Zonder BKR toetsing een creditcard aanvragen

Creditcard zonder BKR registratie

Als je een creditcard wilt aanvragen dan vraag je een betaalmiddel aan die ervoor zorgt dat je een krediet krijgt om iets te kunnen kopen. Als je een krediet aangaat dan zal dat over het algemeen aan het BKR worden doorgegeven. Of het nou een Visa worldcard of een andere is, zal er worden gecontroleerd of je ook bij het BKR geregistreerd staat. Als dat niet zo is dan zal je de creditcard heel gemakkelijk kunnen ontvangen, maar het zal over het algemeen problematischer worden als je wel geregistreerd staat. Onderstaande prepaid creditcards kun je aanvragen zonder BKR check.

naamprijs p/jrbeoordeling
bunq Debit Card aanvragen

bunq Debit Card aanvragen

Deze bunq Debit Card is gratis bij een bunq bankrekening. Je opent een rekening al vanaf € 2,99 per maand. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Debit Card werkt met een app. De bunq debitcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

gratis bij bankrekening
gratis bij bankrekening
limiet: n.v.t.
393
371 beoordelingen
virtuele creditcard direct beschikbaar
geen BKR toetsing
Vergelijk details
2 ICS GO Card (Visa prepaid)

ICS GO Card (Visa prepaid)

Met een ICS GO Card (Visa Prepaid) profiteer je van alle gemakken, net als bij een reguliere creditcard. Kom je (nog) niet in aanmerking voor een reguliere creditcard? Dan is de ICS GO Card (Visa Prepaid) een uitkomst. Er is geen inkomenseis en er volgt geen BKR-toetsing voor deze creditcard. Je kunt kiezen uit 3 kleuren, blauw, oranje of groen.

21.67
21,67
limiet: n.v.t.
362
157 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
300
419 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
4 N26 You (niet aan te vragen via ons)

N26 You (niet aan te vragen via ons)

De N26 You biedt je meer dan de reguliere N26 creditcard, zoals meerdere verzekeringen, gratis onbeperkt pinnen en een exclusieve creditcard in een persoonlijke kleur.

9.90
9,90
limiet: n.v.t.
254
46 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
5 N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Business is ideaal voor zzp-ers. Geen BKR toetsing en geen jaarlijkse kosten. De creditcard is gratis bij een N26 business betaalrekening.

0
0
limiet: n.v.t.
440
222 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Creditcard zonder BKR controle

Zoals gezegd houdt het grootste gedeelte van de kredietverstrekkers rekening met de BKR controle. Wil het daardoor niet lukken om een creditcard te bemachtigen dan zijn er nog verschillende mogelijkheden om dit alsnog voor elkaar te krijgen. Er zijn namelijk verstrekkers die een creditcard zonder  BKR check  verlenen. Hoewel je daar wel een card zult krijgen, moet je er rekening mee houden dat er hogere kosten en tegelijkertijd ook hogere rentes in rekening kunnen worden gebracht. Het is dus de vraag of je daar daadwerkelijk op zit te wachten. Het is allemaal ook geheel afhankelijk van je eigen budget en daar heb je zelf uiteraard het beste overzicht over.

DebitCard en een Prepaid CreditCard zonder BKR

Naast de bovengenoemde manier zijn er nog twee mogelijkheden om een creditcard zonder BKR toetsing aan te vragen, namelijk de DebitCard en de Prepaid CreditCard. Bij deze kaarten moet je eerst een bedrag er op storten, waar je dan gewoon gebruik van kunt maken. Je kunt dus niet meer opnemen dan je zelf op de creditcard zet. Het voordeel hiervan is dat je op die manier niet in het rood kunt komen te staan. Je krijgt dus eigenlijk geen echt krediet en neemt alleen het geld op dat je er zelf op hebt gezet. Het voordeel is dus dat je een creditcard met limiet hebt zonder BKR toetsing. Dit soort kaarten zijn dus perfect geschikt als je niet met schulden te maken wilt krijgen. Als je zelf het idee hebt dat je door middel van een gewone creditcard van bijvoorbeeld American Express gelijk heel erg veel geld uit gaat geven, wat je niet terug kunt betalen, dan is een DebitCard of een Prepaid CreditCard de ideale oplossing. Je hebt en creditcard met limiet zonder BKR toetsing waar je gewoon mee kunt betalen.

Voordelen van een creditcard zonder BKR

Als je een creditcard zonder BKR registratie koopt, zijn er een aantal belangrijke voordelen:

  • Je kunt van dezelfde voordelen van een reguliere kaart genieten, maar hoeft achteraf niets terug te betalen
  • Dat wat je zelf op je kaart hebt gezet is ook alles wat je uit kunt geven
  • Zo goed als alle aankopen zijn verzekerd tegen beschadiging, verlies en diefstal
  • Met de meeste creditcards zonder BKR kan je overal ter wereld betalen
  • Er is geen aflevergarantie

Creditcards vergelijken

Als je er niet zeker van bent wat voor kaart je aan moet of kunt vragen, dan is het handig om in een overzichtelijke tabel de reguliere creditcards en de creditcard zonder BKR check te vergelijken. Bekijk onze beste creditcard acties en kies zo de creditcard die het beste bij je past.

Hoe werkt een BKR registratie eigenlijk?

Als je nog niet helemaal zeker weet hoe een BKR registratie in zijn werk gaat, is het aan te raden om het onderstaande filmpje eens rustig en op je gemak te gaan bekijken.

Creditcard zonder BKR ook handig voor jongere mensen

Stel je voor, je bent nog jong en wilt niet direct in de schulden komen, of je bent nog niet oud genoeg om een reguliere creditcard aan te vragen, dan is een creditcard zonder BKR wel mogelijk. Tenslotte maak je geen enkele schulden en volkomen legaal. Het werkt een beetje als met je gewone pinpas, alleen is het daarmee wel mogelijk om rood te staan, met een Prepaid CreditCard of DebitCard is dat niet het geval. Zo houd je alles goed onder controle en kan je lekker je ding doen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele BKR registraties, want die zijn bij deze cards gewoon niet van toepassing.

Zakelijke creditcard zonder BKR toetsing

Als je voor jezelf werkt als zzp’er en je hebt een BKR registratie, dan is het niet mogelijk om een zakelijke creditcard aan te vragen, het maak niet uit of het nou om een Mastercard of een Visa card gaat, het resultaat zal hetzelfde zijn. Ook in dit geval is een creditcard met limiet zonder BKR toetsing een uitkomst.

Creditcard zonder BKR aanvragen

Als je een creditcard zonder BKR wilt aanvragen, dan is dat heel eenvoudig te doen, ook in Nederland en dat is iets waar lang niet iedereen bij stil staat. Er zijn verschillende aanbieders van dit soort kaarten op de Nederlandse mark actief en ze zijn volledig legitiem. Zo hoef je dus geen rare lening bij een vreemde partij waar je bijna niets van weet af te sluiten en kan je gewoon betalen, waar en wanneer je maar wilt, zonder (meer) schulden te maken. In het geval van en Debit card kan je deze gewoon via iDEAL opladen of door het kopen van een voucher in een winkel. Maar dat is wel afhankelijk van het merk card dat je uitkiest. Wil jij ook een creditcard met limiet zonder BKR toetsing? Vraag hem dan vandaag nog een prepaid creditcard aan en doe er je voordeel mee!

 

let op geld lenen kost geld
Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0