Creditcard zonder ICS aanvragen

Creditcards zonder ICS

Wanneer je een creditcard aanvraagt zul je de naam International Card Services, ook wel ICS genoemd, snel tegenkomen. ICS is een dochteronderneming van ABN AMRO en is de grootste maatschappij op het gebied van creditcards in Nederland. Het bedrijf zorgt voor meerdere aanbieders de uitgifte van creditcards, zoals die van de ABN AMRO zelf, de ANWB en de Bijenkorf. Met een creditcard van ICS ben je niet gebonden aan een vaste bank.

naamprijs p/jrbeoordeling
bunq Debit Card aanvragen

bunq Debit Card aanvragen

Deze bunq Debit Card is gratis bij een bunq bankrekening. Je opent een rekening al vanaf € 2,99 per maand. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Debit Card werkt met een app. De bunq debitcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

gratis bij bankrekening
gratis bij bankrekening
limiet: n.v.t.
393
371 beoordelingen
virtuele creditcard direct beschikbaar
geen BKR toetsing
Vergelijk details
2 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
300
419 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 Flying Blue Silver aanvragen

Flying Blue Silver aanvragen

Spaar met de Flying Blue Silver creditcard minimaal 0,8 Mile met al je aankopen. Inclusief een reisongevallen-, reisongemakken- en aankoopverzekering. Nú het eerste jaar helemaal gratis!

75.00
75,00
limiet: geen
315
68 beoordelingen
1e jaar gratis
Jaarlijks 15 XP cadeau
Vergelijk details
4 American Express Metal Platinum aanvragen

American Express Metal Platinum aanvragen

Met de American Express Platinum creditcard geniet je van snelle grenspassage op Schiphol met Privium Plus t.w.v. € 370, je hebt onbeperkt toegang tot ruim 1200 luchthavenlounges wereldwijd t.w.v. € 910 en tevens een uitgebreide reis(ongevallen)verzekeringen, een annuleringsverzekering en een autohuurverzekering.

780
780
limiet: geen
368
25 beoordelingen
Schiphol Previum t.w.v. € 370
Vergelijk details
5 American Express Flying Blue Gold aanvragen

American Express Flying Blue Gold aanvragen

De American Express Flying Blue Gold heeft nu het eerste jaar 50% korting à € 85. Maar dat is nog niet alles, je spaart namelijk met al je aankopen minimaal 1 Mile en ontvangt een jaarlijkse bonus van 30 XP cadeau.

170
170
limiet: flexibel
400
18 beoordelingen
1e jaar 50% korting
Jaarlijks 30 XP cadeau
Vergelijk details
6 American Express Flying Blue aanvragen

American Express Flying Blue aanvragen

De American Express Flying Blue Entry card is een populaire creditcard voor een goede prijs. Je spaart 0,5 Miles met al je aankopen. Inclusief aankoopverzekering, fraudebescherming en Geld-Terug-Garantie.

35.00
35,00
limiet: geen
350
6 beoordelingen
€ 35,00
0,5 Miles sparen
Vergelijk details
7 American Express Green aanvragen

American Express Green aanvragen

Spaar met je American Express Green Card punten voor mooie reizen en cadeaus. Verzekerd op reis met een reisongemakken en reisongevallenverzekering. Deze American Express Green card ontvang je nu het eerste jaar helemaal gratis!

66.00
66,00
limiet: geen
303
66 beoordelingen
1e jaar gratis
Spaar Membership Rewards punten
Vergelijk details
8 American Express Blue aanvragen

American Express Blue aanvragen

Deze instapkaart van American Express kost maar € 3 per maand. Je geniet van alle voordelen die betalen met een creditcard biedt, zoals onder andere veilig en verzekerd betalen.

0
0
limiet: geen
410
40 beoordelingen
Inclusief 2 Extra Blue Cards
Vergelijk details
9 American Express Gold Card aanvragen

American Express Gold Card aanvragen

Met de Amex Gold Card ontvang je 2 x per jaar gratis luchthaven loungetoegang. Inclusief reis en annuleringsverzekering. Je spaart 1,2 punt per uitgegeven euro voor mooie ervaringen. Nu de eerste 6 maanden gratis aan te vragen.

198
198
limiet: geen
364
14 beoordelingen
€ 99
2 x gratis loungetoegang
Vergelijk details
10 American Express Flying Blue Platinum aanvragen

American Express Flying Blue Platinum aanvragen

De American Express Flying Blue Platinum Card is nu tijdelijk het eerste jaar met 50% korting aan te vragen. Je spaart minimaal 1,5 Mile met al je aankopen. Autohuurverzekering bovenop de uitgebreide reisverzekeringen.

600
600
limiet: geen
400
14 beoordelingen
1e jaar 50% korting
jaarlijks 60 XP cadeau
Vergelijk details
11 N26 You (niet aan te vragen via ons)

N26 You (niet aan te vragen via ons)

De N26 You biedt je meer dan de reguliere N26 creditcard, zoals meerdere verzekeringen, gratis onbeperkt pinnen en een exclusieve creditcard in een persoonlijke kleur.

