Zakelijke creditcard zonder BKR toetsing aanvragen

Dit zijn de allerbeste zakelijke creditcards zonder BKR toetsing

Snel kiezen uit de beste zakelijke creditcards zonder BKR toetsing? Zie hier welke kaarten door andere bezoekers het meest werden aangevraagd:

Zakelijke creditcard aanvragen zonder BKR toetsing

Ben je ZZP’er met een negatieve BKR registratie dan is het niet mogelijk om een zakelijke creditcard aan te schaffen. Elke zakelijke creditcardaanvraag vereist namelijk een BKR toetsing. Wil jij als ondernemer met een negatieve BKR registratie toch genieten van de voordelen van een creditcard, overweeg dan om privé een prepaid creditcard aan te vragen. Deze prepaid card heeft geen BKR toetsing en kan dienen als je zakelijke creditcard.

naamprijs p/jrbeoordeling
bunq Debit Card aanvragen

bunq Debit Card aanvragen

Deze bunq Debit Card is gratis bij een bunq bankrekening. Je opent een rekening al vanaf € 2,99 per maand. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Debit Card werkt met een app. De bunq debitcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

gratis bij bankrekening
gratis bij bankrekening
limiet: n.v.t.
393
371 beoordelingen
virtuele creditcard direct beschikbaar
geen BKR toetsing
Vergelijk details
2 ICS GO Card (Visa prepaid)

ICS GO Card (Visa prepaid)

Met een ICS GO Card (Visa Prepaid) profiteer je van alle gemakken, net als bij een reguliere creditcard. Kom je (nog) niet in aanmerking voor een reguliere creditcard? Dan is de ICS GO Card (Visa Prepaid) een uitkomst. Er is geen inkomenseis en er volgt geen BKR-toetsing voor deze creditcard. Je kunt kiezen uit 3 kleuren, blauw, oranje of groen.

21.67
21,67
limiet: n.v.t.
362
157 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
300
419 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
4 N26 You (niet aan te vragen via ons)

N26 You (niet aan te vragen via ons)

De N26 You biedt je meer dan de reguliere N26 creditcard, zoals meerdere verzekeringen, gratis onbeperkt pinnen en een exclusieve creditcard in een persoonlijke kleur.

9.90
9,90
limiet: n.v.t.
254
46 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
5 N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Business is ideaal voor zzp-ers. Geen BKR toetsing en geen jaarlijkse kosten. De creditcard is gratis bij een N26 business betaalrekening.

0
0
limiet: n.v.t.
440
222 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Prepaid creditcard – geen BKR toetsing

Een prepaid creditcard heeft als grote voordeel dat je er zelf geld op moet storten. Er kan dus nooit meer worden uitgeven dan het door jou gestorte bedrag. Je gaat geen lening aan bij de creditcardmaatschappij en er vindt om die reden geen BKR toetsing plaats. Door zo’n prepaid card aan te schaffen voor je onderneming beschik je over een zakelijke creditcard zonder een BKR toetsing. Wil je alle andere mogelijkheden zien? Bekijk dan de pagina met aan te vragen credit cards of kies direct uit de beste creditcard acties & aanbiedingen. Een veel gekozen kaart is de MasterCard Classic. Eigenlijk kun je een prepaid creditcard dus zien als een normale goedkope creditcard, met als grootste verschil dat je er vooraf geld op stort. Beginnende ondernemers of met een negatieve BKR registratie kunnen van deze optie gebruik maken om toch een zakelijke creditcard voor hun onderneming aan te vragen. Je kunt immers geld op de prepaid creditcard storten dat afkomstig is van je zakelijke rekening. Zo geniet je van alle voordelen van een zakelijke creditcard ondanks je negatieve BKR registratie.

Voordelen zakelijke creditcard

Het grote voordeel van een zakelijke creditcard voor je onderneming is een duidelijke scheiding tussen je privé en je zakelijke uitgaven. Je hoeft aan het eind van de maand niet je creditcardoverzicht uit te pluizen om te zien welke uitgaven privé en welke zakelijk zijn gedaan. Een ander voordeel is dat alle aankopen automatisch verzekerd zijn. Als die nieuwe printer voor op kantoor defect wordt bezorgd, dan ben je hiervoor verzekerd, mits je de aankoop natuurlijk met je zakelijke creditcard hebt gedaan. Dit voordeel geldt ook als je een prepaid creditcard als zakelijke card gebruikt. Ben je een ondernemer die veel zaken doet in het buitenland, dan kun je echt niet zonder zakelijke creditcard. Het reserveren van een hotel, de borg voor je huurauto en het boeken van vliegtickets, allemaal zaken waar een creditcard voor nodig is. Mooi dat je dan kunt kiezen voor een prepaid card als zakelijke creditcard en zo de BKR toetsing ontwijkt. Zo geniet je toch van alle voordelen van een creditcard.

BKR Tiel

Het Bureau Krediet Registratie uit Tiel registreert alle gegevens van consumenten die een krediet zijn aangegaan. Dat zijn er veel, zo’n 8,5 miljoen. Bijna iedereen heeft namelijk weleens geld geleend voor bijvoorbeeld een hypotheek. Zolang je je betalingsverplichtingen netjes nakomt is er niets aan de hand. Heb je een betalingsachterstand dan krijg je een negatieve BKR registratie om zo te voorkomen dat je nog meer geld gaat lenen en steeds verder in de problemen raakt. Aangezien een creditcard ook een lening is, krijg je met een negatieve registratie geen gewone zakelijke creditcard. Een negatieve registratie kan alleen ongedaan worden gemaakt als de lening die de registratie veroorzaakt, wordt afgelost. Is dit geen optie op korte termijn, kies dan als ondernemer voor eerder genoemde oplossing: prepaid creditcard als zakelijke card gebruiken om zo de BKR toetsing te ontwijken.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0