Snel prepaid creditcards vergelijken

Wat is de beste prepaid creditcard?

Deze prepaid werden door onze andere bezoekers het meest aangevraagd:

Wil je een prepaid creditcard aanvragen?

Het aanvragen van een nieuwe prepaid creditcard kan gelukkig heel simpel online. Gebruik onderstaande tabel om snel te zien welke het meest geschikt is voor jouw situatie. Het grote voordeel van prepaid creditcards is dat er geen BKR check wordt gedaan en vaak heb je je nieuwe prepaid creditcard al binnen 48 uur in huis.

naamprijs p/jrbeoordeling
Viabuy prepaid creditcard
Vergelijk details

Viabuy prepaid creditcard

Binnen 24-uur geleverd & zonder BKR toetsing.

19.90
19,90
limiet: geen
420
5 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
2 Prepaid MasterCard
Vergelijk details

Prepaid MasterCard

Creditcard zonder BKR toetsing van het betrouwbare MasterCard. Nu met gratis tegoed.

17.50
17,50
limiet: geen
463
8 beoordelingen
€ 5 gratis tegoed
geen BKR toetsing
3 Money2Go Prepaid MasterCard
Vergelijk details

Money2Go Prepaid MasterCard

Prepaid creditcard zonder BKR toetsing voor maar 9,95 per jaar.

9.95
9,95
limiet: prepaid
450
4 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
4 GWK Prepaid Creditcard Cash Passport
Vergelijk details

GWK Prepaid Creditcard Cash Passport

Prepaid creditcard voor slechts 9,95 per jaar.

9.95
9,95
limiet: prepaid
400
1 beoordeling
geen BKR toetsing

Prepaid creditcard vergelijken

Het is inmiddels heel normaal om naast de gewone pinpas ook een creditcard op zak te dragen. Wist je dat je met een eerste stap, namelijk prepaid creditcard vergelijken, je daarna alleen nog maar een keuze hoeft te maken en je al de gelukkige eigenaar bent? Zonder rompslomp en allerlei eisen. Het is een handig extra betaalmiddel. De acceptatiepunten zijn enorm gegroeid en er komen dagelijks nieuwe punten bij. Regelmatig komen we voor de verrassing te staan dat gebruik van een creditcard noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij bepaalde online aankopen, vliegmaatschappijen of autoverhuurbedrijven. Let er wel op dat er dan alsnog om een ‘echte’ creditcard gevraagd zou kunnen worden. Om een gewone creditcard aan te vragen moet je aan een aantal strenge voorwaarden voldoen. Zo moet je voldoende inkomen kunnen aantonen en geen BKR notering hebben (dit heb je als je ooit een betalingsachterstand hebt opgelopen). Vergelijk vandaag nog de prepaid kaarten en je hebt er binnen enkele dagen eentje in huis. Ongeacht wat jouw inkomen is en los van of jij een BKR notering hebt. En misschien wel het belangrijkste van alles: je zult nooit meer uit kunnen geven dan je hebt!

Wat is een prepaid creditcard?

De naam doet vermoeden dat het een creditcard is, maar dat is het eigenlijk niet. De aanbieder verstrekt jou namelijk geen lening, zoals met een gewone creditcard wel het geval is. Dat geleende bedrag betaal je namelijk altijd achteraf terug. De prepaid creditcard is een kaart waarop je zelf saldo zet en dit kun je dan vervolgens uitgeven. Je betaalt dus vooraf. Zo kun je nooit in de problemen komen. Waarom wordt het dan toch een prepaid creditcard genoemd? Omdat je wél van alle voordelen van een creditcard geniet. Dit is een interessante optie voor iedereen die niet in aanmerking komt voor de normale creditcard (vanwege inkomen of schulden bijvoorbeeld) maar wel graag een creditcard wilt kunnen gebruiken voor aankopen via internet of in winkels of horecagelegenheden.

