Creditcard zonder limiet aanvragen

Dit zijn de allerbeste creditcards zonder limiet

Snel kiezen uit de beste creditcards zonder limiet? Zie hier welke kaarten door andere bezoekers het meest werden aangevraagd:

Altijd geld op zak met een creditcard zonder limiet

Een creditcard zonder limiet aanvragen heeft meerdere voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat je in noodsituaties altijd geld op zak hebt. Een ander voordeel is dat je een goed zicht hebt op je uitgaven. In tegenstelling tot creditcards met een limiet mag je namelijk geen saldo meenemen naar de volgende maand. Het laatste voordeel van een creditcard zonder limiet aanvragen is dat elke grote uitgave direct kan worden betaald. Je hoeft niets eerst een hogere limiet aan te vragen zoals bij reguliere kaarten.

naamprijs p/jrbeoordeling
Flying Blue Silver aanvragen

Flying Blue Silver aanvragen

Spaar met de Flying Blue Silver creditcard minimaal 0,8 Mile met al je aankopen. Inclusief een reisongevallen-, reisongemakken- en aankoopverzekering. Nú het eerste jaar helemaal gratis!

75.00
75,00
limiet: geen
315
68 beoordelingen
1e jaar gratis
Jaarlijks 15 XP cadeau
Vergelijk details
2 American Express Metal Platinum aanvragen

American Express Metal Platinum aanvragen

Met de American Express Platinum creditcard geniet je van snelle grenspassage op Schiphol met Privium Plus t.w.v. € 370, je hebt onbeperkt toegang tot ruim 1200 luchthavenlounges wereldwijd t.w.v. € 910 en tevens een uitgebreide reis(ongevallen)verzekeringen, een annuleringsverzekering en een autohuurverzekering.

780
780
limiet: geen
368
25 beoordelingen
Schiphol Previum t.w.v. € 370
Vergelijk details
3 American Express Flying Blue Gold aanvragen

American Express Flying Blue Gold aanvragen

De American Express Flying Blue Gold heeft nu het eerste jaar 50% korting à € 85. Maar dat is nog niet alles, je spaart namelijk met al je aankopen minimaal 1 Mile en ontvangt een jaarlijkse bonus van 30 XP cadeau.

170
170
limiet: flexibel
400
18 beoordelingen
1e jaar 50% korting
Jaarlijks 30 XP cadeau
Vergelijk details
4 American Express Flying Blue aanvragen

American Express Flying Blue aanvragen

De American Express Flying Blue Entry card is een populaire creditcard voor een goede prijs. Je spaart 0,5 Miles met al je aankopen. Inclusief aankoopverzekering, fraudebescherming en Geld-Terug-Garantie.

35.00
35,00
limiet: geen
350
6 beoordelingen
€ 35,00
0,5 Miles sparen
Vergelijk details
5 American Express Green aanvragen

American Express Green aanvragen

Spaar met je American Express Green Card punten voor mooie reizen en cadeaus. Verzekerd op reis met een reisongemakken en reisongevallenverzekering. Deze American Express Green card ontvang je nu het eerste jaar helemaal gratis!

66.00
66,00
limiet: geen
303
66 beoordelingen
1e jaar gratis
Spaar Membership Rewards punten
Vergelijk details
6 Visa World Card Gold aanvragen

Visa World Card Gold aanvragen

Exclusieve creditcard met een hoger limiet van € 5000 en 365 dagen aankoopverzekering. Aanvullende Reisverzekeringen bestaan uit: reisongevallenverzekering, hulpverleningsverzekering, vluchtvertragingsverzekering en een bagagevertragingsverzekering.

57.95
57,95
limiet: 5000
373
11 beoordelingen
1e jaar 39,95
Vergelijk details
7 MasterCard Gold aanvragen

MasterCard Gold aanvragen

Profiteer van exclusieve voordelen met de MasterCard Gold, zoals gratis een extra creditcard.

42.95
42,95
limiet: 5.000
319
16 beoordelingen
gratis extra kaart
Vergelijk details
8 ANWB Visa Gold Card aanvragen

ANWB Visa Gold Card aanvragen

Deze ANWB Visa Gold card heeft een hoge limiet van € 5000. Bij veelvuldig gebruik is deze creditcard de beste keuze. Gratis Extra Card voor partner.

46.95
46,95
limiet: 5000
395
21 beoordelingen
1ste jaar 25% korting
Vergelijk details
9 Mastercard Black aanvragen

Mastercard Black aanvragen

De MasterCard Black is de meest exclusieve Mastercard. Geniet van bijzondere privileges en persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau. Nieuw: spaar Airmiles bij alle aankopen in het buitenland.

204
204
limiet: 5.000
333
30 beoordelingen
Vergelijk details
10 Visa Word Card Platinum aanvragen

Visa Word Card Platinum aanvragen

Exclusieve creditcard met een hoge limiet en een uitgebreide doorlopende reisverzekering. Nú tijdelijk het eerste jaar 50% korting.

