Snel en veilig een debit card aanvragen

Wil je een debit card aanvragen?

Het aanvragen van een debit card kan gelukkig heel simpel online. Check onderstaande tabel voor de beste aanbiedingen. Een debit card heeft als voordeel dat er geen BKR check plaats vindt en je geeft alleen geld uit dat je zelf op de kaart hebt gezet. Zo sta je eind van de maand niet voor een onaangename verrassing als je afrekening komt. Het is dan ook niet voor niets dat het aanvragen van een debit cards steeds populairder wordt.

naamprijs p/jrbeoordeling
bunq Debit Card aanvragen

bunq Debit Card aanvragen

Deze bunq Debit Card is gratis bij een bunq bankrekening. Je opent een rekening al vanaf € 2,99 per maand. Het is een prepaid creditcard van Mastercard, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De bunq Debit Card werkt met een app. De bunq debitcard is helemaal van deze tijd. Geen BKR toetsing.

gratis bij bankrekening
gratis bij bankrekening
limiet: n.v.t.
394
366 beoordelingen
virtuele creditcard direct beschikbaar
geen BKR toetsing
Vergelijk details
2 ICS GO Card (Visa prepaid)

ICS GO Card (Visa prepaid)

Met een ICS GO Card (Visa Prepaid) profiteer je van alle gemakken, net als bij een reguliere creditcard. Kom je (nog) niet in aanmerking voor een reguliere creditcard? Dan is de ICS GO Card (Visa Prepaid) een uitkomst. Er is geen inkomenseis en er volgt geen BKR-toetsing voor deze creditcard. Je kunt kiezen uit 3 kleuren, blauw, oranje of groen.

21.67
21,67
limiet: n.v.t.
364
154 beoordelingen
geen BKR toetsing
Vergelijk details
3 VIABUY prepaid creditcard aanvragen

VIABUY prepaid creditcard aanvragen

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd, dus ideaal voor spoed aanvragen. De kaart kan GRATIS worden opgewaardeerd met IBAN. Betalen in euro's is zonder extra kosten.

19.90
19,90
limiet: geen
301
409 beoordelingen
binnen 24 uur verzonden
geen BKR toetsing
Vergelijk details
4 Veritas Prepaid Mastercard aanvragen

Veritas Prepaid Mastercard aanvragen

Deze prepaid Veritas creditcard wordt uitgegeven door Mastercard. Er vindt geen BKR check plaats, zelfs zonder bankrekening aan te vragen. Zeer geschikt voor studenten, ZZP'ers en mensen met een BKR notering.

29.90
29,90
limiet:
379
29 beoordelingen
€ 29,90
geen BKR toetsing
Vergelijk details
5 N26 You (niet aan te vragen via ons)

N26 You (niet aan te vragen via ons)

De N26 You biedt je meer dan de reguliere N26 creditcard, zoals meerdere verzekeringen, gratis onbeperkt pinnen en een exclusieve creditcard in een persoonlijke kleur.

9.90
9,90
limiet: n.v.t.
257
44 beoordelingen
binnen 48 uur verzonden
Vergelijk details

Wat is een debit card?

Wil je ook graag een creditcard? Maar dan zonder een BKR toetsing, zonder vragen over je inkomen en uitgaven en zonder de schulden? Dan is een debit card een goede keuze voor jou. Een debit card is eigenlijk hetzelfde als een creditcard, het enige verschil is dat je geen ‘krediet’ krijgt zoals bij de Visa World Card of de Mastercard Classic. Voor dat je de debit card kunt gebruiken, moet je er geld op storten. De debit card kan overal voor gebruikt worden. Om een vlucht te boeken, auto te huren, voor online aankopen of om te gebruiken in restaurants en hotels.

Wil je de debit card gebruiken om geld op te nemen? Dat kan bij ruim één miljoen pinautomaten over de hele wereld. Het is onmogelijk om met de debit card rood te staan. Indien er betalingen worden gedaan, wordt er automatisch bekeken of je saldo toereikend is. Op deze manier kom je nooit onverwacht in de schulden. Met een debit card zit je nergens aan vast. Je krijgt geen krediet en je hoeft geen maandelijkse aflossingen te doen. Bekijk snel onze tabel om je eigen debit card aan te vragen.

