Creditcards zonder ICS

Wanneer je een creditcard aanvraagt zul je de naam International Card Services, ook wel ICS genoemd, snel tegenkomen. ICS is een dochteronderneming van ABN AMRO en is de grootste maatschappij op het gebied van creditcards in Nederland. Het bedrijf zorgt voor meerdere aanbieders de uitgifte van creditcards, zoals die van de ABN AMRO zelf, de ANWB en de Bijenkorf. Met een creditcard van ICS ben je niet gebonden aan een vaste bank.

naamprijs p/jrbeoordeling
Flying Blue Silver

Flying Blue Silver

Spaar met de Flying Blue Silver creditcard minimaal 0,8 Mile met al je aankopen. Inclusief een reisongevallen-, reisongemakken- en aankoopverzekering. Nú het eerste jaar helemaal gratis!

75.00
75,00
limiet: geen
333
42 beoordelingen
1e jaar gratis
Jaarlijks 15 XP cadeau
Vergelijk details
2 American Express Platinum

American Express Platinum

Met de American Express Platinum creditcard geniet je van snelle grenspassage op Schiphol met Privium Plus t.w.v. € 215, je hebt onbeperkt toegang tot ruim 1200 luchthavenlounges wereldwijd t.w.v. € 800 en tevens een uitgebreide reis(ongevallen)verzekeringen, een annuleringsverzekering en een autohuurverzekering.

702
702
limiet: geen
400
9 beoordelingen
1e jaar 50% korting
Schiphol Previum t.w.v. € 215
Vergelijk details
3 American Express Flying Blue Gold

American Express Flying Blue Gold

De American Express Flying Blue Gold heeft nu het eerste jaar 50% korting à € 85. Maar dat is nog niet alles, je spaart namelijk met al je aankopen minimaal 1 Mile en ontvangt een jaarlijkse bonus van 30 XP cadeau.

170
170
limiet: flexibel
413
16 beoordelingen
1e jaar 50% korting
Jaarlijks 30 XP cadeau
Vergelijk details
4 American Express Flying Blue

American Express Flying Blue

De American Express Flying Blue Entry card is een populaire creditcard voor een goede prijs. Je spaart 0,5 Miles met al je aankopen. Inclusief aankoopverzekering, fraudebescherming en Geld-Terug-Garantie.

35.00
35,00
limiet: geen
340
5 beoordelingen
€ 35,00
0,5 Miles sparen
Vergelijk details
5 American Express Green

American Express Green

Spaar met je American Express Green Card punten voor mooie reizen en cadeaus. Nu het eerste jaar helemaal gratis t.w.v € 66. Verzekerd op reis met een reisongemakken en reisongevallenverzekering.

66.00
66,00
limiet: geen
297
39 beoordelingen
1e jaar gratis
Spaar Membership Rewards punten
Vergelijk details
6 American Express Blue

American Express Blue

Deze instapkaart van American Express kost maar € 3 per maand. Je geniet van alle voordelen die betalen met een creditcard biedt, zoals onder andere veilig en verzekerd betalen.

36.00
36,00
limiet: geen
439
28 beoordelingen
€ 3 per maand
Inclusief 2 Extra Blue Cards
Vergelijk details
7 American Express Gold Card

American Express Gold Card

Je kunt de American Express Gold card nu 6 maanden GRATIS uitproberen. Tevens krijg je 2 x per jaar gratis luchthaven loungetoegang! Spaar 1,2 punt per uitgegeven euro voor mooie ervaringen.

198
198
limiet: geen
444
9 beoordelingen
half jaar gratis
2 x gratis loungetoegang
Vergelijk details
8 American Express Flying Blue Platinum

American Express Flying Blue Platinum

De American Express Flying Blue Platinum Card is nu tijdelijk het eerste jaar met 50% korting aan te vragen. Je spaart minimaal 1,5 Mile met al je aankopen. Autohuurverzekering bovenop de uitgebreide reisverzekeringen.