9.90
9,90
limiet: n.v.t.
254
46 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
12 N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Business is ideaal voor zzp-ers. Geen BKR toetsing en geen jaarlijkse kosten. De creditcard is gratis bij een N26 business betaalrekening.

0
0
limiet: n.v.t.
440
222 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
13 N26 Metal aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Metal aanvragen (niet aan te vragen via ons)

Dit is de duurste N26 creditcard maar je krijgt daar veel voor terug. Alle voordelen van de N26 You en daarbij een Priority klantenservice, korting bij diverse partners en een toffe metal card.

202.80
202,80
limiet: n.v.t.
292
13 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
14 N26 Debit Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Debit Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Mastercard Debit is gratis bij een betaalrekening, niet alleen het eerste jaar maar gedurende de gehele looptijd. Er vindt geen BKR toetsing plaats en met een spoedverzending heb je de kaart binnen 48 uur in huis.

0
0
limiet: n.v.t.
416
307 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details

Hoewel ICS dé marktleider van creditcardaanbieders in Nederland is, is het ook mogelijk om een creditcard zonder ICS aan te vragen. Dit vergt weliswaar wat zoekwerk, maar is voor sommige mensen zeker het zoeken waard. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hogere spaarrente of wil je niet vastzitten aan een contract of ‘abonnement’? Dan is een creditcard zonder ICS aan te raden. Kies bijvoorbeeld voor een creditcard van een andere aanbieder zoals een creditcard van Qander of schaf een prepaid creditcard aan.

Een creditcard niet van ICS

Wanneer je op zoek bent naar een andere aanbieder voor creditcards van ICS is het aan te raden om eens een kijkje te nemen bij Qander. Qander is een (online) bank die de creditcards voor onder andere Knab (particulier), Holland Visa Card, eigen Qander creditcard en GAMMA levert. Veel mensen kiezen voor een creditcard niet van ICS zoals de diensten van Qander om gebruik te kunnen maken van gespreid betalen. Bij de meeste aanbieders van creditcards is dit namelijk niet mogelijk. Met de creditcards van Qander kun je ervoor kiezen om gespreid te betalen. Let wel op dat je rente verschuldigd bent over het openstaande bedrag op je rekeningoverzicht.

Je kunt bij Qander er altijd voor kiezen om het hele bedrag in één keer af te lossen. Dit is natuurlijk rentevrij. Wanneer je voor een creditcard van Qander kiest, sluit je een zogeheten kredietovereenkomst af, net zoals bij andere creditcards het geval is. Het grote voordeel van een overeenkomst afsluiten bij Qander is dat de creditcards bij iedere Nederlandse bankrekening passen. Je hoeft dus niet een totaal nieuwe bankrekening te openen wanneer je voor Qander kiest. Met de creditcards van Qander kun je net als bij een creditcard van ICS gemakkelijk, snel en veilig betalen in het binnen- en buitenland. Bekijk hier een video van Qander waarin ze meer informatie geven over betalen met een creditcard van Qander.

Creditcard geen ICS: prepaid creditcard

Wil je liever niet vastzitten aan een bepaald contract of abonnement? Ook dan kun je kiezen voor een creditcard zonder ICS. Er zijn een aantal aanbieders die prepaid creditcards aanbieden. Een prepaid creditcard is als het ware hetzelfde als een prepaid beltegoedkaart: je laadt de kaart op met een bedrag naar keuze om dit bedrag vervolgens te kunnen spenderen. Betalen met een prepaid creditcard is net zo veilig als met een gewone creditcard. Bekijk hier een video over de mogelijkheden van een prepaid creditcard. Een aantal voordelen van een prepaid creditcard zijn:

  • Je geeft niet meer geld uit dan erop staat
  • Je bouwt geen schuld op
  • Je kunt eenvoudig en snel online (en offline) betalen
  • Je geniet van de voordelen van een creditcard zonder er één aan te vragen
  • Een prepaid creditcard heb je binnen korte tijd in huis en kun je dus sneller gebruiken dan een gewone creditcard.

Alle prepaid creditcards zijn eenvoudig te verkrijgen. Toch zijn er wel verschillen te vinden in het soort prepaid creditcards: het is dus aan te raden om prepaid creditcards te vergelijken. Let hierbij bijvoorbeeld op de volgende punten:

  • Het kost geld om een bedrag op je kaart te zetten
  • Bekijk goed of je prepaid creditcard een maximaal limiet heeft
  • Kijk of de prepaid creditcard geldig is bij hotels en autoverhuurders, niet ieder hotel of iedere verhuurder accepteert prepaid kaarten.

Het is dus zeker wel mogelijk om een creditcard zonder ICS aan te vragen. Kijk voor jezelf welke optie het beste bij jou past: ga je voor een van de creditcards van Qander of kies je toch voor een prepaid creditcard? Zet de voor- en nadelen van beide opties eens op een rij en wie weet betaal jij binnenkort op een snelle en eenvoudige manier via Qander of een prepaid creditcard.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0