Creditcard voor studenten

Studenten creditcard

Als student een creditcard aanvragen, kan dat? Jazeker. Deze 3 werden door andere studenten het meest aangevraagd:

Wil je een studenten creditcard aanvragen?

Ook als student met een laag of geen inkomen kun je een creditcard aanvragen. De prepaid creditcards zijn namelijk een goed alternatief voor studenten. Zie onderstaande tabel om te zien welke creditcards je als student kunt aanvragen.

naamprijs p/jrbeoordeling
N26 Debit Mastercard aanvragen

N26 Debit Mastercard aanvragen

De N26 Mastercard Debit is gratis bij een betaalrekening, niet alleen het eerste jaar maar gedurende de gehele looptijd. Er vindt geen BKR toetsing plaats en met een spoedverzending heb je de kaart binnen 48 uur in huis.

0
0
limiet: n.v.t.
421
293 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
2 bunq Travel Card aanvragen

bunq Travel Card aanvragen

Deze bunq Travel Card kost eenmalig € 9,99 en er worden géén maandelijkse kosten in rekening gebracht. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Travel Card werkt met een app. De creditcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

0
0
limiet: n.v.t.
420
259 beoordelingen
gratis
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
306
234 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
4 Veritas Prepaid Mastercard aanvragen

Veritas Prepaid Mastercard aanvragen

Deze prepaid Veritas creditcard wordt uitgegeven door Mastercard. Er vindt geen BKR check plaats, zelfs zonder bankrekening aan te vragen. Zeer geschikt voor studenten, ZZP'ers en mensen met een BKR notering.

29.90
29,90
limiet:
0
Geen beoordelingen
€ 29,90
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 N26 You aanvragen

N26 You aanvragen

De N26 You biedt je meer dan de reguliere N26 creditcard, zoals meerdere verzekeringen, gratis onbeperkt pinnen en een exclusieve creditcard in een persoonlijke kleur.

9.90
9,90
limiet: n.v.t.
279
24 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
6 N26 Business Mastercard aanvragen

N26 Business Mastercard aanvragen

De N26 Business is ideaal voor zzp-ers. Geen BKR toetsing en geen jaarlijkse kosten. De creditcard is gratis bij een N26 business betaalrekening.

0
0
limiet: n.v.t.
443
219 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
7 N26 Metal aanvragen

N26 Metal aanvragen

Dit is de duurste N26 creditcard maar je krijgt daar veel voor terug. Alle voordelen van de N26 You en daarbij een Priority klantenservice, korting bij diverse partners en een toffe metal card.

202.80
202,80
limiet: n.v.t.
280
5 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
8 2 alternatieven voor de GWK Prepaid Creditcard

2 alternatieven voor de GWK Prepaid Creditcard

Prepaid creditcard voor slechts 9,95 per jaar.

9.95
9,95
limiet: prepaid
316
112 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Creditcard voor studenten

Zin in een weekendje weg met vrienden? Of een avond stappen met je studiegenoten? Met een creditcard voor studenten kun je binnen no time leuke aankopen doen of te gekke tripjes boeken. Een studenten creditcard is vaak een stuk goedkoper dan een gewone creditcard. Dat is niet zo heel vreemd: studenten hebben over het algemeen minder te besteden en hoeven (en kunnen) dan ook minder grote uitgaven te doen. Toch is het in veel gevallen wel handig om als student een creditcard in je bezit te hebben. Wist je dat er vaak leuke creditcard acties actief zijn waarmee je én voordelig een creditcard kunt afsluiten en waarmee je een welkomstcadeau ontvangt? Denk hierbij aan toffe gadgets voor op vakantie, zoals Visa in deze video ooit eens aanbood met een mooie merk zonnebril.

