Welke creditcard kan je het beste nemen?

Welke creditcard nemen?

Wereldwijd kun je honderden verschillende soorten creditcards aanvragen. Juist door dit grote aanbod is het voor de consument soms moeilijk om te kiezen welke creditcard het beste aansluit bij hun wensen. Welke creditcard kiezen kan dan ook lastig zijn. Het is verstandig om de tijd te nemen en goed uit te zoeken welke creditcards er zijn en welke in jouw geval het beste werken. Ben je bijvoorbeeld veel op reis? Zoek je een zakelijke creditcard? Ben je student? Of heb je een groot betaallimiet nodig? Zet al je eigen wensen eens op een rij voordat je begint met je zoektocht. Zo weet je al gauw welke aanbieders je kunt schrappen en welke niet. Creditcard aanbiedingen vergelijken kost even wat tijd, maar levert uiteindelijk veel winst op.

naamprijs per jaarbeoordeling
MasterCard Classic

MasterCard Classic

Betaal overal ter wereld met aankoopverzekering én krijg nu bovendien het eerste jaar gratis + 25 euro shoptegoed.

20.00
20,00
limiet: 2.500
397
29 beoordelingen
1e jaar gratis
€ 25 cadeau
Vergelijk details
2 Visa World Card

Visa World Card

Dit is de meest aangevraagde creditcard. Nu met gratis € 50 tegoed op je kaart.

36.50
36,50
limiet: 2.500
430
27 beoordelingen
1e jaar gratis
€ 50 cadeau
Vergelijk details
3 De Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card

Alle voordelen van MasterCard én GRATIS SPAREN voor cadeaus van de Bijenkorf: merkkleding, parfum, etc. Spaar óók met aankopen buiten de Bijenkorf zoals vliegtickets, hotels, etc.

16.50
16,50
limiet: 2500
420
10 beoordelingen
alle voordelen van MasterCard
gratis sparen met elke aankoop - ook buiten de Bijenkorf
Vergelijk details
4 VIABUY prepaid creditcard

VIABUY prepaid creditcard

Binnen 24-uur geleverd & zonder BKR toetsing.

19.90
19,90
limiet: geen
320
88 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 Prepaid MasterCard

Prepaid MasterCard

Creditcard zonder BKR toetsing van het betrouwbare MasterCard. Nu met gratis tegoed.

17.50
17,50
limiet: geen
428
18 beoordelingen
€ 5 cadeau
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Welke creditcard is het beste?

Er is geen beste creditcard, omdat iedere gebruiker de creditcard weer om andere redenen gebruikt. Er zijn echter wel een aantal zeer populaire aanbieders die ieder jaar weer door veel consumenten gekozen worden. Een van die aanbieders is de ANWB: veel Nederlanders zijn lid van de ANWB. Naast dit abonnement kun je kiezen voor het aanvragen van een creditcard met diverse soorten service. De ANWB Visa Card kun je vrijwel overal ter wereld betalen, zijn je aankopen 180 dagen verzekerd en kun je via een speciale applicatie al je inkomsten bijhouden.

Een andere veel gebruikte creditcard is de Visa World Card van Visa. Bij deze aanbieder heb je een limiet van 2.500 euro, kun je overal ter wereld betalen en kun je contactloos betalen. Ideaal dus wanneer je bijvoorbeeld op reis bent of wanneer je je creditcard in de winkel wilt gebruiken. Ook de MasterCard is een veel gebruikte creditcard over de hele wereld. Deze kaart is iets goedkoper dan de meeste aanbieders zonder dat er iets van kwaliteit of service aan verloren gaat. De MasterCard Classic is dus ideaal wanneer je met een bepaald budget een creditcard wilt nemen en wanneer je wil genieten van service en kwaliteit.

 Welke creditcard past bij mij?

Welke creditcard het beste bij jou past hangt heel erg af van je eigen wensen. Het is aan te raden om op een aantal dingen te letten wanneer je een creditcard gaat uitkiezen. Kies je bijvoorbeeld voor een creditcard bij je eigen bank of ga je voor een creditcard bij een maatschappij? Bij je eigen bank krijg je vaak diverse creditcard acties aangeboden zoals aanvullende verzekeringen terwijl je bij een nieuwe maatschappij kunt genieten van welkomstcadeaus en kortingen. Het voordeel van een creditcard bij je eigen bank is vaak dat je de creditcard gratis kunt aanvragen.

Daarnaast is het verstandig om te kijken waar je de creditcard allemaal kunt gebruiken. Reis je bijvoorbeeld veel? Dan is het aan te raden om een creditcard te kiezen waarmee je over de hele wereld kunt betalen. Je kunt namelijk niet met iedere creditcard overal ter wereld betalen, hoewel de meeste kaarten wel in te zetten zijn voor wereldwijd betaalgemak. Kijk daarnaast naar je bestedingslimiet: hoeveel geld wil je uit kunnen geven en hoeveel geld kan je bij welke maatschappij uitgeven? Tot slot is het handig om te kijken naar de kosten van de creditcard: hoeveel wil je per jaar uitgeven aan een creditcard?

 Welke creditcard is het goedkoopst?

Er zijn een aantal aanbieders die goedkope creditcards aanbieden. Verwacht hier echter ook minder service en kwaliteit. Wanneer je puur op zoek bent naar een creditcard om snel betalingen te kunnen doen zijn er zeker een aantal aanraders. Een overzicht van goedkope aanbieders van creditcards onder de 20 euro per jaar:

 • Flex Visa Card: voordelige creditcard van Visa voor slechts 12,95 euro per jaar Bekijk hier een video om meer te weten te komen over de goedkoopste creditcard van Nederland.
 • ANWB Visa Card: creditcard van de ANWB voor slechts 14,50 euro per jaar
 • EuroClix MasterCard: voor slechts 15 euro per jaar
 • Gamma VisaCard: voor slechts 15 euro per jaar
 • SNS Creditcard: voor slechts 15,75 euro per jaar
 • Bijenkorf Card: voor slechts 16,50 euro per jaar
 • ING MasterCard: voor slechts 17,40 euro per jaar
 • OHRA VisaCard: voor slechts 17,50 euro per jaar
 • NskiV VisaCard: voor slechts 18 euro per jaar
 • Holland Visa Card: voor slechts 19,95 euro per jaar

Je hoeft dus jaarlijks niet veel geld kwijt te zijn om te kunnen genieten van het betaalgemak van een creditcard. Kijk hierbij wel goed naar de voorwaarden van de aanbieders. Hoeveel rente moet je bijvoorbeeld betalen en wat krijg je ervoor terug?

Welke creditcard aanvragen?

Welke creditcard kiezen ligt dus volledig aan je eigen wensen en je eigen uitgavenpatroon. Goedkoop hoeft niet altijd te betekenen dat je de beste keuze maakt. Een van de betere goedkope opties is MasterCard Classic: een kwalitatieve service voor een lage prijs. Vergelijk verschillende creditcards hier om te kijken welke keuze je kunt maken.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
 • Total (0)
Vergelijk
0