 

Voordelen van een debitcard aanvragen

 

Er is een aantal voordelen bij een debit card ten opzichte van een reguliere creditcard. Zo is het bedrag dat je jaarlijks moet betalen voor een dergelijke kaart een stuk lager dan dat voor een creditcard. Bovendien vraag je geen krediet aan, want je betaalt met geld dat je van te voren op de debit card zet. Je zult dus ook geen BKR toetsing krijgen. Je kunt dus ook geen schulden opbouwen met een debit card. Met een debit card ga je bewuster met geld om dan met een creditcard.

Voordelen van een debitcard:

  • Geen BKR toetsing
  • Geringe jaarlijkse bijdrage
  • Overal ter wereld kunnen betalen
  • Geen krediet, je verbruikt nooit meer dan je hebt
  • Makkelijk opladen met internetbankieren
  • Aankoopverzekering tegen diefstal, verlies en schade

Geld storten op een debit card

 

Om te kunnen betalen met een debit card moet er eerst geld op staan. Dit geld moet je zelf storten. Hoe gaat dit in zijn werk? Er zijn verschillende manieren om geld om een debit card te zetten. Dit kan meestal bijvoorbeeld met iDeal, maar je kunt ook geld overboeken van een bankrekening naar de rekening van jouw debit card. Er is nog een hele rits mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Hieronder vind je de verschillende opties.

Je kunt geld storten met iDeal, maar het kan ook met andere manieren van internetbankieren. Zo kun je ook gebruik maken van Sepa of Sofort. Lukt de ene manier van storten niet, dan kan het wel via een andere manier. En het kan gewoon via de laptop, de smartphone of een tablet. Je kunt ook werken met papieren overschrijvingsformulieren wanneer je dat prettiger vindt. Het voordeel van een debit card is dat je geen vaste tegenrekening nodig hebt. Je kunt gewoon storten wanneer je wilt, vanaf welke rekening jij wilt.

Ook andere mensen, bedrijven of instellingen kunnen geld storten op de rekening van jouw debit card. Wanneer andere mensen jouw betalingen verschuldigd zijn kunnen zij dit makkelijk overboeken via bijvoorbeeld SEPA en iDeal. Het geld staat vrijwel direct op jouw rekening en je kunt er gelijk gebruik van maken.

Overige opwaardeermogelijkheden van de debitcards

 

Er bestaan ook mogelijkheden om contant op te waarderen. Zo zijn er de Paysafe vouchers en kun je bij Western Union langsgaan om daar geld op jouw debit card te laten storten. Deze mogelijkheden zijn interessant wanneer je veel geld contant ontvangt van iemand en hiermee graag online aankopen wilt doen. Maar ook als je een PayPal account hebt kun je vanaf dat account geld opwaarderen naar de debit card. Nadeel van PayPal is wel dat er ongeveer drie dagen overheen gaan voordat het geld op jouw debit card staat.

Verzekering met  debit cards

Met een debit card heb je eigenlijk een creditcard. Je kunt geen krediet verbruiken, maar je maakt wel gebruik van de voordelen van een creditcard. Zo zijn vrijwel alle aankopen die je doet met een debit card verzekerd tegen diefstal, beschadigingen of het verlies ervan. Het is dus altijd handig om een grote aankoop met deze kaart te doen. Dit kan in een winkel, maar ook online. Bovendien zijn er ook steeds meer mensen die producten aanschaffen via buitenlandse sites. Met iDeal kun je daar niet betalen, met een debit card wel. Met als grote voordeel dat als je  product niet of beschadigd geleverd wordt, je hiervoor verzekerd bent net als met een gewone creditcard.

Verschil debitcard en reguliere creditcard

Tussen een debit card en  creditcard zit weinig verschil. Het grootste verschil zit in de limiet. De creditcard is overal te gebruiken en je aankopen moet je zien als een tijdelijke lening. Op een later moment kun je het bedrag vervolgens terugbetalen of aflossen in maandelijkse termijnen. Daarnaast wordt de limiet van een creditcard in de meeste gevallen bepaald op basis van inkomen en uitgaven. De betalingshistorie wordt gecontroleerd en staat geregistreerd bij het BKR.
De debit card is daarentegen te zien als een creditcard die je zelf moet opwaarderen. Je limiet bepaal je zelf door het bedrag dat je erop stort. Stort je bijvoorbeeld € 500, dan is dit ook het maximale dat je kunt uitgeven. Op deze manier kom je nooit in het rood te staan en bouw je geen schulden op. Er zijn veel verschillende  creditcards. Maak een vergelijking van de creditcards om te kijken welke het beste bij jou past. Op de website kun je bekijken welke creditcards andere bezoekers het meest hebben aangevraagd.

