Zonder vast inkomen een creditcard aanvragen

Creditcard aanvragen zonder vast inkomen is dat mogelijk?

Deze creditcards kun je aanvragen zonder vast inkomen:

naamprijs p/jrbeoordeling
bunq Debit Card aanvragen

bunq Debit Card aanvragen

Deze bunq Debit Card is gratis bij een bunq bankrekening. Je opent een rekening al vanaf € 2,99 per maand. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Debit Card werkt met een app. De bunq debitcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

gratis bij bankrekening
gratis bij bankrekening
limiet: n.v.t.
393
371 beoordelingen
virtuele creditcard direct beschikbaar
geen BKR toetsing
Vergelijk details
2 ICS GO Card (Visa prepaid)

ICS GO Card (Visa prepaid)

Met een ICS GO Card (Visa Prepaid) profiteer je van alle gemakken, net als bij een reguliere creditcard. Kom je (nog) niet in aanmerking voor een reguliere creditcard? Dan is de ICS GO Card (Visa Prepaid) een uitkomst. Er is geen inkomenseis en er volgt geen BKR-toetsing voor deze creditcard. Je kunt kiezen uit 3 kleuren, blauw, oranje of groen.

21.67
21,67
limiet: n.v.t.
362
157 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
300
419 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
4 N26 You (niet aan te vragen via ons)

N26 You (niet aan te vragen via ons)

De N26 You biedt je meer dan de reguliere N26 creditcard, zoals meerdere verzekeringen, gratis onbeperkt pinnen en een exclusieve creditcard in een persoonlijke kleur.

9.90
9,90
limiet: n.v.t.
254
46 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
5 N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

N26 Business Mastercard aanvragen (niet aan te vragen via ons)

De N26 Business is ideaal voor zzp-ers. Geen BKR toetsing en geen jaarlijkse kosten. De creditcard is gratis bij een N26 business betaalrekening.

0
0
limiet: n.v.t.
440
222 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Creditcard zonder vast of met een laag inkomen

Veel creditcards geven je de mogelijkheid om overal ter wereld te betalen. De meeste creditcards zoals de ABN AMRO creditcard en de Visa World Card hebben een inkomenseis. Dit houdt in dat er elke maand minimaal een bepaald bedrag netto moet worden bijgeschreven. Is het ook mogelijk om een creditcard aan te schaffen zonder vast inkomen, of wanneer je niet zoveel verdient? Ja, hier zijn zeker mogelijkheden voor. Er zijn namelijk ook creditcards die je kunt aanvragen zonder vast inkomen. Dus ook als student zonder inkomen of wanneer je al met pensioen bent, is het mogelijk om aankopen te doen met een creditcard. Zo kan iedereen profiteren  van de voordelen van een creditcard.

Voordelen van een creditcard

Met een creditcard heb je de mogelijkheid om wereldwijd betalingen te verrichten. Online kun je veilig aankopen doen en daarnaast kun je met veel creditcards genieten van de leukste aanbiedingen. De Visa World Card biedt extra voordeel met de creditcard. Je kunt elke maand gebruik maken van diverse aanbiedingen bij hun partners. De meeste partners zijn bekende merken en elke maand komen er weer bekende merken bij. Zo zijn er nog veel meer voordelen van een creditcard op te noemen. Het staat in ieder geval vast dat een creditcard veel deuren opent op het gebied van betalen.

Voordelen van betalen met een creditcard:

Creditcard zonder vast inkomen


Ook zonder vast inkomen is het mogelijk om een creditcard aan te vragen. Een mooie optie is dan de Prepaid Mastercard. De prepaid Mastercard is voor iedereen vanaf 18 jaar aan te vragen en werkt bijna hetzelfde als een gewone creditcard. Het enige verschil is dat je vooraf geld stort op de kaart. Zolang je saldo toereikend is, kun je aankopen blijven doen. Het grootste voordeel is dat je deze kredietkaart ook zonder vast inkomen kunt aanvragen.

Creditcard zonder inkomen

Ook op de Money2go Prepaid Mastercard is geen inkomenseis van toepassing. Deze creditcard kun je dus ook aanvragen zonder inkomen. Deze creditcard is zeer geschikt voor mensen met een laag inkomen. Er wordt namelijk geen BKR-toetsing gedaan en je betaalt geen rente of verborgen kosten. Dit is een ideaal betaalmiddel als je bijvoorbeeld wilt reizen of om online producten mee te kopen.

Visa Card

De Visa World Card kun je overal ter wereld gebruiken. Helaas geldt voor deze creditcard wel als eis dat je voldoende inkomen hebt. Je voldoet hier aan als je minimaal 1.150 euro netto per maand ontvangt. Daarnaast heb je de Visa World Card Gold, deze creditcard heeft een nog hogere inkomenseis. Je kunt deze kaart aanvragen met een inkomen vanaf 1.250 euro netto per maand. Het is niet mogelijk om deze Visa Card aan te vragen zonder inkomen. Dit heeft onder andere te maken met het hoge limiet van de creditcard. Met de Visa World Card Gold heb je bijvoorbeeld een limiet van 5.000 euro per maand.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van een creditcard maar heb je geen vast inkomen? Ook zonder inkomen of met een laag inkomen is het mogelijk om een kredietkaart aan te vragen en te profiteren van alle voordelen. Bekijk nu al onze creditcards voorzien van de voorwaarden en maak je keuze.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0