Creditcard zonder limiet aanvragen

Dit zijn de allerbeste creditcards zonder limiet

Snel kiezen uit de beste creditcards zonder limiet? Zie hier welke kaarten door andere bezoekers het meest werden aangevraagd:

Altijd geld op zak met een creditcard zonder limiet

Een creditcard zonder limiet aanvragen heeft meerdere voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat je in noodsituaties altijd geld op zak hebt. Een ander voordeel is dat je een goed zicht hebt op je uitgaven. In tegenstelling tot creditcards met een limiet mag je namelijk geen saldo meenemen naar de volgende maand. Het laatste voordeel van een creditcard zonder limiet aanvragen is dat elke grote uitgave direct kan worden betaald. Je hoeft niets eerst een hogere limiet aan te vragen zoals bij reguliere kaarten.

naamprijs p/jrbeoordeling
Flying Blue Silver

Flying Blue Silver

Spaar met de Flying Blue Silver creditcard vliegensvlug voor onvergetelijke reizen. Nú het eerste jaar helemaal gratis!

75.00
75,00
limiet: geen
338
37 beoordelingen
1e jaar gratis
2500 Miles cadeau
Vergelijk details
2 American Express Flying Blue

American Express Flying Blue

De American Express Flying Blue Entry card is een populaire creditcard. Inclusief aankoopverzekering, fraudebescherming en Geld-Terug-Garantie.

35.00
35,00
limiet: geen
325
4 beoordelingen
€ 35,00
2500 Miles cadeau
Vergelijk details
3 American Express Green

American Express Green

Spaar met je American Express Green Card punten voor mooie reizen en cadeaus. Nu het eerste jaar helemaal gratis en tevens 2500 punten cadeau

66.00
66,00
limiet: geen
306
31 beoordelingen
1e jaar gratis
2500 punten cadeau
Vergelijk details
4 Visa World Card Gold

Visa World Card Gold

Exclusieve creditcard met een hoger limiet van 5.000 euro & 365 dagen aankoopverzekering. Nu het eerste jaar gratis!

55.00
55,00
limiet: 5000
0
Geen beoordelingen
1e jaar gratis
Vergelijk details
5 MasterCard Gold

MasterCard Gold

Profiteer van exclusieve voordelen met de MasterCard Gold, zoals een hoger standaard limiet.

32.50
32,50
limiet: 5000
0
Geen beoordelingen
1e jaar € 20
Vergelijk details
6 ANWB Visa Gold Card

ANWB Visa Gold Card

Deze ANWB Visa Gold card heeft een hoge limiet van € 5000.

38.50
38,50
limiet: 5000
0
Geen beoordelingen
1e jaar gratis
Vergelijk details
7 Mastercard Black

Mastercard Black

De MasterCard Black is de meest exclusieve Mastercard. Geniet van bijzondere privileges en persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau.

204
204
limiet: 10.000
0
Geen beoordelingen
Vergelijk details
8 Visa Word Card Platinum

Visa Word Card Platinum

Exclusieve creditcard met een hoge limiet en een uitgebreide doorlopende reisverzekering. Nú tijdelijk het eerste jaar 50% korting.

154
154
limiet: 10.000
0
Geen beoordelingen
1e jaar 50% korting
Vergelijk details
9 American Express Blue

American Express Blue

Deze instapkaart van American Express kost maar € 4 per maand. Je geniet van alle voordelen die betalen met een creditcard biedt, zoals onder andere veilig en verzekerd betalen.

48.00
48,00
limiet: geen
0
Geen beoordelingen
Vergelijk details
10 American Express Flying Blue Gold

American Express Flying Blue Gold

Krijg deze kaart het eerste jaar met 85,- korting + een welkomstbonus van 7500 Miles.

170
170
limiet: flexibel
0
Geen beoordelingen
1e jaar € 85
7500 Miles cadeau
Vergelijk details
11 American Express Gold Card

American Express Gold Card

Je kunt de American Express Gold card nu 6 maanden GRATIS uitproberen. Tevens krijg je 7500 punten t.w.v. € 30 cadeau. Inclusief jaarlijkse Travel Voucher t.w.v. € 75.

