Betalen met je creditcard? Waar kan dat?

Waar kan je met een creditcard betalen?

Steeds meer mensen ontdekken het betaalgemak van een creditcard. Of je nu kiest voor een creditcard die je jaarlijks betaalt zoals een creditcard van Visa of MasterCard of wanneer je kiest voor een prepaid creditcard waarbij je precies uitgeeft wat je op je creditcard hebt gezet: betalingen met een creditcard maken het leven makkelijker. International Card Services vertelt je in deze video waarom je moet gaan betalen met een creditcard.

naamprijs per jaarbeoordeling
MasterCard Classic

MasterCard Classic

Betaal overal ter wereld met aankoopverzekering én krijg nu bovendien het eerste jaar gratis + 25 euro shoptegoed.

20.00
20,00
limiet: 2.500
397
29 beoordelingen
1e jaar gratis
€ 25 cadeau
Vergelijk details
2 Visa World Card

Visa World Card

Dit is de meest aangevraagde creditcard. Nu met gratis € 50 tegoed op je kaart.

36.50
36,50
limiet: 2.500
430
27 beoordelingen
1e jaar gratis
€ 50 cadeau
Vergelijk details
3 De Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card

Alle voordelen van MasterCard én GRATIS SPAREN voor cadeaus van de Bijenkorf: merkkleding, parfum, etc. Spaar óók met aankopen buiten de Bijenkorf zoals vliegtickets, hotels, etc.

16.50
16,50
limiet: 2500
420
10 beoordelingen
alle voordelen van MasterCard
gratis sparen met elke aankoop - ook buiten de Bijenkorf
Vergelijk details
4 VIABUY prepaid creditcard

VIABUY prepaid creditcard

Binnen 24-uur geleverd & zonder BKR toetsing.

19.90
19,90
limiet: geen
320
88 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 Prepaid MasterCard

Prepaid MasterCard

Creditcard zonder BKR toetsing van het betrouwbare MasterCard. Nu met gratis tegoed.

17.50
17,50
limiet: geen
428
18 beoordelingen
€ 5 cadeau
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Waar kan je met een creditcard betalen?

 Je kunt op steeds meer plekken betalen met een kredietkaart, óók in Nederland. Op sommige plekken of in bepaalde webwinkels kun je zelfs alleen maar met een creditcard betalen. Daarom is het des te handiger om een creditcard aan te vragen. Maar waar kan je allemaal met een creditcard betalen?

Betalen met creditcard in buitenland

De belangrijkste reden om een creditcard aan te vragen is wanneer je veel reist. In veel andere landen, met name buiten Europa, heeft een betaling met creditcard voorkeur ten opzichte van betaling met een gewone pinpas. In Amerika kun je bijvoorbeeld op veel plekken niet eens betalen met je normale pinpas. Ook binnen Europa wordt de creditcard vaak gebruikt: in Spanje kun je bijvoorbeeld in de supermarkt gewoon betalen met je creditcard. Ga je niet veel op reis maar wil je toch gebruik maken van de voordelen van een creditcard? Dan is een prepaid creditcard wellicht wat voor jou: een betaalkaart waar je zelf een bepaald bedrag opzet dat je vervolgens kunt gebruiken. Kijk en vergelijk prepaid aanbieders met elkaar voor de beste deal voor jou.

Online betalen met creditcard

Een van de andere redenen waarom veel mensen een creditcard aanschaffen is voor online aankopen. Online shoppen is hipper dan ooit! Wanneer je een leuk item ziet in een Amerikaanse webshop is het natuurlijk heel handig dat je deze ‘gewoon’ kunt afrekenen met je creditcard. Je online aankopen zijn bij de meeste aanbieders tot 180 dagen verzekerd na aankoop. Zo is wereldwijd betalen erg gemakkelijk en kun je eenvoudig producten van over de hele wereld thuis laten bezorgen. Ook wanneer je een vlucht of een hotel wilt boeken is een creditcard aan te raden: er zijn erg veel aanbieders waar je alleen maar kunt betalen met een creditcard. Ga je dus veel op reis en boek je veel accommodaties? Neem dan een creditcard.

Met creditcard betalen in Nederland

Veel mensen weten niet dat je in Nederland ook veel kunt betalen met een creditcard. Zo zijn er bijvoorbeeld veel winkels, restaurants en supermarkten waar je gewoon je creditcard tevoorschijn kunt halen bij betaling. Wanneer je het logo van een creditcard op de betaalautomaat ziet staan kun je er betalen met je creditcard. Een dergelijke pas is met name handig wanneer je grotere aankopen doet, zoals een televisie of een wasmachine. Het extra voordeel hierbij is dat je deze aankopen automatisch verzekert met je creditcard. Win-winsituatie dus!

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0