Hoe krijg ik een creditcard?

Het betalen met een creditcard wordt steeds populairder. Om bepaalde online aankopen te doen, is het zelfs noodzakelijk om over een creditcard te beschikken. Voordat je een creditcard gaat bestellen is het verstandig om te onderzoeken welke kaart het meest geschikt is voor jou. Vraag jezelf hierbij af waarvoor jij een creditcard nodig hebt. Ben je op zoek naar de hoogste limiet of vind je een lage prijs belangrijk? Op de website kun je een vergelijking maken om te bekijken welke creditcard het beste past bij jouw persoonlijke situatie. In een handig overzicht kun je de creditcards selecteren op bijvoorbeeld prijs of limiet.

Bekijk voordat je een keuze gaat maken ook onze allerbeste creditcard acties. Zo weet je zeker dat je de laagste prijs betaald. Ook kun je hier zien welke kaarten door andere bezoekers het meest werden aangevraagd. Ben je ervan overtuigd dat je een creditcard nodig hebt en vraag jij je af hoe je deze kan krijgen? Lees dan snel verder.

Online aanvragen

Een creditcard is eenvoudig online aan te vragen. Je bent slechts enkele muisklikken verwijderd van een eigen creditcard. Voordat je een kaart gaat bestellen is het belangrijk om je keuze voor een bepaalde creditcard al gemaakt te hebben. Als je bijvoorbeeld kiest voor de Mastercard Classic kun je de informatie op de website hierover lezen. Ben je overtuigd? Dan kun je in het artikel een rode button vinden met de tekst ‘nu aanvragen’. Klik hierop als je de creditcard wilt bestellen. Op dat moment kom je op de website yourmastercard.nl en kun je de Mastercard direct online aanvragen. Het aanvragen van een creditcard gebeurd in een goedbeveiligde website van de creditcardmaatschappij. Op de website kun je ook direct alle acties met betrekking tot die kaart bekijken. In sommige gevallen hoef je het eerste jaar geen jaarlijkse Card-bijdrage te betalen. Op dezelfde manier kun je ook een ABN AMRO creditcard of Visa World Card aanvragen. Er is veel keuze.

Een creditcard is zeker de moeite waard. Zodra je de creditcard in huis hebt, kun je genieten van alle voordelen. De creditmaatschappij schiet het geld voor je aankopen voor, je kunt wereldwijd betalen en geld opnemen en tot slot zijn zelfs al je aankopen automatisch verzekerd. De automatische verzekering geldt voor diefstal, verlies en schade. Daarnaast opent het deuren naar internationale webshops. In Nederland betalen wij online vaak met iDeal. In het buitenland is de creditcard gebruikelijk. Voor internationale aankopen is het daarom relevant om te beschikken over een creditcard.

In deze video kun je bekijken wat een creditcard kost en welke voordelen je hebt als jij eenmaal een eigen creditcard  krijgt:

Bank- en postkantoor

Het is ook mogelijk om een creditcard aan te vragen bij een bank- of postkantoor. Het personeel kijkt dan met je mee tijdens de aanvraag. Ervaring leert echter dat deze aanvragen meer tijd in beslag nemen. Ook kun je in een kantoor niet actief bepaalde creditcards vergelijken. Bij een online aanvraag kun je met eigen ogen de prijsverschillen en mogelijkheden zien van een creditcard naar keuze.

Bestelling afwachten

Op het moment dat jij een aanvraag hebt gedaan, is het tijd om de bestelling af te wachten. Het aanvragen van de meeste creditcards duurt gemiddeld 14 dagen. Je gegevens moeten namelijk getoetst worden en je creditcard moet worden gedrukt. Hierna moet je creditcard met activeringscode worden toegestuurd. Aanvragen via het internet worden over het algemeen snel verwerkt. Ben je benieuwd naar de status van je aanvraag? Dan kun je zelf contact opnemen met de creditcardaanbieder bij wie je de kaart hebt aangevraagd. Zij helpen je dan verder.

Voorwaarden

Elke creditcard stelt andere voorwaarden. Voor alle creditcards geldt in ieder geval de vereiste dat je als aanvrager minimaal 18 jaar moet zijn. Daarnaast stellen andere creditcardaanbieders bijvoorbeeld de voorwaarde om bij het BKR geen betalingsachterstanden geregistreerd te hebben staan. Tot slot vragen veel creditcardaanbieders om maandelijkse netto-inkomsten van minimaal 1.150 euro. Hoe luxer de creditcard, hoe meer voorwaarden er worden gesteld. Vaak heb je meer voorwaarden bij luxe creditcards zoals bepaalde Gold-cards die een hoog limiet hebben.

Creditcard activeren

Op het moment dat je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je de creditcard thuis. Op dat moment is het belangrijk om de creditcard te activeren. Dit activatieverzoek staat meestal in de brief weergegeven. Het activeren van je creditcard doe je online en dient als extra beveiliging. Vaak is het een kwestie van enkele minuten. In de brief staat vaak duidelijk in stappen uitgelegd wat je moet doen. Tot slot is het belangrijk dat jij je handtekening op de creditcard zet. Staat je handtekening erop? Dan is je creditcard klaar voor gebruik.

Spoed

In sommige gevallen is het noodzakelijk om zo snel mogelijk te beschikken over een creditcard. Dan is het normaal als jij je afvraagt hoe snel jij een creditcard kan krijgen. Er zijn twee creditcards die je binnen 24 uur in huis kunt hebben. De goedkoopste is de Money2gocard. Dit is een prepaid Mastercard voor maar €9,95. Deze kaart is geschikt als betaalmiddel voor op reis en ideaal om online games mee te kopen. Daarnaast kun je ook anoniem betalen met de kaart en betaal je geen rente of andere verborgen kosten. De meest aangevraagde spoedkaart is de VIABUY prepaid Mastercard. Dit is een kaart die bestemd is voor iedereen en waarvoor geen BKR toetsing vereist is. Ook hoef je geen bewijs van inkomen aan te leveren.

Aanbiedingen

Bekijk snel ons aanbod aan creditcards. Wij hebben ook vaak interessante aanbiedingen. Op deze manier krijg je een creditcard met talloze mogelijkheden voor weinig geld. Bestel snel jouw creditcard en ontvang deze al binnen enkele dagen op je deurmat.

 

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0