198
198
limiet: geen
0
Geen beoordelingen
1e jaar € 99
7500 punten cadeau
Vergelijk details
12 American Express Platinum

American Express Platinum

Met de American Express Platinum creditcard geniet je van snelle grenspassage op Schiphol met Privium Plus t.w.v. € 215, je hebt onbeperkt toegang tot ruim 1200 luchthavenlounges wereldwijd en tevens hotel privileges en upgrades t.w.v van € 500 per verblijf.

702
702
limiet: geen
0
Geen beoordelingen
1e jaar € 526,50
15.000 punten cadeau
Vergelijk details
13 American Express Flying Blue Platinum

American Express Flying Blue Platinum

Met de American Express Flying Blue Platinum Card spaar je nog sneller voor upgrades & voorrang op de luchthaven

600
600
limiet: geen
0
Geen beoordelingen
1e jaar € 300
15.000 Miles cadeau
Vergelijk details

Creditcards zonder limiet

De enige creditcardmaatschappij die kaarten aanbiedt zonder limiet is American Express. Deze kaarten zijn zeer exclusief en niet voor iedereen weggelegd. Er dient een jaarsalaris te worden overlegd en er vindt een BKR toetsing plaats. American Express wil het risico dat ze lopen door een onbeperkte limiet aan te bieden, zo klein mogelijk houden. Aan het eind van de maand wordt het bedrag in één keer van je rekening afgeschreven. Betaling in termijnen zoals bij ander kaarten mogelijk is, is bij een creditcard zonder limiet geen optie. Staat er niet genoeg geld op je rekening, dan betaal je een boete.

De limiet van een creditcard kan niet worden overschreden. Wil je meer uitgeven dan de vooraf vastgestelde limiet dan weigert de creditcardmaatschappij de betaling. Loop je regelmatig tegen dit probleem aan dan heb je drie opties:

  1. Een creditcard zonder limiet aanvragen
  2. De limiet van je creditcard verhogen
  3. Een extra credit card aanvragen

Uiteraard krijg je niet zomaar een creditcard zonder limiet. Ook wanneer er een speciale creditcard aanbieding actief is, moet je aan criteria voldoen. Hier gaat een zeer strenge kredietcheck aan vooraf. De creditcardmaatschappij wil graag weten of je kapitaalkrachtig genoeg bent om aan het eind van de maand de rekening te voldoen. Is dit zo’n creditcard zonder limiet geen optie, dan kun je proberen om de limiet van je huidige kredietkaart te verhogen. Een andere optie is om een extra card aan te vragen.

Voordelen van een creditcard zonder limiet:

  1. Altijd genoeg geld in noodsituaties.
  2. Goed zicht op je uitgaven omdat het bedrag elke maand wordt afgeschreven. Er mag geen saldo (met rentekosten) worden meegenomen naar de volgende maand zoals bij andere kaarten.
  3. Onverwachte grote uitgaven kunnen direct worden betaald.

Limiet creditcard verhogen

Is een creditcard zonder limiet geen optie, maar loop je wel regelmatig tegen je bestedingslimiet aan, dan kun je overwegen om de limiet van je creditcard te verhogen. Om de limiet te verhogen zal er uiteraard een BKR toetsing plaatsvinden om te kijken of je financieel gezond bent en of de nieuwe limiet bij je inkomen past. Het aanvragen van een verhoging doe je bij de bank als je de creditcard via de bank hebt verkregen. Heb je de creditcard rechtstreeks bij de creditcardmaatschappij in je bezit, dan moet je voor een verhoging van je limiet contact opnemen met de maatschappij.

Extra creditcard aanvragen

Als je met één creditcard niet genoeg financiële ruimte hebt om de maand door te komen, kun je – als een creditcard zonder limiet geen optie is – een extra creditcard aanvragen. Heb je bijvoorbeeld al een Mastercard Classic aangevraagd, dan kun je als extra kaart een Visa World Card Gold aanvragen. Zo heb je 2x zoveel financiële speelruimte. Uiteraard moet je geen achterstallige betalingen hebben, er vindt wederom een BKR toetsing plaats.

Sommige banken of creditcardmaatschappijen bieden gratis een tweede (dezelfde!) kaart aan. Echter de gezamenlijke limiet is even hoog als wanneer je één creditcard zou hebben. Met andere woorden heb je een Mastercard met een limiet van € 2.500 dan wordt deze limiet verdeeld over de twee kaarten. Je kunt dus niet met beide kaarten € 2.500 uitgeven.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0