Creditcard kosten

Wat kost een creditcard?

De creditcard wordt in Nederland steeds populairder. De creditcard is een betaalpas die je wereldwijd kunt gebruiken. Steeds meer mensen betalen met een creditcard. Het is namelijk snel, veilig én ook nog eens heel gemakkelijk. Maar wat kost een creditcard?

Creditcard kosten vergelijken

Om te weten wat de creditcard kosten zijn, is het van belang om te weten welke creditcard je wilt. Er zijn namelijk meerdere soorten creditcards. Je hebt bijvoorbeeld een prepaid creditcard of een zakelijke creditcard.  Bekijk onze creditcard acties om te zien wat creditcards kosten. Het is belangrijk om creditcard kosten te vergelijken zodat je kunt kiezen welke kredietkaart het beste bij je past. Voor deze keuze moet jij je afvragen met wat voor doel jij een creditcard aanschaft. Als jij van plan bent om je creditcard vaak te gaan gebruiken is het aan te raden om te kiezen voor een creditcard met meerdere opties. De meest aangevraagde creditcard is de Visa World Card. Waarschijnlijk omdat de kosten van een Visa Card niet al te hoog zijn. Deze kaart kun je wereldwijd gebruiken en heeft standaard een limiet van 2.500 euro per maand. Daarnaast zijn aankopen met deze creditcard 180 dagen verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Zo zijn er per creditcard meerdere luxe opties. Verwacht u de creditcard maar af en toe te gebruiken, dan hoeft een kredietkaart ook niet veel te kosten. Hier kun je bekijken wat de goedkoopste creditcard is. Het staat in ieder geval vast dat er een wereld voor je open gaat op het gebied van betalen.

Wereldwijde acceptatie

Een creditcard is een betaalpas die je wereldwijd kunt gebruiken. Bij een normale bankpas worden je betalingen direct afgeschreven. Een creditcard werkt anders. De uitgaven worden pas aan het eind van de maand van de bankrekening afgeschreven. Op deze manier kun je gebruik maken van een korte, renteloze lening. Tegenwoordig is er ook een pincode op de creditcard geïntroduceerd om de veiligheid te waarborgen. In het verleden was de creditcard en een handtekening voldoende om te kunnen betalen. Er is ontzettend veel informatie te vinden over creditcards. Wil je wereldwijd betalen? Neem dan een creditcard. Wij helpen je graag om de kosten van de kredietkaart zo laag mogelijk te houden.

Internet betalingen

Bij sommige aankopen is het noodzakelijk om in bezit te zijn van een creditcard. Veel producten van webshops kunnen alleen worden gekocht met een creditcard. De betaling kan gedaan worden met het creditcardnummer, tenaamstelling en einddatum. Er is geen pincode, elektronische handtekening of contact met de creditcardinstantie vereist om een betaling te kunnen doen. Tegenwoordig wordt er om extra veiligheid te waarborgen een extra verificatiestap genomen. De webshop brengt de klant dan in contact met de kaartuitgevende bank en voert een vaste of eenmalige wachtwoord in. Op deze manier kunnen klanten nog veiliger aankopen doen via internet met een creditcard. Bij veel Amerikaanse webshops is enkel creditcardbetaling mogelijk. Koop jij ook geregeld producten van internet en wil jij de mogelijkheid hebben om met een creditcard te betalen? De creditcard kosten wegen niet op tegen alle voordelen die de creditcard jou gaat geven. Zorg ervoor dat je zowel in het binnenland als in het buitenland altijd de optie hebt om te kunnen betalen.

In deze video wordt uitgelegd hoe een online betaling verloopt met een creditcard:

Creditcard Voorwaarden

Een creditcard geeft veel extra voordelen ten opzichte van een normale bankpas. Om een creditcard aan te kunnen vragen is het wel van belang dat de aanvrager 18 jaar of ouder is. Daarnaast moet je meestal over een Nederlandse bankrekening beschikken en mag je geen negatieve BKR notering hebben. Elke creditcard heeft zo zijn eigen voorwaarden. Per creditcard kun je de voorwaarden bekijken en de creditcard kosten vergelijken, zo weet je zeker dat jij straks de juiste keuze maakt.

Oorspronkelijk uit de VS

De creditcard komt oorspronkelijk uit de VS. De eerste creditcard is van de jaren 20 van de vorige eeuw. Amerika krijgt vanaf dat moment steeds meer de behoefte om gemakkelijk en tegen krediet te betalen. In 1938 bereikt de creditcard een mijlpaal. Vanaf dat moment beginnen verschillende bedrijven de creditcards van elkaar te accepteren. De creditcardorganisaties Visa en Mastercard ontstonden in 1966. Visa en Mastercard zijn nog altijd de populairste organisaties op het gebied van de creditcards. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de Visa Card kosten. Binnen de creditcardindustrie zijn er inmiddels al veel nieuwe concepten ontwikkeld.

Creditcard in Nederland

Hoewel de Verenigde Staten nog steeds een voorloper is wat betreft creditcardproducten, wordt de creditcard in Nederland steeds populairder. Het gebruik van de creditcard neemt in Nederland steeds meer toe. Al in 1957 brengt Diners club een creditcard uit op de Nederlandse markt. Dit was de eerste creditcardaanbieder in Nederland.

Creditcard acties

Om nog goedkoper te profiteren van het betaalgemak van een creditcard hebben wij ook vele acties. Bekijk al onze creditcard acties en maak een keuze. Bij sommige creditcards krijgt je bijvoorbeeld een WakaWaka Powerbank ter waarde van €69,95 cadeau of een geldbedrag. Wereldwijd betalen met je creditcard hoeft op deze manier niet veel te kosten.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0