Meest geaccepteerde creditcard ter wereld

Inmiddels kunnen we eigenlijk niet meer zonder: het gebruik van de creditcard. We reizen met z’n allen flink wat af en Nederlanders kopen steeds vaker online. Het gemak van de creditcard hierbij is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Betalen gaat lekker snel, je bent goed verzekerd en je bent dus beschermd. Daarnaast kun je ook nog eens op de meeste plekken ter wereld met je creditcard betalen. Wanneer je twijfelt over welke creditcard je moet kiezen, is het een idee om eens te kijken naar de meest geaccepteerde creditcard, ofwel de creditcard waarmee je op de meeste plekken internationaal kunt betalen.

meest geaccepteerde creditcard

Veel onderweg?

Wanneer je een fervent reiziger bent, is het heel erg handig om een creditcard op zak te hebben. Hiermee kun je bijvoorbeeld je autohuur betalen of kun je eenvoudig een hotelkamer of appartement boeken. De creditcard van Visa is op dit moment de meest geaccepteerde creditcard van de hele wereld. Wist je dat je maar liefst op meer dan 27 miljoen plekken terecht kunt om te betalen met je Visa kaart? In Nederland kun je op ongeveer 100.000 plekken terecht met deze creditcard. Tel daarbij op dat een creditcard van deze aanbieder snel en gemakkelijk in gebruik is en dat je van nog meer voordelen kunt profiteren en je hebt een heel prettig betaalmiddel wanneer je veel onderweg of op reis bent. Uiteraard is een creditcard ook altijd handig wanneer je ‘gewoon’ thuis blijft en vanaf je comfortabele bank lekker online wilt shoppen.

Voordelen van Visa

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen te vinden aan Visa als creditcardverstrekker. Omdat Visa de meest geaccepteerde creditcard heeft betekent dit bijvoorbeeld dat je op de plekken waar je niet terecht kunt met je pinpas je wél kunt betalen met een creditcard van deze aanbieder. Je kunt dus bij de meeste internationale banken gewoon pinnen met je creditcard. Let hier overigens wel bij op dat er vaak toeslagen worden gerekend wanneer je met een creditcard bij een pinautomaat geld wilt opnemen. Wanneer je met je pinpas kan betalen bij een geldautomaat, is dit aan te raden (hoewel in sommige gevallen hiervoor ook een toeslag wordt gerekend). Houd er ook altijd rekening mee dat je je creditcard per jaar moet betalen. Gelukkig krijg je daar hele goede voordelen en voorwaarden voor terug.


Online betalen met meest geaccepteerde creditcard

Verder is Visa een aanrader omdat de meeste webshops betalingen met een kaart van deze aanbieder accepteren. Dat is ideaal wanneer je online je boodschappen wilt doen, een nieuwe outfit wilt scoren of een leuk appartementje in Frankrijk wilt boeken. Bovendien profiteer je met een creditbetaling van de aankoopverzekering. Deze verzekering is maar liefst 180 dagen bij Visa. Wordt je product niet geleverd of is het beschadigd, ook dan kun je aanspraak maken op deze verzekering. Bij online shoppen krijg je daarnaast altijd een Verified by Visa code: een persoonlijke code waarmee je beveiligd online aankopen kunt doen. Je bent dus direct beschermd, ook tegen fraude en diefstal, wanneer je bij deze verstrekker een creditcard neemt.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0