600
600
limiet: geen
408
13 beoordelingen
1e jaar 50% korting
jaarlijks 60 XP cadeau
Vergelijk details

Hoewel ICS dé marktleider van creditcardaanbieders in Nederland is, is het ook mogelijk om een creditcard zonder ICS aan te vragen. Dit vergt weliswaar wat zoekwerk, maar is voor sommige mensen zeker het zoeken waard. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hogere spaarrente of wil je niet vastzitten aan een contract of ‘abonnement’? Dan is een creditcard zonder ICS aan te raden. Kies bijvoorbeeld voor een creditcard van een andere aanbieder zoals een creditcard van Qander of schaf een prepaid creditcard aan.

Een creditcard niet van ICS

Wanneer je op zoek bent naar een andere aanbieder voor creditcards van ICS is het aan te raden om eens een kijkje te nemen bij Qander. Qander is een (online) bank die de creditcards voor onder andere Knab (particulier), Holland Visa Card, eigen Qander creditcard en GAMMA levert. Veel mensen kiezen voor een creditcard niet van ICS zoals de diensten van Qander om gebruik te kunnen maken van gespreid betalen. Bij de meeste aanbieders van creditcards is dit namelijk niet mogelijk. Met de creditcards van Qander kun je ervoor kiezen om gespreid te betalen. Let wel op dat je rente verschuldigd bent over het openstaande bedrag op je rekeningoverzicht.

Je kunt bij Qander er altijd voor kiezen om het hele bedrag in één keer af te lossen. Dit is natuurlijk rentevrij. Wanneer je voor een creditcard van Qander kiest, sluit je een zogeheten kredietovereenkomst af, net zoals bij andere creditcards het geval is. Het grote voordeel van een overeenkomst afsluiten bij Qander is dat de creditcards bij iedere Nederlandse bankrekening passen. Je hoeft dus niet een totaal nieuwe bankrekening te openen wanneer je voor Qander kiest. Met de creditcards van Qander kun je net als bij een creditcard van ICS gemakkelijk, snel en veilig betalen in het binnen- en buitenland. Bekijk hier een video van Qander waarin ze meer informatie geven over betalen met een creditcard van Qander.

Creditcard geen ICS: prepaid creditcard

Wil je liever niet vastzitten aan een bepaald contract of abonnement? Ook dan kun je kiezen voor een creditcard zonder ICS. Er zijn een aantal aanbieders die prepaid creditcards aanbieden. Een prepaid creditcard is als het ware hetzelfde als een prepaid beltegoedkaart: je laadt de kaart op met een bedrag naar keuze om dit bedrag vervolgens te kunnen spenderen. Betalen met een prepaid creditcard is net zo veilig als met een gewone creditcard. Bekijk hier een video over de mogelijkheden van een prepaid creditcard. Een aantal voordelen van een prepaid creditcard zijn:

  • Je geeft niet meer geld uit dan erop staat
  • Je bouwt geen schuld op
  • Je kunt eenvoudig en snel online (en offline) betalen
  • Je geniet van de voordelen van een creditcard zonder er één aan te vragen
  • Een prepaid creditcard heb je binnen korte tijd in huis en kun je dus sneller gebruiken dan een gewone creditcard.

Alle prepaid creditcards zijn eenvoudig te verkrijgen. Toch zijn er wel verschillen te vinden in het soort prepaid creditcards: het is dus aan te raden om prepaid creditcards te vergelijken. Let hierbij bijvoorbeeld op de volgende punten:

  • Het kost geld om een bedrag op je kaart te zetten
  • Bekijk goed of je prepaid creditcard een maximaal limiet heeft
  • Kijk of de prepaid creditcard geldig is bij hotels en autoverhuurders, niet ieder hotel of iedere verhuurder accepteert prepaid kaarten.

Het is dus zeker wel mogelijk om een creditcard zonder ICS aan te vragen. Kijk voor jezelf welke optie het beste bij jou past: ga je voor een van de creditcards van Qander of kies je toch voor een prepaid creditcard? Zet de voor- en nadelen van beide opties eens op een rij en wie weet betaal jij binnenkort op een snelle en eenvoudige manier via Qander of een prepaid creditcard.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0