Vergelijk details

2 alternatieven voor de GWK Prepaid Creditcard

LET OP:  “Door veranderende regelgeving in Europa (PSD2) kan Cash Passport in Nederland niet meer verkocht worden. PSD2 (Payment Services Directive 2) omvat strengere regelgeving voor klant identificatie. In Europa is deze strengere regelgeving vanaf 14 september 2019 effectief. Om deze reden is het vanaf 14 september 2019 voor Wirecard/ Mastercard niet meer mogelijk om nieuwe Cash Passports uit te geven”. 

We hebben 2 prepaid creditcards voor je die als goed alternatief kunnen dienen.

1

Bunq Travel Card

bunq travel card
Werkt via een app
Gratis bij een bankrekening
Virtuele debitcard direct beschikbaar
Geen BKR toetsing
2

N26 Mastercard

ICS GO Card
Geschikt voor het huren van auto’s
Na goedkeuring binnen 5 dagen bezorgd
Geen BKR toetsing
Wereldwijd betaalgemak
Aankoopverzekering 180 dagen

Over deze kaart:

gwk prepaid creditcard aanvragen

Heb je vakantieplannen? Dan is het belangrijk om je geldzaken goed geregeld te hebben. Zo is het fijn om altijd over voldoende geld te beschikken met een creditcard op vakantie. Op sommige bestemmingen is het namelijk beter om niet al teveel cash geld bij je te hebben. In dat geval zou je de GWK Prepaid Creditcard Cash Passport kunnen gebruiken. Dit zogeheten Cash Passport van GWK Travelex is een combinatie van een prepaid card en een creditcard. Daardoor heb je verschillende mogelijkheden om aan valuta te komen. Zo kun je eenvoudig vreemde valuta kopen en het geld vervolgens in een van de GWK Travelex vestigingen afhalen. Tevens is het mogelijk om de buitenlandse valuta op een prepaid creditcard te laten zetten. In dat geval zet GWK Travelex jouw gewenste bedrag in vreemde valuta’s of euro’s op het Cash Passport.

Wat zijn voordelen van de GWK Prepaid Creditcard?

 • Voor het aanvragen van een prepaid creditcard wordt er niet gekeken naar een eventuele BKR-registratie.
 • Met de GWK prepaid creditcard kun je wereldwijd zonder contant geld aankopen doen of pinnen bij geldautomaten in het buitenland.
 • Hij is herlaadbaar. Dit houdt in dat je er telkens opnieuw geld op kunt storten.
 • De GWK prepaid creditcard is een combinatie van een reischeque en creditcard. Je kunt namelijk een gewenst bedrag van tevoren op de kaart laden en het vervolgens pinnen bij MasterCard geldautomaten.
 • Hij wordt geaccepteerd door meer dan 34 miljoen bedrijven en geldautomaten met het MasterCard symbool.
 • Je kunt de GWK prepaid creditcard ook gebruiken als normale creditcard in restaurants en winkels.
 • Hij is verkrijgbaar in diverse valuta, waaronder de euro, Amerikaanse dollar en Britse pond.
 • De prepaid creditcard is niet aan je eigen bankrekening gekoppeld. Bij eventuele verlies blijft de schade daarom beperkt.
 • Hij is beveiligd met chip en pin.
 • Cash Passport klantenservice is 24/7 beschikbaar

Wat zijn de voorwaarden van het GWK Prepaid Creditcard Cash Passport?

Met het Cash Passport kun je (bijna) overal ter wereld geld opnemen in geldautomaten met het MasterCard logo. In totaal zijn er wereldwijd op dit moment 1,9 miljoen MasterCard geldautomaten te vinden. Alleen in de landen Iran, Soedan, Syrië, Myanmar en Cuba is het niet mogelijk om van de kaart gebruik te maken. Voor het gebruik van de GWK Prepaid Creditcard Cash Passport gelden de volgende voorwaarden:

 1. Je moet 18 jaar of ouder zijn
 2. Je moet in het bezit zijn van een geldig paspoort/identiteitsbewijs of verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd.

Hoe vraag je deze kaart aan?

Wie de GWK prepaid creditcard wil aanvragen heeft twee keuzes. Zo kun je thuis online bestellen met behulp van een aanvraagformulier. Daarbij geef je jouw gewenste bedrag in een bepaalde valuta aan. Selecteer de optie ‘storten op prepaid kaart’ wanneer je bijvoorbeeld een aantal ponden er op wilt zetten. Hou er overigens rekening mee dat de kaart niet wordt opgestuurd. Je zult het moeten ophalen bij een van de GWK vestigingen in Nederland. Op het moment dat je de kaart in een vestiging ophaalt betaal je een bedrag voor de valuta. Dit kan zowel met contant geld als door te pinnen.

let op geld lenen kost geld
Specificaties

basis

Prijs eerste jaar:

Prijs: € 9,95

Standaardlimiet: prepaid

Rente na betaaltermijn: n.v.t.

Inkomenseis: n.v.t.

Actie: geen BKR toetsing

Cash pinnen:

Aantal kaarten inclusief: 1

Prijs extra kaart: n.v.t.

Tijd tot goedkeuring:

Soort kaart: prepaid

Slider title:

Slider Specifications:

Alle beschikbare prepaid creditcards vind je op de speciale prepaid pagina. Hier kun je makkelijk vergelijken en zo de creditcard kiezen die het best bij je past.

6.3 van 5 sterren

Beoordeling: 3.13 (123 stemmen)
Credit card aanvragen
Vergelijk details
 • Total (0)
Vergelijk
0