 Vergelijk prepaid kaarten

Voor alle prepaid kaarten geldt dat ze heel simpel zijn te bemachtigen. Het loont wel de moeite om de verschillen in prijs te bekijken. Vergelijk prepaid kaarten in de jaarprijs. Laat je informeren wat een storting op de kaart kost. En bekijk of er interessante acties worden gedaan. Zo kun je uiteindelijk de beste keuze maken. En welke je uiteindelijk ook kiest, je profiteert sowieso van het volgende:

 • Overal ter wereld betalen met de kaart
 • Verzekerde aankopen: tegen diefstal, verlies en schade
 • Je kunt nooit meer uitgeven dan je er zelf op stort: het is geen lening
 • Iedereen vanaf 18 jaar wonen in Nederland kan de kaart aanvragen, er zijn verder geen eisen
 • Makkelijk opwaarderen met internetbankieren
 • Betalen werkt net als de gewone creditcard: met een handtekening of pincode

En waar moet je verder dan op letten bij prepaidkaarten vergelijken?

 • Het kost geld om saldo op de kaart te zetten
 • Er zijn kosten om de kaart te hebben, mocht je de kaart een periode niet gebruiken kun je zelfs een boete krijgen
 • Sommige autoverhuurders en hotels accepteren de prepaid creditcard niet als borgbetaling of reservering. Soms wel als er voldoende limiet op staat
 • Sommige kaarten hebben een maximum limiet wat je erop kunt storten
 • Een aankoop gespreid terugbetalen kan niet met deze kaart (zoals bij een gewone creditcard wel kan)

 Prepaid creditcard vergelijken

De prepaid creditcard is een vooraf oplaadbare debetkaart. Omdat je zelf je bestedingslimiet bepaalt is het een relatief veilig betalingsmiddel. Er zijn genoeg mensen die geen creditcard wensen maar evengoed bij bepaalde webwinkels willen kunnen betalen (daar waar de gewone bankpas niet wordt geaccepteerd bijvoorbeeld). Om een prepaid creditcard te vergelijken hoeft je alleen maar een blik te werpen op de verschillen in de kosten. Via een simpel, handig overzicht ‘prepaid kaarten vergelijken’ kun je hier achter komen. Je ziet eenvoudig hoeveel de kaart per jaar kost en of er acties worden aangeboden. Omdat de prepaid creditcard aan populariteit wint, gaan deze kaarten van MasterCard, Money2Go, GWK en VIABUY vaak gepaard met een cadeau of extra. Hier kun jij als aanvrager van profiteren.

Prepaid Nederland vergelijk je in een paar muisklikken

De prepaid kaarten die er in Nederland verkrijgbaar zijn vergelijk je in een paar muislikken. Bovendien heb je de kaart vervolgens snel thuisgestuurd. Bij de aanvraag van een gewone creditcard kan dit tot wel twee weken duren, een prepaid creditcard heb je vaak binnen twee dagen al op zak. Je kunt de kaart direct opwaarderen en gebruiken. Dus, ben jij op zoek naar het beste en veiligste alternatief voor de gewone creditcard? Bekijk als extra nog een video met uitleg. En mocht je dan overtuigd zijn, wacht dan niet langer en maak jouw keuze uit de verschillende aanbieders. Het enige wat moet gelden is dat je in Nederland woont en ouder dan 18 jaar bent. Verder hoef je niets aan te tonen en zullen ze niks van je vragen. En dat is toch wel heel fijn als je nou juist niet in aanmerking komt voor de gewone creditcard. Mocht je wel extra bestedingsruimte willen hebben en altijd de ruimte hebben om een grote aankoop te doen en misschien zelfs in termijnen terug kunnen betalen? Vergelijk dan de creditcard opties. Ben je zelfstandig ondernemer, bekijk dan de zakelijke creditcard opties. Voor iedereen die geen lening nodig heeft maar wel de gemakken van een creditcard wenst, wacht niet langer met de prepaid cards vergelijken en maak zelf jouw keuze.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
 • Total (0)
Vergelijk
0