Betalen met je creditcard? Waar kan dat?

Waar kan je met een creditcard betalen?

Steeds meer mensen ontdekken het betaalgemak van een creditcard. Of je nu kiest voor een creditcard die je jaarlijks betaalt zoals een creditcard van Visa of MasterCard of wanneer je kiest voor een prepaid creditcard waarbij je precies uitgeeft wat je op je creditcard hebt gezet: betalingen met een creditcard maken het leven makkelijker. International Card Services vertelt je in deze video waarom je moet gaan betalen met een creditcard.

naamprijs per jaarbeoordeling
MasterCard Classic aanvragen

MasterCard Classic aanvragen

Vrijwel alle aankopen 180 dagen verzekerd. Veilig (online) betalen in binnen- en buitenland. Mastercard heeft een 24/7 Service en Fraudepreventie.

29.95
29,95
limiet: 5000
412
420 beoordelingen
Airmiles bij alle aankopen in het buitenland
Vergelijk details
2 Visa World Card aanvragen

Visa World Card aanvragen

Visa is wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard. Je aankopen zijn automatisch 180 verzekerd en aflevergarantie op je aankopen. Altijd inzicht in je uitgaven met de ICS app.

39.95
39,95
limiet: 5.000
422
290 beoordelingen
Vergelijk details
3 ABN AMRO Creditcard

ABN AMRO Creditcard

De ABN AMRO creditcard is een van de meest gekozen creditcards. Handig voor op reis: je kunt er namelijk wereldwijd veilig mee betalen. Een ander voordeel is dat al je aankopen 180 dagen zijn verzekerd tegen schade of verlies.

20.40
20,40
limiet:
315
72 beoordelingen
Vergelijk details
4 bunq Debit Card aanvragen

bunq Debit Card aanvragen

Deze bunq Debit Card is gratis bij een bunq bankrekening. Je opent een rekening al vanaf € 2,99 per maand. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Debit Card werkt met een app. De bunq debitcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

gratis bij bankrekening
gratis bij bankrekening
limiet: n.v.t.
393
371 beoordelingen
virtuele creditcard direct beschikbaar
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 ICS GO Card (Visa prepaid)

ICS GO Card (Visa prepaid)

Met een ICS GO Card (Visa Prepaid) profiteer je van alle gemakken, net als bij een reguliere creditcard. Kom je (nog) niet in aanmerking voor een reguliere creditcard? Dan is de ICS GO Card (Visa Prepaid) een uitkomst. Er is geen inkomenseis en er volgt geen BKR-toetsing voor deze creditcard. Je kunt kiezen uit 3 kleuren, blauw, oranje of groen.

21.67
21,67
limiet: n.v.t.
362
157 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Waar kan je met een creditcard betalen?

 Je kunt op steeds meer plekken betalen met een kredietkaart, óók in Nederland. Op sommige plekken of in bepaalde webwinkels kun je zelfs alleen maar met een creditcard betalen. Daarom is het des te handiger om een creditcard aan te vragen. Maar waar kan je allemaal met een creditcard betalen?

Betalen met creditcard in buitenland

De belangrijkste reden om een creditcard aan te vragen is wanneer je veel reist. In veel andere landen, met name buiten Europa, heeft een betaling met creditcard voorkeur ten opzichte van betaling met een gewone pinpas. In Amerika kun je bijvoorbeeld op veel plekken niet eens betalen met je normale pinpas. Ook binnen Europa wordt de creditcard vaak gebruikt: in Spanje kun je bijvoorbeeld in de supermarkt gewoon betalen met je creditcard. Ga je niet veel op reis maar wil je toch gebruik maken van de voordelen van een creditcard? Dan is een prepaid creditcard wellicht wat voor jou: een betaalkaart waar je zelf een bepaald bedrag opzet dat je vervolgens kunt gebruiken. Kijk en vergelijk prepaid aanbieders met elkaar voor de beste deal voor jou.

Online betalen met creditcard

Een van de andere redenen waarom veel mensen een creditcard aanschaffen is voor online aankopen. Online shoppen is hipper dan ooit! Wanneer je een leuk item ziet in een Amerikaanse webshop is het natuurlijk heel handig dat je deze ‘gewoon’ kunt afrekenen met je creditcard. Je online aankopen zijn bij de meeste aanbieders tot 180 dagen verzekerd na aankoop. Zo is wereldwijd betalen erg gemakkelijk en kun je eenvoudig producten van over de hele wereld thuis laten bezorgen. Ook wanneer je een vlucht of een hotel wilt boeken is een creditcard aan te raden: er zijn erg veel aanbieders waar je alleen maar kunt betalen met een creditcard. Ga je dus veel op reis en boek je veel accommodaties? Neem dan een creditcard.

Met creditcard betalen in Nederland

Veel mensen weten niet dat je in Nederland ook veel kunt betalen met een creditcard. Zo zijn er bijvoorbeeld veel winkels, restaurants en supermarkten waar je gewoon je creditcard tevoorschijn kunt halen bij betaling. Wanneer je het logo van een creditcard op de betaalautomaat ziet staan kun je er betalen met je creditcard. Een dergelijke pas is met name handig wanneer je grotere aankopen doet, zoals een televisie of een wasmachine. Het extra voordeel hierbij is dat je deze aankopen automatisch verzekert met je creditcard. Win-winsituatie dus!

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0