UNIPAS: CREDITCARD, PINPAS, ID, RIJBEWIJS EN KLANTENPASSEN GECOMBINEERD

 

Less is more met de unipas

 

Een beetje organisatie heeft de afgelopen jaren wel een eigen pasje uitgegeven. Met als gevolg dat de omvang van portemonnee, portefeuille of kaarthouder onhandige proporties heeft aangenomen. Dat is het imago van de pas of kaart niet ten goede gekomen en dat is zacht uitgedrukt. Waar de transformatie naar een handzaam formaat in eerste instantie werd gezien als clever en comfortabel werkt de wildgroei inmiddels averechts. Credit-cardaanvragen.nl heeft die groeiende ergernis getackeld. Vanaf 1 april is het mogelijk een universele pas aan te vragen.

Die universele pas vervangt je id-kaart, rijbewijs, pinpas, businesscard, creditcard en zelfs je pasjes voor warenhuis, bouwmarkt of museum. De unipas is ontwikkeld met behulp van blockchain technologie. Daarmee is een decentrale, transparante database van transacties gecreëerd, vergelijkbaar met een digitaal grootboek. Het netwerk controleert en registreert transacties volledig automatisch.

Blockchain maakt direct vertrouwen mogelijk tussen twee partijen, die elkaar niet kennen, zonder tussenkomst van een derde, betrouwbare, partij. Met de universele pas kun je door middel van synchronisatie controleren of toekomstige transacties geldig zijn. Bovendien worden verkeerde transacties automatisch voorkomen.

De unipas heeft de toekomst en biedt uitkomst in een maatschappij die de laatste jaren is overspoeld door passen en kaarten. Het instellen en activeren van de universele pas is door de pashouder zelf via een simpele online handleiding uit te voeren. Mocht dat toch problemen opleveren dan kan een chatbox met de startprocedure support bieden.

Herkenning gebeurt op basis van je vingerafdruk of via een iris scan. Daarnaast wordt een unieke code ingesteld waarmee in een noodsituatie de universele pas kan worden geblokkeerd.

Wil je betalen dan herkent de unipas automatisch de organisatie aan wie je geld wilt overmaken en kan van vergissingen geen sprake zijn. En ook als je geld wilt opnemen heb je aan deze ene pas genoeg. Als ooit de slogan ‘Less is more’ beter van toepassing was dan is het wel op de introductie van de unipas. Vanaf 1 april is hij verkrijgbaar.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ramon van der Roest.

ramon@allthewayup.nl

+31 (0)85 002 1795

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0