164.95
164,95
limiet: 5.000
406
17 beoordelingen
€ 82,48
Vergelijk details
11 American Express Blue aanvragen

American Express Blue aanvragen

Deze instapkaart van American Express kost maar € 3 per maand. Je geniet van alle voordelen die betalen met een creditcard biedt, zoals onder andere veilig en verzekerd betalen.

0
0
limiet: geen
410
40 beoordelingen
Inclusief 2 Extra Blue Cards
Vergelijk details
12 American Express Gold Card aanvragen

American Express Gold Card aanvragen

Met de Amex Gold Card ontvang je 2 x per jaar gratis luchthaven loungetoegang. Inclusief reis en annuleringsverzekering. Je spaart 1,2 punt per uitgegeven euro voor mooie ervaringen. Nu de eerste 6 maanden gratis aan te vragen.

198
198
limiet: geen
364
14 beoordelingen
€ 99
2 x gratis loungetoegang
Vergelijk details
13 American Express Flying Blue Platinum aanvragen

American Express Flying Blue Platinum aanvragen

De American Express Flying Blue Platinum Card is nu tijdelijk het eerste jaar met 50% korting aan te vragen. Je spaart minimaal 1,5 Mile met al je aankopen. Autohuurverzekering bovenop de uitgebreide reisverzekeringen.

600
600
limiet: geen
400
14 beoordelingen
1e jaar 50% korting
jaarlijks 60 XP cadeau
Vergelijk details

Creditcards zonder limiet

De enige creditcardmaatschappij die kaarten aanbiedt zonder limiet is American Express. Deze kaarten zijn zeer exclusief en niet voor iedereen weggelegd. Er dient een jaarsalaris te worden overlegd en er vindt een BKR toetsing plaats. American Express wil het risico dat ze lopen door een onbeperkte limiet aan te bieden, zo klein mogelijk houden. Aan het eind van de maand wordt het bedrag in één keer van je rekening afgeschreven. Betaling in termijnen zoals bij ander kaarten mogelijk is, is bij een creditcard zonder limiet geen optie. Staat er niet genoeg geld op je rekening, dan betaal je een boete.

De limiet van een creditcard kan niet worden overschreden. Wil je meer uitgeven dan de vooraf vastgestelde limiet dan weigert de creditcardmaatschappij de betaling. Loop je regelmatig tegen dit probleem aan dan heb je drie opties:

  1. Een creditcard zonder limiet aanvragen
  2. De limiet van je creditcard verhogen
  3. Een extra credit card aanvragen

Uiteraard krijg je niet zomaar een creditcard zonder limiet. Ook wanneer er een speciale creditcard aanbieding actief is, moet je aan criteria voldoen. Hier gaat een zeer strenge kredietcheck aan vooraf. De creditcardmaatschappij wil graag weten of je kapitaalkrachtig genoeg bent om aan het eind van de maand de rekening te voldoen. Is dit zo’n creditcard zonder limiet geen optie, dan kun je proberen om de limiet van je huidige kredietkaart te verhogen. Een andere optie is om een extra card aan te vragen.

Voordelen van een creditcard zonder limiet:

  1. Altijd genoeg geld in noodsituaties.
  2. Goed zicht op je uitgaven omdat het bedrag elke maand wordt afgeschreven. Er mag geen saldo (met rentekosten) worden meegenomen naar de volgende maand zoals bij andere kaarten.
  3. Onverwachte grote uitgaven kunnen direct worden betaald.

Limiet creditcard verhogen

Is een creditcard zonder limiet geen optie, maar loop je wel regelmatig tegen je bestedingslimiet aan, dan kun je overwegen om de limiet van je creditcard te verhogen. Om de limiet te verhogen zal er uiteraard een BKR toetsing plaatsvinden om te kijken of je financieel gezond bent en of de nieuwe limiet bij je inkomen past. Het aanvragen van een verhoging doe je bij de bank als je de creditcard via de bank hebt verkregen. Heb je de creditcard rechtstreeks bij de creditcardmaatschappij in je bezit, dan moet je voor een verhoging van je limiet contact opnemen met de maatschappij.

Extra creditcard aanvragen

Als je met één creditcard niet genoeg financiële ruimte hebt om de maand door te komen, kun je – als een creditcard zonder limiet geen optie is – een extra creditcard aanvragen. Heb je bijvoorbeeld al een Mastercard Classic aangevraagd, dan kun je als extra kaart een Visa World Card Gold aanvragen. Zo heb je 2x zoveel financiële speelruimte. Uiteraard moet je geen achterstallige betalingen hebben, er vindt wederom een BKR toetsing plaats.

Sommige banken of creditcardmaatschappijen bieden gratis een tweede (dezelfde!) kaart aan. Echter de gezamenlijke limiet is even hoog als wanneer je één creditcard zou hebben. Met andere woorden heb je een Mastercard met een limiet van € 2.500 dan wordt deze limiet verdeeld over de twee kaarten. Je kunt dus niet met beide kaarten € 2.500 uitgeven.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0