar te boeken.

Reguliere kaart als zakelijke kaart gebruiken

Heb je kleine onderneming of heb je slechts sporadisch een kaart nodig dan kun je overwegen om een reguliere creditcard te gebruiken als zakelijke card. Vraag een reguliere kaart aan en gebruik deze vervolgens enkel voor de zakelijke uitgaven. Zo houd je privé en zakelijk gescheiden zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Belastingtechnisch maakt het niets uit of je een zakelijke of een reguliere kaart gebruikt.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0