Dit zijn de allerbeste creditcards zonder limiet

Snel kiezen uit de beste creditcards zonder limiet? Zie hier welke kaarten door andere bezoekers het meest werden aangevraagd:

MEEST GEKOZEN

De Flying Blue -American ExpressEntryCard

1 JAAR GRATIS

De Flying Blue -American ExpressSilver Card

1 JAAR GRATIS T.W.V. 170,-

De Flying Blue -American ExpressGold Card

Altijd geld op zak met een creditcard zonder limiet

De limiet van een creditcard kan niet worden overschreden. Wil je meer uitgeven dan de vooraf vastgestelde limiet dan weigert de creditcardmaatschappij de betaling. Loop je regelmatig tegen dit probleem aan dan heb je drie opties:

  1. Een creditcard zonder limiet aanvragen
  2. De limiet van je creditcard verhogen
  3. Een extra credit card aanvragen

Uiteraard krijg je niet zomaar een creditcard zonder limiet. Ook wanneer er een speciale creditcard aanbieding actief is, moet je aan criteria voldoen. Hier gaat een zeer strenge kredietcheck aan vooraf. De creditcardmaatschappij wil graag weten of je kapitaalkrachtig genoeg bent om aan het eind van de maand de rekening te voldoen. Is dit zo’n creditcard zonder limiet geen optie, dan kun je proberen om de limiet van je huidige kredietkaart te verhogen. Een andere optie is om een extra card aan te vragen.

Creditcards zonder limiet:

Prijs per jaar
 € 35

De Flying Blue -American ExpressEntryCard

1e jaar gratis
t.w.v. € 75

De Flying Blue -American ExpressSilver Card

1e jaar gratis
t.w.v. € 170

De Flying Blue -American ExpressGold Card

1e jaar € 456
daarna € 600 per jaar

De Flying Blue -American ExpressPlatinumCard

Creditcards zonder limiet

De enige creditcardmaatschappij die kaarten aanbiedt zonder limiet is American Express. Deze kaarten zijn zeer exclusief en niet voor iedereen weggelegd. Er dient een jaarsalaris te worden overlegd en er vindt een BKR toetsing plaats. American Express wil het risico dat ze lopen door een onbeperkte limiet aan te bieden, zo klein mogelijk houden. Aan het eind van de maand wordt het bedrag in één keer van je rekening afgeschreven. Betaling in termijnen zoals bij ander kaarten mogelijk is, is bij een creditcard zonder limiet geen optie. Staat er niet genoeg geld op je rekening, dan betaal je een boete.

Voordelen van een creditcard zonder limiet:

  1. Altijd genoeg geld in noodsituaties.
  2. Goed zicht op je uitgaven omdat het bedrag elke maand wordt afgeschreven. Er mag geen saldo (met rentekosten) worden meegenomen naar de volgende maand zoals bij andere kaarten.
  3. Onverwachte grote uitgaven kunnen direct worden betaald.

Limiet creditcard verhogen

Is een creditcard zonder limiet geen optie, maar loop je wel regelmatig tegen je bestedingslimiet aan, dan kun je overwegen om de limiet van je creditcard te verhogen. Om de limiet te verhogen zal er uiteraard een BKR toetsing plaatsvinden om te kijken of je financieel gezond bent en of de nieuwe limiet bij je inkomen past. Het aanvragen van een verhoging doe je bij de bank als je de creditcard via de bank hebt verkregen. Heb je de creditcard rechtstreeks bij de creditcardmaatschappij in je bezit, dan moet je voor een verhoging van je limiet contact opnemen met de maatschappij.

Creditcards met een hoge limiet:

Standaard bestedingsruimte € 5000

Mastercard aanvragen

Bestedingsruimte tot € 10.000

Mastercard Black aanvragen

Standaard bestedingsruimte € 5000

creditcard zonder limiet

Standaard bestedingsruimte € 5000

creditcard zonder limiet

Extra creditcard aanvragen

Als je met één creditcard niet genoeg financiële ruimte hebt om de maand door te komen, kun je – als een creditcard zonder limiet geen optie is – een extra creditcard aanvragen. Heb je bijvoorbeeld al een Mastercard Classic aangevraagd, dan kun je als extra kaart een Visa World Card Gold aanvragen. Zo heb je 2x zoveel financiële speelruimte. Uiteraard moet je geen achterstallige betalingen hebben, er vindt wederom een BKR toetsing plaats.

Sommige banken of creditcardmaatschappijen bieden gratis een tweede (dezelfde!) kaart aan. Echter de gezamenlijke limiet is even hoog als wanneer je één creditcard zou hebben. Met andere woorden heb je een Mastercard met een limiet van € 2.500 dan wordt deze limiet verdeeld over de twee kaarten. Je kunt dus niet met beide kaarten € 2.500 uitgeven.

Credit card aanvragen