Geldigheid debitcard

De geldigheid van de debit card is afhankelijk van de aanbieder. Meestal is de geldigheid van een debit card één tot drie jaar. Hierna kan er vaak een nieuwe kaart worden aangevraagd en in sommige gevallen kun je aangeven dat de huidige kaart verlengd moet worden. Bij sommige creditcardaanbieders is dit kosteloos.

Mastercard debitcard

 

De  Mastercard debit card is een creditcard waarmee je kunt betalen met geld dat je vooraf op de rekening hebt gezet. Met deze handige kaart kun je gebruik maken van een hoop voordelen. Zo kun je bijna overal ter wereld pinnen en betalen met geld dat jij erop hebt gezet. Het storten van geld op de debit card kost 0,95 cent per storting, maar bij betalingen is er geen extra tarief. Bij geld opnemen uit pinautomaten is er wel een opnamebedrag dat je moet betalen.

Je kunt je limiet zelf bepalen door geld te storten en ook heb je met de ICS App altijd inzicht in je uitgaven. Zodra je de kaart hebt ontvangen, kun je er geld op storten middels internetbankieren. Hierna werkt de debit card op dezelfde manier als een creditcard. Je kunt offline en online wereldwijd betalen.

Mastercard debit card aanvragen

De Mastercard debit card is door iedereen aan te vragen. Zelfs als zelfstandige of zonder inkomen is deze kaart aan te vragen. De enige voorwaarde is dat je minimaal 18 jaar moet zijn om de kaart aan te kunnen vragen. Een ouder of voogd moet toestemming verlenen als een minderjarige een Mastercard debit card wilt aanvragen. Het aanvragen van een nieuwe creditcard gaat online snel en simpel. Bekijk op onze website het gehele aanbod aan cards en vraag je eigen Mastercard debit card aan.

De voordelen van een Mastercard debitcard aanvragen

Er zitten veel voordelen aan een Mastercard debit card. Allereerst opent het veel deuren in de betaalwereld. Je kunt er bijna overal ter wereld mee betalen en het mooie is, je kunt nooit meer verbruiken dan je hebt. Zo kom je nooit rood te staan. Is het geld op? Dan kun je makkelijk weer geld storten op je debit card middels internetbankieren. Heb je afgelopen week een mooie vaas online gekocht, maar heb je dit per ongeluk laten vallen? Dat is geen probleem. Door het gebruik van de creditcard zijn je aankopen verzekerd tegen diefstal, verlies en schade.

Opwaarderen van de Mastercard debit card

Het opwaarderen van je Mastercard debit card kan op verschillende manieren. Ten eerste is het mogelijk om dit te doen via een bankoverschrijving met de optie SHA. Daarnaast behoren betalingen via iDeal (direct bijgeschreven), creditcard en Mister Cash ook tot de mogelijkheden.

Mijn ICS

Met de App van ICS (International Card Services) kun je altijd in een persoonlijke en beveiligde online omgeving je uitgaven inzien. Ook kun je zien welk bedrag je nog kunt besteden. ICS is 24 uur per dag en zeven dagen per week telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Vooral als je bijvoorbeeld je kaart kwijt bent geraakt is dit handig en kun je snel geholpen worden.

Contactloos betalen

Het is ook mogelijk om contactloos te betalen met de Mastercard . Binnen Europa is het mogelijk om tot €25,- te betalen zonder je pincode in te toetsen. Op het moment dat je veel contactloze betalingen hebt gedaan, krijg je uit veiligheidsredenen de melding om eenmalig je pincode in te toetsen. Het is mogelijk dat het bedrag dat je zonder pincode kunt betalen per land verschillend is. Op het moment dat de betaling is gelukt zal er een groen lichtje branden en hoor je een pieptoon.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0