Visa World Card ‘geeft’ extra vakantiegeld weg

Heb je wilde vakantieplannen maar biedt het vakantiegeld wat je eerder dit jaar gekregen hebt van je werkgever net niet genoeg uitkomst om van je dromen werkelijkheid te maken? Dan is de volgende spectaculaire actie van Visa en ICS zonder twijfel iets voor jou. Wat dacht je ervan om volledig gratis gebruik te maken van extra vakantiegeld? Visa heeft momenteel een actie lopen waarmee jij extra geld kunt verdienen dat je direct uit kunt geven aan een heerlijke verdiende vakantie. Ook gebruik van maken? In dit artikel lees je wat je moet doen.

Visa World Card ‘geeft’ extra vakantiegeld weg


50 euro extra op je rekening

Visa-uitgever ICS heeft speciaal voor deze warme zomer een verfrissende creditcardactie op touw gezet: bij het aanvragen van een Visa World Card ontvang je maar liefst 50 euro cadeau. Letterlijk gratis geld! Nu vraag je je waarschijnlijk direct af wat je hiervoor moet doen en het antwoord is simpel: helemaal niets. Bij deze bizar goede actie van Visa en ICS zit geen addertje onder het gras. Je moet de Visa World Card in ieder geval minstens een jaar houden én gebruiken. Het geld krijg je wanneer je de eerste transactie met de splinternieuwe creditcard doet.

Eerste jaar gratis gebruiken

Tel daarbij op dat de Visa World Card dit jaar het eerste jaar volledig gratis te gebruiken is en je hebt een hele goede deal. Normaal betaal je 36,50 euro per jaar voor een Visa World Card, nu mag je het eerste jaar kosteloos de betaalpas gebruiken én profiteren van het welkomstcadeau. Het leuke en grote voordeel van de creditcard is dat je vanuit Nederland online gewoon gratis je creditcard kunt gebruiken. Zodra je je eerste betaling hebt gedaan (zonder extra transactiekosten) ontvang je de 50 euro die je direct kunt spenderen. Hoe fijn is dat?

Voordelen van Visa World Card

Wanneer je een vakantie hebt geboekt met de extra 50 euro kun je je Visa World Card natuurlijk ook gewoon meenemen naar je vakantiebestemming. Wist je dat betalen met je creditcard een stuk veiliger is dan betalen met je gewone betaalpas? Je aankopen zijn direct 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging en je kunt in de meeste gevallen gebruik maken van aflevergarantie. Ben je dus op zoek naar een nieuwe creditcard om mee te nemen op vakantie en zit je nog te twijfelen? Check dan of deze deal van Visa World Card iets voor jou is en geniet van een onbezorgde vakantie met extra geld.

Credit card aanvragen
Vergelijk details
  • Total (0)
Vergelijk
0