Snel en veilig een creditcard aanvragen

Wil je een credit card aanvragen?

Het aanvragen van een nieuwe credit card kan gelukkig heel simpel online. Gebruik onderstaande tabel om snel te zien welke het meest geschikt is voor jouw situatie. Dit zijn de vijf meest aangevraagde creditcards. In de tabel zie je snel welke je kunt aanvragen als je bijvoorbeeld de laagste prijs wilt, of juist het hoogste limiet, etc.

lees verder

naamprijs per jaarbeoordeling
MasterCard Classic aanvragen

MasterCard Classic aanvragen

Vrijwel alle aankopen 180 dagen verzekerd. Veilig (online) betalen in binnen- en buitenland. Mastercard heeft een 24/7 Service en Fraudepreventie.

29.95
29,95
limiet: 5000
412
420 beoordelingen
Airmiles bij alle aankopen in het buitenland
Vergelijk details
2 Visa World Card aanvragen

Visa World Card aanvragen

Visa is wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard. Je aankopen zijn automatisch 180 verzekerd en aflevergarantie op je aankopen. Altijd inzicht in je uitgaven met de ICS app.

39.95
39,95
limiet: 5.000
422
290 beoordelingen
Vergelijk details
3 ABN AMRO Creditcard

ABN AMRO Creditcard

De ABN AMRO creditcard is een van de meest gekozen creditcards. Handig voor op reis: je kunt er namelijk wereldwijd veilig mee betalen. Een ander voordeel is dat al je aankopen 180 dagen zijn verzekerd tegen schade of verlies.

20.40
20,40
limiet:
314
73 beoordelingen
Vergelijk details
4 bunq Debit Card aanvragen

bunq Debit Card aanvragen

Deze bunq Debit Card is gratis bij een bunq bankrekening. Je opent een rekening al vanaf € 2,99 per maand. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Debit Card werkt met een app. De bunq debitcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

gratis bij bankrekening
gratis bij bankrekening
limiet: n.v.t.
393
371 beoordelingen
virtuele creditcard direct beschikbaar
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 ICS GO Card (Visa prepaid)

ICS GO Card (Visa prepaid)

Met een ICS GO Card (Visa Prepaid) profiteer je van alle gemakken, net als bij een reguliere creditcard. Kom je (nog) niet in aanmerking voor een reguliere creditcard? Dan is de ICS GO Card (Visa Prepaid) een uitkomst. Er is geen inkomenseis en er volgt geen BKR-toetsing voor deze creditcard. Je kunt kiezen uit 3 kleuren, blauw, oranje of groen.

21.67
21,67
limiet: n.v.t.
362
157 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details
6 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
300
419 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
7 Visa World Panda Card aanvragen

Visa World Panda Card aanvragen

Steun automatisch een goed doel met deze creditcard. Geniet verder van alle betrouwbaarheid van Visa. Vrijwel al je aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging en met aankoopverzekering.

39.95
39,95
limiet: 5.000
294
52 beoordelingen
Vergelijk details
8 ANWB Visa Card aanvragen

ANWB Visa Card aanvragen

De voordeligste creditcard voor ANWB-leden. Slechts € 24,95 per jaar. Inclusief aankoopverzekering van 180 dagen.

24.95
24,95
limiet: 2500
324
54 beoordelingen
Vergelijk details
9 ANWB Visa Silver Card aanvragen

ANWB Visa Silver Card aanvragen

De ANWB Visa Silver Card heeft enkele voordelen t.o.v. de ANWB Visa Card. Je bestedingslimiet is € 3500 i.p.v. € 2500, je hebt een langere aankoopverzekering van maar liefst 270 dagen, € 1000 noodgeld op reis en je eigen risico autohuur is verzekerd tot € 750.

34.95
34,95
limiet: 3500
379
24 beoordelingen
€ 17,50
1ste jaar 50% korting
Vergelijk details
10 Flying Blue Silver aanvragen

Flying Blue Silver aanvragen

Spaar met de Flying Blue Silver creditcard minimaal 0,8 Mile met al je aankopen. Inclusief een reisongevallen-, reisongemakken- en aankoopverzekering. Nú het eerste jaar helemaal gratis!

75.00
75,00
limiet: geen
315
68 beoordelingen
1e jaar gratis
Jaarlijks 15 XP cadeau
Vergelijk details

Het laatste creditcard nieuws

Schrijf je gratis in mis nooit meer een creditcard-aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail

Wie kan een credit card aanvragen?

In principe kan iedereen vanaf 18 jaar een credit card aanvragen. Vaak is er wel een inkomenseis. Er zijn echter ook kaarten speciaal voor jongeren met een laag inkomen. Bijkomend voordeel: je betaalt dan ook een laag bedrag aan jaarbijdrage. Een aanvraag van de ANWB Visa kost het eerste jaar zelfs niks. Ook een N26 Mastercard Debit is helemaal gratis.

Waar vind ik de beste acties?

Creditcardmaatschappijen stunten veel om nieuwe klanten aan te trekken. Dit is volledig in jouw voordeel. Er zijn vaak leuke aanbiedingen te vinden voor nieuwe klanten. Op de pagina met creditcard acties vind je een volledig overzicht van kaarten waar je bij een aanvraag gebruik kunt maken van een aanbieding.

Geen inkomenseis of BKR check met prepaid

Erg populair tegenwoordig zijn de prepaid cards. Je krijg dezelfde voordelen als met een gewone, maar dan zonder dat je achteraf betaalt. Je stort vooraf geld op je kaart. Zo loop je niet tegen verrassingen aan, want: op=op. Bovendien wordt er geen inkomenstest gedaan. Iedereen kan dus in principe zo’n credit card bestellen. De populairste is de N26 Mastercard Debit.

