Zakelijke creditcard aanvragen

Dit zijn de allerbeste zakelijke creditcards

Snel kiezen uit de beste zakelijke creditcards? Zie hier welke kaart door andere bezoekers het meest werden aangevraagd:

Wil je een zakelijke creditcard aanvragen?

Sta je op het punt een zakelijke creditcard aan te vragen? Dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. In onderstaande tabel kun je de verschillende zakelijke creditcards vergelijken en zo de keus maken die het beste bij jouw business past. Zo’n zakelijke creditcard is niet alleen geschikt voor grote bedrijven en multinationals, ook het midden en kleinbedrijf hebben veel baat bij een business creditcard. De jaarlijkse bijdrage begint al bij € 35 voor een Visa World Card Business of een Mastercard Business. De Business Green card van American Express is iets duurder, maar heeft het grote voordeel dat hij geen limiet heeft.

naamprijs per jaarbeoordeling
Visa World Card Business aanvragen

Visa World Card Business aanvragen

Wereldwijd ondernemen en betalen met deze Visa World Card Business. Bepaal de limiet per medewerker.

42.00
42,00
limiet: 2500
400
6 beoordelingen
Vergelijk details
2 MasterCard Business aanvragen

MasterCard Business aanvragen

Populaire creditcard voor ondernemers. Nu zelfs met gratis tegoed op je kaart. Alle aankopen zijn verzekerd en ICS biedt aanvullende verzekeringen en reisdiensten in geval van calamiteiten.

40.00
40,00
limiet: 2500
417
6 beoordelingen
Vergelijk details
3 American Express Business Green Card aanvragen

American Express Business Green Card aanvragen

De American Express Business Green Card heeft geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet. Nu het eerste jaar helemaal gratis.

85.00
85,00
limiet: Flexibel
450
2 beoordelingen
1e jaar gratis
12.000 Membership Rewards punten
Vergelijk details
4 Visa World Card Business Gold aanvragen

Visa World Card Business Gold aanvragen

Met de De Visa World Card Business Gold op zak doe jij je grenzeloos zaken. Inbegrepen verzekeringen en garanties: internetgarantie, aflevergarantie, doorlopende reisverzekering, aankoopverzekering 365 dagen en verzekering ongeoorloofd gebruik. Vervangende Card en cash in het buitenland (Global Customer Assistence Service).

154
154
limiet: 5000
400
1 beoordeling
Vergelijk details
5 MasterCard Corporate aanvragen

MasterCard Corporate aanvragen

Voor bedrijven vanaf 50 medewerkers. Inzicht in alle transacties per medewerker. Verzekeringen en garanties: internetgarantie, aflevergarantie, 180 dagen aankoopverzekering, bagagevertragingsverzekering, vluchtvertragingsverzekering, aanvullende reisongevallenverzekering, verzekering tegen ongeoorloofd gebruik door medewerkers.

45.00
45,00
limiet: 2500
500
1 beoordeling
Vergelijk details
6 American Express Business Gold Card aanvragen

American Express Business Gold Card aanvragen

De American Express Business Gold Card heeft geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet en tijdelijk ontvang je 25.000 Membership Rewards punten.

225
225
limiet: Flexibel
330
10 beoordelingen
1e jaar gratis
25.000 Membership Rewards punten
Vergelijk details
7 N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Business is ideaal voor zzp-ers. Geen BKR toetsing en geen jaarlijkse kosten. De creditcard is gratis bij een N26 business betaalrekening.

0
0
limiet: n.v.t.
440
222 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Beste zakelijke creditcard

Een zakelijke creditcard voor je bedrijf kun je uiteraard via je bank aanvragen. Het nadeel hiervan is echter dat je enkel de zakelijke rekening die bij de desbetreffende bank  loopt, kunt koppelen aan je business credit card. Met een zakelijke creditcard van ICS of Visa kun je elke zakelijke rekening koppelen aan de kaart. Dit maakt je bedrijf financieel flexibel. Je kiest namelijk zelf welke creditcard je koppelt aan welke rekening.

Voordelen van een zakelijke creditcard:

  1. Gescheiden administratie
  2. Per medewerker een volledig overzicht van de zakelijke uitgaven.
  3. Per medewerker een limiet
  4. Aankopen zijn verzekerd
  5. Wereldwijd betaalgemak

Veruit het grootste voordeel van een business credit card is de gescheiden administratie. Met een aparte card voor je privé en zakelijke  uitgaven loop je nooit het risico een rekening verkeerd in te boeken. Tevens heb je maandelijks een goed overzicht welke uitgaven je gedaan hebt voor je bedrijf. Heb je een bedrijf met meerdere medewerkers dan heb je zelfs een overzicht per medewerker. Ook kun je per medewerker de limiet bepalen. Naast deze voordelen geniet je ook van alle voordelen van een reguliere kaart. Zo zijn alle aankopen meestal minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Ook met een zakelijke creditcard betaal je wereldwijd veilig en gemakkelijk.

Nadelen van een business credit card:

  1. Hogere kosten
  2. Geringe keus
  3. Geen optie om gespreid te betalen
  4. ZZP’ers krijgen een BKR toetsing

Een business credit card heeft vaak een hogere jaarlijkse bijdrage dan een reguliere credit card. Een mooie uitzondering is de Visa World Class business, voor deze kaart betaal je als ondernemer slechts € 35 per jaar. Niet voor niets is dit dan ook de beste zakelijke creditcard. Zakelijke kaarten worden niet door alle creditcardaanbieders uitgegeven, daardoor is de keus beperkt. Slechts de grote aanbieders zoals ICS, Visa en American Express bieden business cards aan. In tegenstelling tot een reguliere kaart, dien je eind van de maand de gehele rekening te voldoen. Er is geen optie om gespreid te betalen. Ben je ZZP’er dan dien je minimaal een jaar ingeschreven te staan als ondernemer en je krijgt een BKR toetsing. Dus bij een negatieve BKR registratie krijg je helaas geen kaart. In zo’n geval kun je kiezen voor een zakelijke creditcard zonder BKR toetsing.

Voor wie is een zakelijke creditcard bedoeld?

Vooral grotere ondernemingen profiteren van de financiële voordelen van business creditcards. Bij afname van meerdere kaarten is er altijd bij de aanbieder een mooie korting te bedingen. Vanaf een bepaald aantal daalt de prijs per kaart aanzienlijk. Zo heb je alle zakelijke uitgaven goed in beeld zonder dat je extreem veel betaalt per kaart.

Kleine ondernemingen profiteren veel minder van dit financiële voordeel. Voor deze ondernemingen zit het voordeel veel meer in het gemak van de gespreide administratie en de tijdswinst omdat je eind van de maand niet hoeft te puzzelen welke uitgaven waar te boeken.

Reguliere kaart als zakelijke kaart gebruiken

Heb je kleine onderneming of heb je slechts sporadisch een kaart nodig dan kun je overwegen om een reguliere creditcard te gebruiken als zakelijke card. Vraag een reguliere kaart aan en gebruik deze vervolgens enkel voor de zakelijke uitgaven. Zo houd je privé en zakelijk gescheiden zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Belastingtechnisch maakt het niets uit of je een zakelijke of een reguliere kaart gebruikt.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0