Zonder vast inkomen een creditcard aanvragen

Creditcard aanvragen zonder vast inkomen is dat mogelijk?

Deze creditcards kun je aanvragen zonder vast inkomen:

naamprijs p/jrbeoordeling
N26 Debit Mastercard aanvragen

N26 Debit Mastercard aanvragen

De N26 Mastercard Debit is gratis bij een betaalrekening, niet alleen het eerste jaar maar gedurende de gehele looptijd. Er vindt geen BKR toetsing plaats en met een spoedverzending heb je de kaart binnen 48 uur in huis.

0
0
limiet: n.v.t.
421
293 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
2 bunq Travel Card aanvragen

bunq Travel Card aanvragen

Deze bunq Travel Card kost eenmalig € 9,99 en er worden géén maandelijkse kosten in rekening gebracht. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Travel Card werkt met een app. De creditcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

0
0
limiet: n.v.t.
420
259 beoordelingen
gratis
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
306
234 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
4 Veritas Prepaid Mastercard aanvragen

Veritas Prepaid Mastercard aanvragen

Deze prepaid Veritas creditcard wordt uitgegeven door Mastercard. Er vindt geen BKR check plaats, zelfs zonder bankrekening aan te vragen. Zeer geschikt voor studenten, ZZP'ers en mensen met een BKR notering.

29.90
29,90
limiet:
0
Geen beoordelingen
€ 29,90
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 N26 You aanvragen

N26 You aanvragen

De N26 You biedt je meer dan de reguliere N26 creditcard, zoals meerdere verzekeringen, gratis onbeperkt pinnen en een exclusieve creditcard in een persoonlijke kleur.

9.90
9,90
limiet: n.v.t.
279
24 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
6 N26 Business Mastercard aanvragen

N26 Business Mastercard aanvragen

De N26 Business is ideaal voor zzp-ers. Geen BKR toetsing en geen jaarlijkse kosten. De creditcard is gratis bij een N26 business betaalrekening.

0
0
limiet: n.v.t.
443
219 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
7 N26 Metal aanvragen

N26 Metal aanvragen

Dit is de duurste N26 creditcard maar je krijgt daar veel voor terug. Alle voordelen van de N26 You en daarbij een Priority klantenservice, korting bij diverse partners en een toffe metal card.

202.80
202,80
limiet: n.v.t.
280
5 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details
8 2 alternatieven voor de GWK Prepaid Creditcard

2 alternatieven voor de GWK Prepaid Creditcard

Prepaid creditcard voor slechts 9,95 per jaar.

9.95
9,95
limiet: prepaid
316
112 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details

Creditcard zonder vast of met een laag inkomen

Veel creditcards geven je de mogelijkheid om overal ter wereld te betalen. De meeste creditcards zoals de ABN AMRO creditcard en de Visa World Card hebben een inkomenseis. Dit houdt in dat er elke maand minimaal een bepaald bedrag netto moet worden bijgeschreven. Is het ook mogelijk om een creditcard aan te schaffen zonder vast inkomen, of wanneer je niet zoveel verdient? Ja, hier zijn zeker mogelijkheden voor. Er zijn namelijk ook creditcards die je kunt aanvragen zonder vast inkomen. Dus ook als student zonder inkomen of wanneer je al met pensioen bent, is het mogelijk om aankopen te doen met een creditcard. Zo kan iedereen profiteren  van de voordelen van een creditcard.

Voordelen van een creditcard

Met een creditcard heb je de mogelijkheid om wereldwijd betalingen te verrichten. Online kun je veilig aankopen doen en daarnaast kun je met veel creditcards genieten van de leukste aanbiedingen. De Visa World Card biedt extra voordeel met de creditcard. Je kunt elke maand gebruik maken van diverse aanbiedingen bij hun partners. De meeste partners zijn bekende merken en elke maand komen er weer bekende merken bij. Zo zijn er nog veel meer voordelen van een creditcard op te noemen. Het staat in ieder geval vast dat een creditcard veel deuren opent op het gebied van betalen.

Voordelen van betalen met een creditcard:

Creditcard zonder vast inkomen


Ook zonder vast inkomen is het mogelijk om een creditcard aan te vragen. Een mooie optie is dan de Prepaid Mastercard. De prepaid Mastercard is voor iedereen vanaf 18 jaar aan te vragen en werkt bijna hetzelfde als een gewone creditcard. Het enige verschil is dat je vooraf geld stort op de kaart. Zolang je saldo toereikend is, kun je aankopen blijven doen. Het grootste voordeel is dat je deze kredietkaart ook zonder vast inkomen kunt aanvragen.

Creditcard zonder inkomen

Ook op de Money2go Prepaid Mastercard is geen inkomenseis van toepassing. Deze creditcard kun je dus ook aanvragen zonder inkomen. Deze creditcard is zeer geschikt voor mensen met een laag inkomen. Er wordt namelijk geen BKR-toetsing gedaan en je betaalt geen rente of verborgen kosten. Dit is een ideaal betaalmiddel als je bijvoorbeeld wilt reizen of om online producten mee te kopen.

Visa Card

De Visa World Card kun je overal ter wereld gebruiken. Helaas geldt voor deze creditcard wel als eis dat je voldoende inkomen hebt. Je voldoet hier aan als je minimaal 1.150 euro netto per maand ontvangt. Daarnaast heb je de Visa World Card Gold, deze creditcard heeft een nog hogere inkomenseis. Je kunt deze kaart aanvragen met een inkomen vanaf 1.250 euro netto per maand. Het is niet mogelijk om deze Visa Card aan te vragen zonder inkomen. Dit heeft onder andere te maken met het hoge limiet van de creditcard. Met de Visa World Card Gold heb je bijvoorbeeld een limiet van 5.000 euro per maand.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van een creditcard maar heb je geen vast inkomen? Ook zonder inkomen of met een laag inkomen is het mogelijk om een kredietkaart aan te vragen en te profiteren van alle voordelen. Bekijk nu al onze creditcards voorzien van de voorwaarden en maak je keuze.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0