 Studenten creditcard aanvragen

Wanneer je bijvoorbeeld een vliegticket wilt boeken of een hotel wilt reserveren kan een studenten creditcard aanvragen erg handig zijn. Maar ook wanneer je op reis bent en je snel en gemakkelijk wilt betalen in het buitenland komt een dergelijke creditcard goed van pas. Een creditcard voor studenten verschilt van een gewone creditcard. Het grootste en belangrijkste verschil is dat je bij een studenten creditcard een lager limiet hebt wat betreft het bedrag dat je uit kunt geven. Het gemiddelde bestedingslimiet ligt bijvoorbeeld ‘maar’ op 1000 euro per maand. Hierdoor kun je als student je studenten creditcard veilig en snel gebruiken. Aan het einde van de maand ontvang je, net zoals bij gewone creditcards, een rekeningoverzicht van het bedrag wat je moet betalen.

Voordelen visa card studenten

Dat je gemakkelijk en snel met een studenten creditcard kunt betalen is het grootste voordeel van een dergelijke kaart. Er zijn nog een paar andere voordelen te vinden bij het aanschaffen van mastercard voor studenten.

  • In veel gevallen hoef je geen bewijs van inkomen te laten zien
  • Je wordt in veel gevallen niet getoetst op BKR (schuld)
  • Veel (reis)verzekeringen zijn vaak inbegrepen
  • Het is een goedkope manier van geld ‘lenen’
  • Je aankopen zijn vaak een x aantal dagen verzekerd
  • Wereldwijd gemak

 Goedkope creditcard voor studenten

De beste creditcard voor studenten is volgens velen natuurlijk de goedkoopste creditcard. Als student heb je vaak niet veel te spenderen. Een drankje hier, een avondje daar: wanneer je student bent zijn er een aantal dingen die bekostigd moeten worden. Toch is het verstandig om op een aantal dingen te letten wanneer je een creditcard voor studenten aanvraagt. Sommige creditcards zijn bijvoorbeeld echt alleen voor studenten af te sluiten. Hierbij moet je bijvoorbeeld kunnen laten zien dat je studiefinanciering ontvangt van DUO. Bij andere aanbieders kun je bijvoorbeeld weer gebruik maken van handige verzekeringen of krijg je een leuk welkomstcadeau. De goedkoopste optie is dus zeker niet altijd de beste: creditcards vergelijken loont.

 Creditcard aanvragen als student

Het kan zijn dat je hinder ondervindt wanneer je als student een creditcard wilt aanvragen. Sommige aanbieders of banken kunnen lastig doen wanneer je een studenten creditcard abonnement af wilt sluiten. In dergelijke gevallen kun je vragen of je ouders en/of verzorgers garant willen en kunnen staan voor het afsluiten van een studenten creditcard. Er wordt dan alsnog gekeken of zij kredietwaardig zijn en jou op die manier kunnen steunen. Over het algemeen is het aanvragen van een creditcard als student eenvoudig en kun je binnen no time genieten van het wereldwijd betaalgemak. Kijk in eerste instantie bijvoorbeeld eens bij je eigen bank: is het mogelijk om daar een creditcard aan te vragen? Wat zijn de voor- en nadelen en hoeveel kost het? Zet voor jezelf de pro’s en de con’s op een rij om zo de juiste keuze te maken.

Prepaid creditcard aanvragen

Ben je student maar heb je geen zin om vast te zitten aan een vaste creditcard en wil je wel gebruik maken van de voordelen van een dergelijke kaart? Dan kun je kiezen voor een prepaid creditcard. Hierbij ontvang je een kaart waar je zelf een bepaald bedrag op zet dat je uit kunt geven. Vergelijk het met een beltegoedkaart: je weet van tevoren precies wat je uit kunt geven. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit over je limiet komt en je geen schuld opbouwt. Ook word je bij een prepaid creditcard nooit getoetst op BKR. Voor veel studenten is een dergelijke pas de oplossing tijdens hun studententijd.

Welke studenten creditcard kies jij?

Wat betreft studenten creditcards is de keuze reuze en is het dus aan te raden om er eens goed voor te gaan zitten welke creditcard het beste bij jou past. De creditcards van VISA en MasterCard hebben een aanzienlijk lagere jaarlijkse bijdrage dan andere aanbieders, wat aantrekkelijk is voor studenten. Vergelijk vandaag nog de verschillende aanbieders met elkaar en kies voor een creditcard voor studenten waarmee jij je studententijd door kunt.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0