Beste creditcard

Beste creditcard van 2017

Een creditcard is handig wanneer je veel reist of wanneer je online aankopen doet. Vandaag de dag zijn er tientallen verschillende creditcard aanbiedingen te vinden. Vaak zie je als consument door de bomen het bos niet meer, wat het lastig maakt om de juiste keuze te maken op het gebied van creditcards. Hoe weet je nou welke creditcard het beste past bij jouw wensen en waar moet je allemaal op letten? De beste creditcard van 2017 is per persoon anders. Kijk goed waarvoor je de creditcard allemaal wilt gebruiken en naar wat je eigen betalingslimiet is voordat je een creditcard afsluit.

 Beste creditcard in Nederland

De beste creditcard kan voor iedereen anders zijn. Het ligt er maar net aan waar je de kaart het meest voor wilt gebruiken. De populairste creditcards in Nederland zijn onder andere kaarten van Visa en MasterCard. Ook de ANWB Visa Card is een veelgebruikte creditcard onder Nederlanders. Wanneer je lid bent van de ANWB mag je gebruik maken van deze dienst. Ben je lid van de ABN AMRO? Dan kun je gratis gebruik maken van de creditcard diensten van de bank. Hoewel de naam het anders doet vermoeden kan overigens iedereen een ABN AMRO creditcard aanvragen bij deze bank, ook al ben je geen lid van de bank.

Beste creditcard volgens de consumentenbond

Heb je toch nog enige twijfels over de beste creditcards in Nederland? Kijk dan wat de Consumentenbond erover te zeggen heeft. Diverse creditcards van American Express kwamen het beste uit de test: The Platinum Card, The Gold Card, Flying Blue – Platinum Card en Flying Blue – Gold Card. Hierbij is gekeken naar verzekeringen, extraatjes, betaallimiet en meer. Toch geldt in dit geval ook weer het volgende: kijk zelf welke creditcard het beste bij jouw gebruik past om zo tot een ‘beste creditcard’ te kunnen komen.

 Beste creditcard voor studenten

Studenten hebben over het algemeen weinig geld om uit te geven. Toch kunnen ze bij hun bank vaak wel een speciale studenten creditcard aanvragen. Deze creditcard heeft een lager limiet dan gewone creditcards maar is wel wereldwijd in te zetten om te betalen. De creditcard voor studenten van de ING, de ING Studenten MasterCard, is het meest aantrekkelijk voor studenten. Je betaalt als student slechts 12,50 euro per jaar, hoeft 0% rente te betalen en je hebt een limiet van 1000 euro per maand. Een andere aantrekkelijke aanbieder voor studenten creditcards is de ABN AMRO Studenten MasterCard. Deze creditcard is de meest aangevraagd kaart onder studenten. Hierbij betaal je 14 euro per jaar, moet je 14% rente betalen en heb je een limiet van 1000 euro per maand.

 Beste creditcard voor Amerika

In Amerika wordt meer gebruik gemaakt van de creditcard dan van de gewone pinpas zoals wij die kennen. In het dagelijks leven doen ze vrijwel alles met de creditcard: boodschappen doen, benzine betalen en nog veel meer. Wanneer je woonachtig in Amerika bent is het dus verstandig om de goede keuze te maken wanneer je een creditcard kiest. Ga je reizen in Amerika en ben je op zoek naar een goede creditcard? Volgens NerdWallet kun je dan bij Capital One het beste terecht voor een Capital One Venture Rewards Card waarmee je punten kunt sparen voor korting. In dit artikel lees je de rest van de top 10 beste creditcards voor Amerika volgens NerdWallet. In deze video wordt verteld welke creditcards volgens het platform het beste zijn wanneer je veel reist.

Beste creditcard in het buitenland

Ga je op reis en heb je een creditcard nodig om eenvoudiger en sneller te kunnen reizen? De Visa World Card is een van de meest aanvaarde kaarten wereldwijd. Het grootste voordeel van deze creditcard is dat de kaart bij iedere betaalrekening past. Daarnaast is de klantenservice altijd goed en snel te bereiken, een handig punt wanneer je op reis bent. Bij de Visa World Card heb je een betaallimiet van 2.500 euro en krijg je iedere maand een rekeningafschrift. Een andere veelgebruikte kaart in het buitenland is de MasterCard Classic. Met deze kaart bespaar je veel geld zonder dat je daarmee service en kwaliteit moet inleveren. Bij Visa en MasterCard heb je vaak te maken met leuke creditcard acties zoals een jaar gratis gebruik of een gadget als welkomstcadeau. Kijk en vergelijk zelf  creditcards om te zien welke creditcard het beste bij jou past.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0