Dit zijn de allerbeste creditcard acties

Wat zijn de beste creditcard acties?

naamprijs per jaarbeoordeling
MasterCard Classic aanvragen

MasterCard Classic aanvragen

Vrijwel alle aankopen 180 dagen verzekerd. Veilig (online) betalen in binnen- en buitenland. Mastercard heeft een 24/7 Service en Fraudepreventie. NIEUW: spaar Airmiles bij alle aankopen in het buitenland.

26.00
26,00
limiet: 5000
415
406 beoordelingen
Airmiles bij alle aankopen in het buitenland
Vergelijk details
2 Visa World Card aanvragen

Visa World Card aanvragen

ACTIE: tijdelijk ontvang je de Visa World Card het eerste jaar helemaal GRATIS. Visa is wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard. Je aankopen zijn automatisch 180 verzekerd. Altijd inzicht in je uitgaven met de ICS app.

36.50
36,50
limiet: 5.000
429
275 beoordelingen
1e jaar gratis
Vergelijk details
3 N26 Debit Mastercard aanvragen

N26 Debit Mastercard aanvragen

De N26 Mastercard Debit is gratis bij een betaalrekening, niet alleen het eerste jaar maar gedurende de gehele looptijd. Er vindt geen BKR toetsing plaats en met een spoedverzending heb je de kaart binnen 48 uur in huis.

0
0
limiet: n.v.t.
421
293 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
4 bunq Travel Card aanvragen

bunq Travel Card aanvragen

Deze bunq Travel Card kost eenmalig € 9,99 en er worden géén maandelijkse kosten in rekening gebracht. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Travel Card werkt met een app. De creditcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

0
0
limiet: n.v.t.
420
259 beoordelingen
gratis
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
306
234 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
6 Visa World Panda Card aanvragen

Visa World Panda Card aanvragen

Steun automatisch een goed doel met deze creditcard. Geniet verder van alle betrouwbaarheid van Visa. Nú het eerste jaar gratis.

36.50
36,50
limiet: 5.000
285
41 beoordelingen
1e jaar gratis
Vergelijk details
7 ANWB Visa Card aanvragen

ANWB Visa Card aanvragen

De voordeligste creditcard voor ANWB-leden. Slechts € 16 per jaar. Inclusief aankoopverzekering van 180 dagen.

16
16
limiet: 2500
344
32 beoordelingen
Vergelijk details
8 ANWB Visa Silver Card aanvragen

ANWB Visa Silver Card aanvragen

De ANWB Visa Silver Card heeft enkele voordelen t.o.v. de ANWB Visa Card. Je bestedingslimiet is € 3500 i.p.v. € 2500, je hebt een langere aankoopverzekering van maar liefst 270 dagen, € 1000 noodgeld op reis en je eigen risico autohuur is verzekerd tot € 750.

26.50
26,50
limiet: 3500
400
20 beoordelingen
1ste jaar gratis
Vergelijk details
9 Flying Blue Silver aanvragen

Flying Blue Silver aanvragen

Spaar met de Flying Blue Silver creditcard minimaal 0,8 Mile met al je aankopen. Inclusief een reisongevallen-, reisongemakken- en aankoopverzekering. Nú het eerste jaar helemaal gratis!

75.00
75,00
limiet: geen
324
45 beoordelingen
1e jaar gratis
Jaarlijks 15 XP cadeau
Vergelijk details
10 American Express Metal Platinum aanvragen

American Express Metal Platinum aanvragen

Met de American Express Platinum creditcard geniet je van snelle grenspassage op Schiphol met Privium Plus t.w.v. € 235, je hebt onbeperkt toegang tot ruim 1200 luchthavenlounges wereldwijd t.w.v. € 800 en tevens een uitgebreide reis(ongevallen)verzekeringen, een annuleringsverzekering en een autohuurverzekering. Nu het eerste jaar met 50% korting aan te vragen!

702
702
limiet: geen
379
14 beoordelingen
€ 351
Schiphol Previum t.w.v. € 235
Vergelijk details

Besparen op je creditcard met creditcard acties

Het kan nooit kwaad om creditcardaanbieders met elkaar te vergelijken: creditcards vergelijken kan je namelijk veel geld besparen! We hebben de beste creditcard aanbiedingen op deze pagina voor je verzameld. Op datzelfde moment kun je eenvoudig de mogelijkheden en voor- en nadelen van creditcards naast elkaar leggen zodat je de kaart kiest die het beste bij jouw patroon van uitgaven past. Een creditcard aanvragen is eenvoudig: ben je student, dan kies je voor de studenten creditcard. Ben je ondernemer, dan kies je voor een zakelijke creditcard. Wil je zoveel mogelijk besparen, dan kies je voor een gratis creditcard. Lees hier meer over besparen op je creditcard door diverse acties en aanbiedingen.

 

Profiteer van goede aanbiedingen bij Visa creditcard

De meest aangevraagde creditcard is zonder twijfel de Visa World Card, en voor zakelijke klanten de Visa World Card Business Gold. Het is niet heel vreemd dat veel mensen voor deze creditcard kiezen, gezien de voordelen ervan. Wanneer je bijvoorbeeld met spoed op zoek bent naar een creditcard, kan Visa de creditcard zo snel mogelijk leveren. Daarnaast krijgt iedere nieuwe gebruiker altijd een cadeau, zoals een tegoedbon van Bol.com ter waarde van 50 euro. Een ander voordeel is dat de Visa World Card het eerste jaar gratis is, wat het een van de aantrekkelijkste creditcard aanbiedingen maakt.

 

Zo snel mogelijk een creditcard met Viabuy Prepaid creditcard

Ben je echter op zoek naar een creditcard aanbieding die je zo snel mogelijk kunt gebruiken? Kies dan voor de prepaid variant van Viabuy Prepaid, te vergelijken met Mastercard Classic Prepaid maar dan supersnel verzonden. Het grote voordeel van deze prepaid creditcard is dat de kaart met spoed, namelijk binnen 24 uur wordt verzonden. Dat betekent dat je de creditcard een dezer dagen direct kunt gebruiken. Het voordeel van dergelijke prepaid cards is ook nog eens dat je precies weet wat je uitgeeft, omdat je zelf bepaalt hoeveel geld je op de kaart zet.

 

Voordelen met een ANWB Visa Card actie

Wanneer je lid bent van de ANWB is het het overwegen waard om een creditcard aanbieding te kiezen via de organisatie. Naast de ANWB Prepaid Card biedt de ANWB een Visa Card aan waarmee je van verschillende voordelen kunt profiteren. Voor leden kost de kaart bijvoorbeeld slechts 14,50 euro per jaar, dit is echt een heel mooie creditcard aanbieding! Daarbij krijg je vaak ook nog eens een cadeau wanneer je een creditcard daar afsluit zoals een gratis setje oordopjes. Een ander voordeel van deze creditcard is dat je een limiet hebt van maar liefst 2500 euro.

 

Goed doel steunen met een Visa World Panda Card

Wil je echter een steentje bijdragen aan de wereld wanneer je een creditcard aanbieding afsluit? En wil je daarbij genieten van een leuke actie omtrent creditcards? Neem dan een Visa World Panda Card. Met deze World Panda Card van Visa steun je automatisch een goed doel zoals het Wereld Natuur Fonds. Verder profiteer je van alle voordelen van Visa waaronder een betrouwbare service. Je kaart is daarnaast ook nog eens het eerste jaar gratis én je ontvangt een cadeau zoals een cadeaubon van Bol.com ter waarde van 50 euro.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0