Betalen met je creditcard? Waar kan dat?

Waar kan je met een creditcard betalen?

Steeds meer mensen ontdekken het betaalgemak van een creditcard. Of je nu kiest voor een creditcard die je jaarlijks betaalt zoals een creditcard van Visa of MasterCard of wanneer je kiest voor een prepaid creditcard waarbij je precies uitgeeft wat je op je creditcard hebt gezet: betalingen met een creditcard maken het leven makkelijker. International Card Services vertelt je in deze video waarom je moet gaan betalen met een creditcard.

naamprijs per jaarbeoordeling
MasterCard Classic aanvragen

MasterCard Classic aanvragen

Vrijwel alle aankopen 180 dagen verzekerd. Veilig (online) betalen in binnen- en buitenland. Mastercard heeft een 24/7 Service en Fraudepreventie. NIEUW: spaar Airmiles bij alle aankopen in het buitenland.

20.00
20,00
limiet: 5000
417
399 beoordelingen
Airmiles bij alle aankopen in het buitenland
Vergelijk details
2 Visa World Card aanvragen

Visa World Card aanvragen

ACTIE: tijdelijk ontvang je de Visa World Card het eerste jaar helemaal GRATIS. Visa is wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard. Je aankopen zijn automatisch 180 verzekerd. Altijd inzicht in je uitgaven met de ICS app.

36.50
36,50
limiet: 5.000
430
271 beoordelingen
1e jaar gratis
Vergelijk details
3 N26 Debit Mastercard aanvragen

N26 Debit Mastercard aanvragen

De N26 Mastercard Debit is gratis bij een betaalrekening, niet alleen het eerste jaar maar gedurende de gehele looptijd. Er vindt geen BKR toetsing plaats en met een spoedverzending heb je de kaart binnen 48 uur in huis.

0
0
limiet: n.v.t.
446
231 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Gratis Debit Mastercard bij een N26 bankrekening
Vergelijk details
4 bunq Travel Card aanvragen

bunq Travel Card aanvragen

Deze bunq Travel Card kost eenmalig € 9,99 en er worden géén maandelijkse kosten in rekening gebracht. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Travel Card werkt met een app. De creditcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

0
0
limiet: n.v.t.
440
219 beoordelingen
gratis
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
306
197 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Waar kan je met een creditcard betalen?

 Je kunt op steeds meer plekken betalen met een kredietkaart, óók in Nederland. Op sommige plekken of in bepaalde webwinkels kun je zelfs alleen maar met een creditcard betalen. Daarom is het des te handiger om een creditcard aan te vragen. Maar waar kan je allemaal met een creditcard betalen?

Betalen met creditcard in buitenland

De belangrijkste reden om een creditcard aan te vragen is wanneer je veel reist. In veel andere landen, met name buiten Europa, heeft een betaling met creditcard voorkeur ten opzichte van betaling met een gewone pinpas. In Amerika kun je bijvoorbeeld op veel plekken niet eens betalen met je normale pinpas. Ook binnen Europa wordt de creditcard vaak gebruikt: in Spanje kun je bijvoorbeeld in de supermarkt gewoon betalen met je creditcard. Ga je niet veel op reis maar wil je toch gebruik maken van de voordelen van een creditcard? Dan is een prepaid creditcard wellicht wat voor jou: een betaalkaart waar je zelf een bepaald bedrag opzet dat je vervolgens kunt gebruiken. Kijk en vergelijk prepaid aanbieders met elkaar voor de beste deal voor jou.

Online betalen met creditcard

Een van de andere redenen waarom veel mensen een creditcard aanschaffen is voor online aankopen. Online shoppen is hipper dan ooit! Wanneer je een leuk item ziet in een Amerikaanse webshop is het natuurlijk heel handig dat je deze ‘gewoon’ kunt afrekenen met je creditcard. Je online aankopen zijn bij de meeste aanbieders tot 180 dagen verzekerd na aankoop. Zo is wereldwijd betalen erg gemakkelijk en kun je eenvoudig producten van over de hele wereld thuis laten bezorgen. Ook wanneer je een vlucht of een hotel wilt boeken is een creditcard aan te raden: er zijn erg veel aanbieders waar je alleen maar kunt betalen met een creditcard. Ga je dus veel op reis en boek je veel accommodaties? Neem dan een creditcard.

Met creditcard betalen in Nederland

Veel mensen weten niet dat je in Nederland ook veel kunt betalen met een creditcard. Zo zijn er bijvoorbeeld veel winkels, restaurants en supermarkten waar je gewoon je creditcard tevoorschijn kunt halen bij betaling. Wanneer je het logo van een creditcard op de betaalautomaat ziet staan kun je er betalen met je creditcard. Een dergelijke pas is met name handig wanneer je grotere aankopen doet, zoals een televisie of een wasmachine. Het extra voordeel hierbij is dat je deze aankopen automatisch verzekert met je creditcard. Win-winsituatie dus!

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0