Gratis cadeau erbij

Veel maatschappijen geven een cadeau na het aanvragen. Je pakt zo mooi extra voordeel mee, dat kan oplopen tot enkele tientallen euro’s. Veelal geldt de voorwaarde dat je het tegoed na de eerste aankoop automatisch krijgt bijgeschreven. Makkelijk! In bovenstaande tabel staat aangegeven of en welke extra je kunt verwachten.

Welke kredietkaart zal ik nemen?

Op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt om zelf een weloverwogen keuze te maken voor de beste kredietkaart. Credit-cardaanvragen.nl verzamelt alle belangrijke informatie, en toont deze op een zo handig mogelijke manier, zonder een adviserende rol aan te nemen. Heb je toch inhoudelijke vragen over welke het meest geschikt is voor jouw situatie? Dan raden we je aan contact op te nemen met jouw financieel adviseur of bank. Zij kunnen je voorzien van aanvullende informatie en een op maat gemaakt advies.

Is een credit card eigenlijk een lening?

Ja. Met een normale credit kaart maak je gebruik van uitgestelde betaling. Je vraagt dus eigenlijk een kortlopende lening aan. Betaal je echter altijd op tijd terug, dan heb je hier geen extra kosten aan. Bij de meeste kredietkaarten die je hier kunt aanvragen geldt een rentevrije periode van 30 dagen. Dit is wanneer je er voor kiest om je saldo handmatig te betalen. Een andere optie is om de maatschappij een machtiging te geven, zodat deze zelf tijdig van je rekening int. Let er hierbij wel op dat er voldoende geld op je rekening staat. Bovenstaande geldt niet voor de tijdelijke variant.

Hoe werkt een aanvraag?

Alle credit cards die je op deze site vindt zijn online aan te vragen. Zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Dat je voldoende inkomen hebt. Bij de MasterCard Classic is dat bijvoorbeeld minimaal 1.150 euro netto per maand.
  • Zorg dat je een kopie van je legitimatiebewijs op je computer hebt staan.

Hoe veilig is een credit card?

Betalingen zijn heel erg veilig. Het lijkt gevoelig te zijn voor fraude, gezien je vaak zelfs met alleen je gegevens kunt betalen. Niets is minder waar. De bedrijven die ze uitgeven hebben enorme antifraudeafdelingen. Lukt het iemand om een onterechte betaling names jou te doen, dan krijg je dit vrijwel altijd vergoedt. Daarbij wordt steeds vaker een online wachtwoord gevraagd wanneer je online een betaling verricht.

Wat is een credit card eigenlijk?

Het is een pas om wereldwijd makkelijk betalingen te kunnen doen. In tegenstelling tot een gewone bankpas, in het Engels ook wel debit card genoemd, betaal je bij een creditcard achteraf. Je krijgt dus eigenlijk een extra bestedingskrediet. Lees meer over wat het precies inhoudt.

Wat is de goedkoopste die je kunt aanvragen?

Dit is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Credit-cardaanvragen.nl is een vergelijkingssite, zonder adviserende rol. Om je wel goed op weg te helpen hebben we een lijstje met goedkoopste creditcards aangemaakt. Als je het een beetje slim aanpakt, kun je zelfs een gratis creditcard aanvragen.

Hoe werkt een creditcard?

Er bestaan veel misvattingen over: hoe werkt een credit card? Vooral in Nederland, want in andere landen is het veel gebruikelijker om ermee te betalen. Niet zo gek, want je hebt er veel voordeel van, zoals gratis verzekering van je aankopen. Lees meer info op de pagina hoe werkt een creditcard.

Hoe lang duurt een aanvraag?

De duur van je aanvraag hangt af van de kredietkaart die je uitkiest. Tijdelijke creditcards worden over het algemeen veel sneller verzonden. Niet zo gek, want daar hoeft geen BKR- en inkomenscheck te worden uitgevoerd. Verder geldt vaak een termijn van 7 tot 14 dagen vanaf het moment. Als alles duidelijk is en je verdient genoeg, heb je ‘m dus over het algemeen binnen twee weken in huis. Het zal alleen niet de eerste keer zijn dat deze termijn wordt overschreden, omdat de maatschappijen graag vooraf voldoende zekerheid hebben dat je het ‘geleende’ geld ook gaat terugbetalen.

Zonder BKR

Heb je een negatieve BKR notering? Dan kun je geen normale kredietkaart aanvragen. Wel kun je kiezen voor een prepaid variant. Met de prepaid MasterCard krijg je bijvoorbeeld vrijwel alle voordelen die je met de gewone ook krijgt. Het grootste verschil is dat je hier vooraf geld op stort, in plaats van achteraf de rekening betaalt.

Aanvragen met cadeau

We houden er allemaal van: cadeaus. Zeker wanneer we het van een bedrijf krijgen. Bij sommige bestellingen kun je een cadeau krijgen. Dat varieert van gratis tegoed, tot aan een leuk cadeau dat naar je wordt opgestuurd.

Vergelijk en vraag aan

Alle informatie op deze site wordt met zorg samengesteld. Het doel is om bezoekers goed te informeren, zodat zij zelf een keuze kunnen maken. Waarschijnlijk kan iedereen met deze informatie zelf een credit card aanvragen, die goed past bij zijn of haar situatie.

Schrijf je gratis in mis nooit meer een creditcard-aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail
Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0