Zakelijke creditcard zonder BKR toetsing aanvragen

Dit zijn de allerbeste zakelijke creditcards zonder BKR toetsing

Snel kiezen uit de beste zakelijke creditcards zonder BKR toetsing? Zie hier welke kaarten door andere bezoekers het meest werden aangevraagd:

Zakelijke creditcard aanvragen zonder BKR toetsing

Ben je ZZP’er met een negatieve BKR registratie dan is het niet mogelijk om een zakelijke creditcard aan te schaffen. Elke zakelijke creditcardaanvraag vereist namelijk een BKR toetsing. Deze toetsing vindt plaats omdat een creditcard een lening is en de geldverstrekkers willen weten of die lening aan het eind van de maand wel afgelost kan worden.

Wil jij als ondernemer met een negatieve BKR registratie toch genieten van de voordelen van een creditcard, overweeg dan om privé een prepaid creditcard aan te vragen. Deze prepaid card heeft geen BKR toetsing en kan dienen als je zakelijke creditcard. Door zo’n prepaid card aan te schaffen voor je onderneming beschik je over een zakelijke creditcard zonder een BKR toetsing. Wil je alle andere mogelijkheden zien? Bekijk dan de pagina met aan te vragen credit cards of kies direct uit de beste creditcard acties & aanbiedingen. Een veel gekozen kaart is de MasterCard Classic.

naamprijs p/jrbeoordeling
VIABUY prepaid creditcard

VIABUY prepaid creditcard

Binnen 24-uur geleverd & zonder BKR toetsing.

19.90
19,90
limiet: geen
325
95 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
2 Prepaid MasterCard

Prepaid MasterCard

Creditcard zonder BKR toetsing van het betrouwbare MasterCard. Nu met gratis tegoed.

17.50
17,50
limiet: geen
410
20 beoordelingen
€ 5 cadeau
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 Money2Go Prepaid MasterCard

Money2Go Prepaid MasterCard

Prepaid creditcard zonder BKR toetsing voor maar 9,95 per jaar.

9.95
9,95
limiet: prepaid
283
52 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
4 ANWB prepaid creditcard

ANWB prepaid creditcard

Met een ANWB prepaid creditcard geniet je van alle voordelen van een creditcard, maar houd je grip op je uitgaven. Je kunt namelijk nooit meer uitgeven dan het vooraf gestorte bedrag. Nú met € 5 tegoed op je kaart!

20
20
limiet: n.v.t.
0
Geen beoordelingen
€ 5 cadeau
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 GWK Prepaid Creditcard Cash Passport

GWK Prepaid Creditcard Cash Passport

Prepaid creditcard voor slechts 9,95 per jaar.

9.95
9,95
limiet: prepaid
338
37 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Prepaid creditcard – geen BKR toetsing

Een prepaid creditcard heeft als grote voordeel dat je er zelf geld op moet storten. Er kan dus nooit meer worden uitgeven dan het door jou gestorte bedrag. Je gaat geen lening aan bij de creditcardmaatschappij en er vindt om die reden geen BKR toetsing plaats. Eigenlijk kun je dit dus zien als een normale goedkope creditcard, met als grootste verschil dat je er vooraf geld op stort. Beginnende ondernemers of met een negatieve BKR registratie kunnen van deze optie gebruik maken om toch een zakelijke creditcard voor hun onderneming aan te vragen. Je kunt immers geld op de prepaid creditcard storten dat afkomstig is van je zakelijke rekening. Zo geniet je van alle voordelen van een zakelijke creditcard ondanks je negatieve BKR registratie.

Voordelen zakelijke creditcard

Het grote voordeel van een zakelijke creditcard voor je onderneming is een duidelijke scheiding tussen je privé en je zakelijke uitgaven. Je hoeft aan het eind van de maand niet je creditcardoverzicht uit te pluizen om te zien welke uitgaven privé en welke zakelijk zijn gedaan. Een ander voordeel is dat alle aankopen automatisch verzekerd zijn. Als die nieuwe printer voor op kantoor defect wordt bezorgd, dan ben je hiervoor verzekerd, mits je de aankoop natuurlijk met je zakelijke creditcard hebt gedaan. Dit voordeel geldt ook als je een prepaid creditcard als zakelijke card gebruikt. Ben je een ondernemer die veel zaken doet in het buitenland, dan kun je echt niet zonder zakelijke creditcard. Het reserveren van een hotel, de borg voor je huurauto en het boeken van vliegtickets, allemaal zaken waar een creditcard voor nodig is. Mooi dat je dan kunt kiezen voor een prepaid card als zakelijke creditcard en zo de BKR toetsing ontwijkt. Zo geniet je toch van alle voordelen van een creditcard.

BKR Tiel

Het Bureau Krediet Registratie uit Tiel registreert alle gegevens van consumenten die een krediet zijn aangegaan. Dat zijn er veel, zo’n 8,5 miljoen. Bijna iedereen heeft namelijk weleens geld geleend voor bijvoorbeeld een hypotheek. Zolang je je betalingsverplichtingen netjes nakomt is er niets aan de hand. Heb je een betalingsachterstand dan krijg je een negatieve BKR registratie om zo te voorkomen dat je nog meer geld gaat lenen en steeds verder in de problemen raakt. Aangezien een creditcard ook een lening is, krijg je met een negatieve registratie geen gewone zakelijke creditcard. Een negatieve registratie kan alleen ongedaan worden gemaakt als de lening die de registratie veroorzaakt, wordt afgelost. Is dit geen optie op korte termijn, kies dan als ondernemer voor eerder genoemde oplossing: prepaid creditcard als zakelijke card gebruiken om zo de BKR toetsing te ontwijken.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0